Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu
Sponsorlu Bağlantılar
TopFury
Üye
Arrrrrrkadaşlar...Ngage'in kendi sitesinde duyurduğu en yeni oyun METAL GEAR SOLID MOBILE çıkmıştır...hayırlı uğurlu olsun..peki bunun tam sürümünü nereden bulacağız hocaaaam..?
erimss
Üye
oyunları kurduktan sonra açılmıyo ekran siyah olup ya aynı ekrana dönüyo yada oyunun adını yazıp error hatası veriyo. lütfen yardım
dr.bahaeddin
Üye
caps on yap arkadaşım düzelir
TopFury
Üye
Beyler...şimdi ben bi akıl denemesi yaptım...eski nesil bi n gage oyununu N93'üme attım...sonra bunun .sis uzantısını ''fexplorer'' yardımıyla silip yerine .n-gage uzantısını koydum...şimdi diyceksiniz arkadaşım ne geçti eline...geçti...N-gage modülü oyunu buldu...evet buldu ama ''file corrupted'' diye uyarıyı çaktı...bunu da aşabilirsek ver elini 50 tane eski nesil ngage(yaklaşık) amacım hepimize faydalı olmaktı...bi araştırın bakalım..!
erimss
Üye
caps on ne demek?
dr.bahaeddin
Üye
hani hack yaparken gizli ve sistem dosyalarını açmak için caps off yapılıyordu onu kaldırmak neyle yaptın bilmiyorum ama onu dene
erimss
Üye
ok çok sağol. bi deneyeyim.
--------------- Ekleme ---------------
oyunlar açıldı sonunda da ekranı başka yöne döndürme şansımız var mı ?
dr.bahaeddin
Üye
sadece sola dönüyor benim bildiğim
erimss
Üye
ok saol
--------------- Ekleme ---------------
ok saol
erhan0052
Üye
thank you
Akferzan
Üye
n73 var bende herşey sorunsuz oldu yüklemeler felan oyun yüklendi oh iyi hoş büyük heyecanla çalışmasını beklerken sürekli error hatası verip duruyor açılmıyor hiç bir oyun ama :S
redshark
Üye
Arkadaşlar N81 8gb aldım ama bir türlü n-gage oyunlarını full bi şekilde oynayamadım.ilk sayfada verilen bütün herşeyi uyguladım ama bi sorunla karşılaştım N-Gage 1.10 Build 1318 yüklemeye çalıştığımda güncelleme hatası veriyor.Bunun bi çözümü varmı?
zallas
Üye
Arkadaşlar dediklerinizin hepsini yaptım ama KERN-EXEC 3 hatası veriyor yardım edermisiniz ?
n 95 cep telefonumda discover n gage diye bi program yuklu iki tane demo oyunu var içinde. buradan oyun indirdiğimde program açılıyor sadece içinde oyun falan yok ole kendı demoları duruyor. ne yapmam lazım. silip dediklerinizi mi yapamalıyım yoksa başka bişey mi tavsiye edersiniz.