Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
paylaşım için saol

xkadir61

xkadir61

Üye
tüm gerekenleri yaptım ama n73 için modülleri yükleyemedim. yardımcı olursanız sevinirim

OSMAN_BEDIR87

OSMAN_BEDIR87

Üye
tüm gerekenleri yaptım ama n73 için modülleri yükleyemedim. yardımcı olursanız sevinirim

Ordaki N-Gage Programı N73 e Olmuyor Bunu İndir Kur :

Sırasıyla N-Gage 1.10 Build 1318.sisx ve N-Gage Patch 1318.sis dosyalarını cihazınıza kurun.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
süper anlatım süper paylasım.saol

hikmet53

hikmet53

Üye
allah razi olsan kardesim oldu yaa

asdfjklş

Üye
tesekkurler ama benim telde olmuyo. benim tel n81 8gb .secmanı yuklerken dahili bir bileşen diye hata veriyo

xkadir61

xkadir61

Üye
Ordaki N-Gage Programı N73 e Olmuyor Bunu İndir Kur :

Sırasıyla N-Gage 1.10 Build 1318.sisx ve N-Gage Patch 1318.sis dosyalarını cihazınıza kurun.

arkadaşım:) güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez :(yada sertifika hatası sapğlayıcınızla görüşün:( diyor.

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
paylaşım için teşekkürler:oke:

djbadbul

Üye
Mükemmel bir çalışma yorum yazmadan edemedim.Elinize sağlık.

CentilBoy

Üye
N73 e kurdum ve oynamaya başladım. Eline sağlık...

yirdiga

Üye
arkadaşım:) güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez :(yada sertifika hatası sapğlayıcınızla görüşün:( diyor.

abim benim tel de n73 senin eklediğin dosyaları indirdim tekrardan sertifika hatası veriyo bi yardımcı olsan:(

cirkinn

Üye
teşekkürler güzel anlatım
oyunlar böyle yapınca full oluyormu???

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
kesinlikle full oynanıyor

yirdiga

Üye
hack işlemini yap telefonuna gayet düzgün yüklüyor arkadaşım

arkadaşım hack işlemi nedir? secman uygulumasını yükledim install root sertificate dedim

--------------- Ekleme ---------------

N-Gate Oyunları N73 İle Uyumlu Ama Arkadaşın Verdiği N-Gate Programı N73 e Olmuyor

N73 İçin :
Sunu İndir : İlk OLarak N-Gage v1.01.1281 - Unoffical.sis daha sonra N-Gage Patch v1.01.1281 BiNPDA.sis ı Telefonuna Kur.Kurma İşlemi Bittiğinde Hafıza Kartına (E) n-gage Diye Klasör Acılaçak Oynu BUraya KOplaya Ve N-gage Programından Oynu KUr

dediğin olmuyo yine sertifika hatası var!!!:@

--------------- Ekleme ---------------

hack işlemini yaptm ngage modülü yüklendi ama sadece yülendi hiçbiyerde yok oyunlarda yüklenmiyo sen nasıl yaptını anlatsan tam süper olacak

hack işlemi ney bi anlatıversen:bilmem:

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nesil N-Gage Modülü Yenilendi!!

:oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
eyw abi

oguziverson

oguziverson

Üye
yeni modülü yükleyince oyunlar fln sıfırlanmıyo demi yada full oynama yeniden yüklemek epey zaman alır çünkü
paylaşım için saol:)

nefreeet_10

Üye
n 95 8 gb için bi soru soracaktım...bildiğim kadarıyLA 8 GB ngage konsolu ile geliyor...bu durumda sadece oyunlar yeterli olmuyor mu...yoksa başka bişeyler de yapıcaz mı?teşekkürler...

MAK071

MAK071

Üye
Çok güzel paylaşım gerçekten.Sağolasın...

xkadir61

xkadir61

Üye
bu oyunlar 20 taneylemi sınırlı yaw. başka oyun vrsa n73 te çalışacak, kısayol linki verirmisiniz

Üst Alt