Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

123abcd

Üye
eagles s.a bnde n78 var ne yapmam gerekiyo ngage yuklu her sey tam ama imzasızdaki bu programı yukluyorm ama xplorer dedin olaydaki gizli dosyaları goster olayı olmuyor c:/sys e ulaşamıyorm npılmalı

karkarkara

Üye
Oyunlar tamamdır benim sistem hackli kurdum fakat bazı oyunlar açılmadı mesela fifa 09 hata veriyor diğer oyunları yükledim.Bide linkleri yenilesen keşke yen linkler varsa elinde bazı oyunların linkleri kırılmış.

iphoneturkey11

Üye
helal be dünyaya böyle adamlar lazım teşekkür ederim bide konu nasıl açılır ben de n95 8gb yeni versiyona uymlu apptrk var nasıl size ulaştırabilirim

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Metal gear oyununu bılen bi allahın kulu yok mu ya yardımcı olcak bırı yok mu? blgsayrdakı grafık tutturmayı gectım 2. bölumde takıldım sinyallı bı oda falan var tuvalletler falan var o bölum ne yapmam lasım çözümü bilen var mı?

Victor_Crane

Üye
değerli arkadaşlar linkler kırık daha önce indirmiştim fakat yeniden indirmek isteyen arkadaşlar problem çekebilir kırık olan linkler aşağıda belirtildiği gibidir....
saygılar
THQ Wireless Star Wars The Force Unleashed v1.00

BLT Snakes Subsonic v1.11

EA Sports FIFA 2008 v1.0.30

Electronic Arts Tetris v4.21.41

Electronic Arts The Sims2 Pets v1.0.27

Gameloft Asphalt 3 v1.2.7

Gameloft Block Breaker Deluxe v1.0.3

Gameloft Brain Challenge v1.1.4

Gameloft Brothers In Arms v1.2.3

Gameloft Dogz v1.3.6

Gameloft Midnight Pool v1.2.4

Glu World Series of Poker v1.5.0

Ideaworks 3D Mile High Pinball v2.58

Ideaworks 3D System Rush Evolution v2.53

Infinite Dreams Hooked on Creatures of the Deep v0.74

Jadestone Dirk Dagger And The Fallen Idol v0.99

Method Solutions Space Impact Kappa Base v1.16.104

Mineshaft Pro Series Golf v1.39

RedLynx Reset Generation v1.00

Rovio Bounce Boing Voyage v1.00

boroborox

boroborox

Üye
saol kardeşs

wildelzem

Üye
arkadaşlar n96 kullanıyorum fakat bi türlü yapamadım bunu.secman uygulamasını telefon açmıyo ve C de gizli dosyaları görmeme rağmen bin dosyasını açamıyorum hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim

korsantv94

korsantv94

Üye
SAOL hocam emeğine sğlk:):):):)

rip06

rip06

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık

ozgursencar

Üye
Arkadaşlar,
app trk yı cihaza yükledim. ancak sec man ı pc de çalıştırdığımda telefonda herhangi bir program kurulmuyor. Neden olabilir acaba ?

TopFury

TopFury

Üye
eee...yeni oyunlar ne zaman geliyor??? :)

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
teşekkürler

wild.cats

wild.cats

Üye
abi yha oyunları N-gage dosyasına atıyorum
sonra da N-gage programına açtım diyor ki bana bu oyunu silmek ister misin diyor hayır diyorum ve sonra hiç bir şey olmuyor lüttfenn yardım edin bana ...

TopFury

TopFury

Üye
abi yha oyunları N-gage dosyasına atıyorum
sonra da N-gage programına açtım diyor ki bana bu oyunu silmek ister misin diyor hayır diyorum ve sonra hiç bir şey olmuyor lüttfenn yardım edin bana ...
Telefonu hackledin mi sen bakiym? ;)

tonyboy03

Üye
arkadaşım app turk açıkken demişsinde onu nerden kapatacağız

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende sorun şu asphalt 3 ve midnight pool açmaya çalıştığımda error 1000002 hatası veriyo ne yapmalıyım yardım edin lütfen bekliyorum.

karizma 87

Üye
arkadaşım herşey tamam gibi görünüyor oyunları yüklüyorum açıyorum ekran kararıyor ve öyle bekliyor sonra error diyor açmıyor tel N73

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
kardeşim böyle durumda telefonu kapatıp yeniden açman gerekyiro n73 ün ram i yetmiyor hiç bi oyuna

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar bende sorun şu asphalt 3 ve midnight pool açmaya çalıştığımda error 1000002 hatası veriyo ne yapmalıyım yardım edin lütfen bekliyorum.

sistem dosyalarına erişim açıkken oyunlar açılmaz. secman varsa turn off sec. de. helloox varsa rom patcher'dan open4all yamasını disable et.

Arkadaşlar anlatımı güncelledim. :oke: Çok önemli 3 not yazdım. Bunlara dikkat etmeniz gerekir. Kurulumun sırasına da keza dikkat etmeniz gerekir.

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
bu n gage in 3250 için olanı yokmu???????????

cm_vrn

cm_vrn

Üye
buraya bide Asphalt 4 ü eklerseniz çok makbule geçer...

Üst Alt