Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

gsalper

gsalper

Üye
arkadaşlar güncelleştirme hatası diyor ne yapmalıyom

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık güzel bir konu olmuş :spr

fom59

fom59

Üye
Olmuyor olmuyor olmuyor!!!!Deliricem arkadaşlar!!! En az 5 defa hep baştan yapmışımdır ama olmuyor! Herşey yükleniyor,start game diyorum,"game not found on memory card" yazıyor.her şeyi silip tekrar yüklüyorum.oyunu yükleyince hiç start game demeden tel.i kapatıp açıyorum.programı açıyorum oyun orda.start game diyorum,ekran kararıyor,n-gage menüsüne dönüyor,sağ alt tarafta "back to game" yazıyor,basıyorum,aynı ekran karaması oluyor,tekrar menüye dönüyor,tekrar back to game diyorum, "Unable to start (oyunun adı) ! (Error Code -18) " yazıyor.Yardım edin :(

caner90

caner90

Üye
teşekkür ederim

UFUK79

Üye
Olmuyor olmuyor olmuyor!!!!Deliricem arkadaşlar!!! En az 5 defa hep baştan yapmışımdır ama olmuyor! Herşey yükleniyor,start game diyorum,"game not found on memory card" yazıyor.her şeyi silip tekrar yüklüyorum.oyunu yükleyince hiç start game demeden tel.i kapatıp açıyorum.programı açıyorum oyun orda.start game diyorum,ekran kararıyor,n-gage menüsüne dönüyor,sağ alt tarafta "back to game" yazıyor,basıyorum,aynı ekran karaması oluyor,tekrar menüye dönüyor,tekrar back to game diyorum, "Unable to start (oyunun adı) ! (Error Code -18) " yazıyor.Yardım edin :(

aynı sorun bendede var .

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
HACK'i kapattıktan sonra oyunu açmanız gerekiyor.

Sitem dosyalarına erişim kapalı olsun.

:oke:

--------------- Ekleme ---------------

===> Yeni Nesil N-Gage Oyunları Kurulum Kılavuzu <===

Oyunların hepsi çalışmaktadır. Anlatımları harfiyyen yerine getirirseniz hiç1 hata veya sorunla karşılaşmazsınız. Benim oyun dosyalarımın uzantısı .n-gage biçimde ve direkt kurulum yapabilirsiniz.

Adım-1: Gerenkli Dosyalar
1-)
2-)
3-) İmzasız Uygulamaları Yükleme Dosyaları

Adım-2: Kurulum ve İşlemler
1-) Öncelikle imzasız uygulamaları yükleme anlatımını uygulayın. Ve (her ihtimale karşı) SecMan uygulamasından seçeneklerden Install Root Certificate'e tıklayın.
2-) İlk N-Gage modülünü sonra N-Gage İl-aç dosyasını cihazınıza yükleyin.
3-) Kartınıza ya da yığın hafızanıza (yazıldığı gibi) n-gage adlı 1 klasör oluşturun ve .n-gage uzantılı oyun dosyasını n-gage klasörünün içine kopyalayın.
4-) Daha sonra N-Gage'i açın. Yükleme otomatik başlayacaktır. İyi eğlenceler...

Sistem dosyalarına erişim daima kapalı olsun oynarken. :oke:

Önemli Not: n-gage klasörüne 1den fazla oyun atmanız dahilinde uygulama ön yükleme yapacak, siz uygulamadan üzerine tıklamadıkça yüklenmeyecektir.

Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları | .n-gage uzantılı

Kurulum bilgisi için tıklayınız.

Tüm oyunlar: 211mb (111mb+100mb) | Yeni 7 Oyun Hariç (İlk 7)

Tek Dosya:

Digital Legends One v1.25.4

Capcom Resident Evil Degeneration v1.00.05

Konami Metal Gear Solid v2.0.0

Vivendi Games Crash Bandicoot Nitro Kart 3D v0.9.13

EA Mobile Boom Blox v0.0.69

EA Sports FIFA09 v0.5.5

Digital Chocolate Café Solitaire 12-Pack

THQ Wireless Star Wars The Force Unleashed v1.00

BLT Snakes Subsonic v1.11

EA Sports FIFA 2008 v1.0.30

Electronic Arts Tetris v4.21.41

Electronic Arts The Sims2 Pets v1.0.27

Gameloft Asphalt 3 v1.2.7

Gameloft Block Breaker Deluxe v1.0.3

Gameloft Brain Challenge v1.1.4

Gameloft Brothers In Arms v1.2.3

Gameloft Dogz v1.3.6

Gameloft Midnight Pool v1.2.4

Glu World Series of Poker v1.5.0

Ideaworks 3D Mile High Pinball v2.58

Ideaworks 3D System Rush Evolution v2.53

Infinite Dreams Hooked on Creatures of the Deep v0.74

Jadestone Dirk Dagger And The Fallen Idol v0.99

Method Solutions Space Impact Kappa Base v1.16.104

Mineshaft Pro Series Golf v1.39

RedLynx Reset Generation v1.00

Rovio Bounce Boing Voyage v1.00

©2004-2009 Reis-i Eagles&#8482; Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

fom59

fom59

Üye
Sitem dediğin sistem olsa gerek dimi?Onuda yaptım yine aynı hata...

hasan1984444444

Üye
e50 n gage yuklemek ıstıyorum..
forumlarda cokk sey okudum we yazılanların bırcoqunu yaptım...
n gage modulunu we oyunları yukledım ancak oyunlar acılmıyor...
tam olarak nasıl yukleneceqını bırı anlatabılır mı_?

FATİH_58

FATİH_58

Üye
sağ ol süper

ilyasazdamur

Üye
mükemmel........

oyunbazz1976

oyunbazz1976

Üye
cok guzel bır anlatım ve paylasım olmus arkadasım tesekkrler basarıların devamını dılerım

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
yaw ben dediklerini yaptım oyunlarıda kurdum ama oyunu açmaya kalkınca nexgen alta inio oyun açılıo gibi oluyr ama ekrana görüntü gelmiyor fakat ses var tuşlara basınca falan oyunun sesleri çıkıo. ne biçim sorun ben de anlamadım yardımcı olursan sevinirim

By_X

Üye
n 95 cep telefonumda discover n gage diye bi program yuklu iki tane demo oyunu var içinde. buradan oyun indirdiğimde program açılıyor sadece içinde oyun falan yok ole kendı demoları duruyor. ne yapmam lazım. silip dediklerinizi mi yapamalıyım yoksa başka bişey mi tavsiye edersiniz.
konuyla içli dışlı biri varsa cevaplayabilirmisiniz.

ramco54

ramco54

Üye
tesekkurler iyi oyunlar

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
metal gear solıd oyununun 1. bölümünü gecen var mı ne yapmam lasım bı turlu gecemedım yardımcı olursanız sevınırmm

mc_bill

Üye
n-gage n73 yükleyemiyorum seltifika hatası veriyo sec.man de yüklü anlamadın help me?

Victor_Crane

Üye
arkadaşlar telefonu güncelledikten sonra kuramıyorum şu anki versiyonu 30.0.15 N95 ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

mc_bill

Üye
ewt hafıza kartını resten sonrada ben kuramıyyorum seltifika hatası veriyo uygulama yöneticisine başvur diyo bi bilen varsa yardım edebilirmi ??

karkarkara

Üye
bazı dosyaları yğlememe rağman bazı hatalar veriyor sadece asphalt çalıştı..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz hackli iken oyunlar çalışmaz. Cihaza restart atmanız gerekir. (Hackin gitmesi için)

Bazı cihazların sürümleri hacklenemiyor. Onların yapacağı 1şey yok.

N95 v31, N82 v30 mesela.

Üst Alt