Dexter Morgan
Üye
Servis batarya değişimini onayladı. Alalı 18 ay oluyor cihazıAksesuarların garanti Süresi bir yıldır. Buna batarya da dahil. Fakat azami tamir süresi 20 iş günüdür.
Servis batarya değişimini onayladı. Alalı 18 ay oluyor cihazıAksesuarların garanti Süresi bir yıldır. Buna batarya da dahil. Fakat azami tamir süresi 20 iş günüdür.
Onaylandıysa bence hiç uğraşmadan bekleyin. Dediğim gibi kulaklık, şarj aleti ve bataryanın garanti Süresi bir yıldır. Servis inisiyatif kullanarak garanti dahilinde batarya değişimini onaylamış.Servis batarya değişimini onayladı. Alalı 18 ay oluyor cihazı
Tamamdır hocam bekliyorum o zamanOnaylandıysa bence hiç uğraşmadan bekleyin. Dediğim gibi kulaklık, şarj aleti ve bataryanın garanti Süresi bir yıldır. Servis inisiyatif kullanarak garanti dahilinde batarya değişimini onaylamış.
görüştüm isteklerinizi servise söyleyeceğiz dediarkadas hakem heyeti ile ugrasmana gerek yok aynı sorunları banada yasatmıstı teleservis bende nokia nin kendi sitesindeki müsteri temsilcisine bildirdim ve cihazımı servis kagıtları ile birlikte istediler ve yeni kapalı kutu cihaz yolladılar seninde müsteri temsilcileriyle görüsmende fayda var .....
Ben şimdi dilekçede şikayet edilen kısma Vatan Bilgisayarı mı yazacağım yoksa servisi mi ?
Onaylandıysa bence hiç uğraşmadan bekleyin. Dediğim gibi kulaklık, şarj aleti ve bataryanın garanti Süresi bir yıldır. Servis inisiyatif kullanarak garanti dahilinde batarya değişimini onaylamış.

bursadayım ve servisine cihaz bırakınca aynı gün veriyorlar. daha ikinci günü görmedim
nokianında kendi servislerini oluşturması lazım kvk beterdi bu ondan da beter. inanın servise cşhaz göndermke istemişyorum kendi telefonumu sorun yaşadığım halde göndermiyorum babamın 620yi gönderdim. ekranda sorun olduğu için cihaz geldi kağıtta yazılım atıldı yazıyordu. şarja taktım açılmıyor cihaz onu bil becerememişler recovery toolsla geri yükledim cihazı. sizde tüketici hakem heyetini beklemeyin nokiayıyı arayınsırf servis yüzünden samsung alıcambursadayım ve servisine cihaz bırakınca aynı gün veriyorlar. daha ikinci günü görmedim
nokianında kendi servislerini oluşturması lazım kvk beterdi bu ondan da beter. inanın servise cşhaz göndermke istemişyorum kendi telefonumu sorun yaşadığım halde göndermiyorum babamın 620yi gönderdim. ekranda sorun olduğu için cihaz geldi kağıtta yazılım atıldı yazıyordu. şarja taktım açılmıyor cihaz onu bil becerememişler recovery toolsla geri yükledim cihazı. sizde tüketici hakem heyetini beklemeyin nokiayıyı arayın
ben bu cümleyi bi kaç kere kurmuşumdurSiz hiç;
"Gelin şöyle oturun, size bir çay kahve ısmarlayalım, bu arada verin arızalı telefonunuzu arkadaşlar ilgilenip bakımını yapar, sorunu neyse hallederler."
diyebilen bir servis görebilir misiniz?
tabi servis anlaşmamız dışındaki ufak tefek bazı ürünlerdeki ricaları geri çevirmememden kaynaklı 
bizimkisi ankesörlü telefon servisi