Haber Teleservice'in Saçmalığı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Servis batarya değişimini onayladı. Alalı 18 ay oluyor cihazı
Onaylandıysa bence hiç uğraşmadan bekleyin. Dediğim gibi kulaklık, şarj aleti ve bataryanın garanti Süresi bir yıldır. Servis inisiyatif kullanarak garanti dahilinde batarya değişimini onaylamış.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Onaylandıysa bence hiç uğraşmadan bekleyin. Dediğim gibi kulaklık, şarj aleti ve bataryanın garanti Süresi bir yıldır. Servis inisiyatif kullanarak garanti dahilinde batarya değişimini onaylamış.
Tamamdır hocam bekliyorum o zaman

wwwumit

wwwumit

Üye
arkadas hakem heyeti ile ugrasmana gerek yok aynı sorunları banada yasatmıstı teleservis bende nokia nin kendi sitesindeki müsteri temsilcisine bildirdim ve cihazımı servis kagıtları ile birlikte istediler ve yeni kapalı kutu cihaz yolladılar seninde müsteri temsilcileriyle görüsmende fayda var .....

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
arkadas hakem heyeti ile ugrasmana gerek yok aynı sorunları banada yasatmıstı teleservis bende nokia nin kendi sitesindeki müsteri temsilcisine bildirdim ve cihazımı servis kagıtları ile birlikte istediler ve yeni kapalı kutu cihaz yolladılar seninde müsteri temsilcileriyle görüsmende fayda var .....
görüştüm isteklerinizi servise söyleyeceğiz dedi

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Ben şimdi dilekçede şikayet edilen kısma Vatan Bilgisayarı mı yazacağım yoksa servisi mi ?

emz

emz

Üye

Abi bataryadan emin misin? Daha yazın sorduğumda bana yetkili batarya değişimi için iki yıl dedi. Eğer batarya sorun çıkarırsa iki yıl garanti kapsamı var bozulunca yenisini istersin dedi hatta bana. Bende sonra isterim dedim. Eğer arıza yaoarsa telefonun garantisi bitmeden verirsen değiştiriyorlar :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sırf servis yüzünden samsung alıcam :) bursadayım ve servisine cihaz bırakınca aynı gün veriyorlar. daha ikinci günü görmedim :) nokianında kendi servislerini oluşturması lazım kvk beterdi bu ondan da beter. inanın servise cşhaz göndermke istemişyorum kendi telefonumu sorun yaşadığım halde göndermiyorum babamın 620yi gönderdim. ekranda sorun olduğu için cihaz geldi kağıtta yazılım atıldı yazıyordu. şarja taktım açılmıyor cihaz onu bil becerememişler recovery toolsla geri yükledim cihazı. sizde tüketici hakem heyetini beklemeyin nokiayıyı arayın

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
emz

emz

Üye
sırf servis yüzünden samsung alıcam :) bursadayım ve servisine cihaz bırakınca aynı gün veriyorlar. daha ikinci günü görmedim :) nokianında kendi servislerini oluşturması lazım kvk beterdi bu ondan da beter. inanın servise cşhaz göndermke istemişyorum kendi telefonumu sorun yaşadığım halde göndermiyorum babamın 620yi gönderdim. ekranda sorun olduğu için cihaz geldi kağıtta yazılım atıldı yazıyordu. şarja taktım açılmıyor cihaz onu bil becerememişler recovery toolsla geri yükledim cihazı. sizde tüketici hakem heyetini beklemeyin nokiayıyı arayın

Samsung da başka firmalarla anlaşmalı. Ayrıca daha iki ay önce Kızılay'daki samsung servisine arkadaşın telefonunu verdik, galaxy ace durduk yere güç tuşu takılmış, saçmalamaya başlamış telefon falan. Servise verdi telefonu 3 hafta sonra verdiler. Yaptıkları tek şey telefonun anakartını değiştirmek. Ben Nokia için verdiğinde bile c1-01 iki haftada yeni anakartla gelmişti. Teleservis kötü o konuda haklısınız ama kvk önceden çok iyiydi. Umarım yine ilgilenirler. Samsung un servisinin de aşağı kalır yanı yok. Hani bilginiz oldu.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türk insanını misafirperver olarak biliriz değil mi, peki ya Türk iş verenini? Onları da tüketici sevmez olarak biliriz. Hemde hiç. Misafirperverliğin aynısını servislerde çalışan insanlarda asla göremezsiniz.
Siz hiç;
"Gelin şöyle oturun, size bir çay kahve ısmarlayalım, bu arada verin arızalı telefonunuzu arkadaşlar ilgilenip bakımını yapar, sorunu neyse hallederler."
diyebilen bir servis görebilir misiniz? Burası Türkiye, kimse kusura bakmasın.
Bize düşen, bunları pek tabi kanuni haklarımızla bıkmadan yorulmadan bir güzel sopalamak.
Not: İstisnalar kaideyi bozmaz (varsa tabi).

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Siz hiç;
"Gelin şöyle oturun, size bir çay kahve ısmarlayalım, bu arada verin arızalı telefonunuzu arkadaşlar ilgilenip bakımını yapar, sorunu neyse hallederler."
diyebilen bir servis görebilir misiniz?
ben bu cümleyi bi kaç kere kurmuşumdur :) tabi servis anlaşmamız dışındaki ufak tefek bazı ürünlerdeki ricaları geri çevirmememden kaynaklı :)
yanlış anlaşılmasın telefon servisinde değilim :) bizimkisi ankesörlü telefon servisi :D

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Lumia 820 telefonum 42 gün (35 iş günü) sonra servisten gelmişti ve hakem heyetine dilekçemle gidince ürün faturası istediler. Ancak Vatan Bilgisayar ürünü servise faturasıyla göndermişti. Bugün gidip faturayı istediğimde servis faturayı göndermemiş. O arada cihazı gözden geçirdim sorunların hiçbiri giderilmemişti. Ayrıca tamir edildiğine dair rapor filan göndermemişlerdi. Dilekçeme bunları tek tek ekledim ve yarın tekrar hakem heyetine gideceğim. Teleservice ve dengi servis bozuntuları Nokia cihazlarına baktıkça bir daha Nokia almayacağım. Nokia kullanan ve Nokia ya para kazandıran arkadaşlarım bu yazdıklarımı görsünler ve bir daha düşünsünler. Eminim ki Teleservice nin bu rezilliklerinden Nokia nın haberi var. Buna sessiz kaldığı için Nokia'yı kınıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt