erhanercan
Üye
-
Konu Sahibi
-
servis olayı sıkıntı değil var olan sorunlar eğer tamamen çözülüyorsa problem olmazda bu durumlar çözümleyip de boşa beklediğimizle kalmayalım sıkıntı o
Teleservice in binasını havaya uçurmak istiyorum
her türlü destek olurum buna
suçlu aslında direk servisin müdürleri..boyle böyle yapacaksın diyorlar teknisyenler de yapıyor..yada teknik servisten bir kaç kişiyi tokatlayıp youtube a koyacaksın ki aklı başlarına gelsin
burdan bakabilirsinizSakarya Telekom un adresi nedir? Adapazarında mı servisleri..
suçlu aslında direk servisin müdürleri..boyle böyle yapacaksın diyorlar teknisyenler de yapıyor..
burdan bakabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ENT'ye göndermeyi düşünüyorum cihazı. Önceden Bimeks'le yolluyordum onlar Teleservice'e yolluyorlardı. Ben şimdi tek yolllayacağım kutu içeriğinde neler göndermem gerek ayrıntılı bilgi verecek var mı? Ve ENT'den memnun kaldınız mı?yada teknik servisten bir kaç kişiyi tokatlayıp youtube a koyacaksın ki aklı başlarına gelsin
ENT'ye göndermeyi düşünüyorum cihazı. Önceden Bimeks'le yolluyordum onlar Teleservice'e yolluyorlardı. Ben şimdi tek yolllayacağım kutu içeriğinde neler göndermem gerek ayrıntılı bilgi verecek var mı? Ve ENT'den memnun kaldınız mı?
200 tl. iç ve dış.ENT SERVİSArkadaşlar 820 ekran değişmesi sizce ne kadara mâl olur bir de hangi serviste yaptırılmasını önerirsiniz?
Cihaz media markttan alınma..
Bize her yer TrAbZoN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?