Yardım Telefonu Unlock Etmek

Sponsorlu Bağlantılar

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Unlock Etmek
Selamlar.
Uzun zamandır wp için uygulama yazmayı düşünüyordum bi türlü fırsat bulup başlayamadım. Şimdi dev. hesabım var, telefonumda kullanılması gereken programları vs. kurdum ama unlock henüz yapamadım. Ben geliştirmeyi sanal disk üzerinden windows 8 kurarak yapacaktım çünkü benim pcye 64 bit yüklenmiyor. Sanaldan olunca da sdk usb'deki telefonu doğal olarak tanımıyor :) Sdk olmadan bunu unlock etmenin bir yolu var mı ? Kırmaktan bahsetmiyorum yani hesabımla yasal bir şekilde unlock etmek istiyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim bildiğim kadarıyla ancak SDK ile unlock ediliyor.
Ancak belki forumumuzdaki geliştirici arkadaşların bildiği başka bir yöntem vardır.

@teAtalay

@kesasd

kelebekavcisi

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece
Bende araştırdım biraz, dediğin gibi sadece sdk ile alakalı sonuçlar çıkıyor. Anlaşılan wp8'li bir laptop alana kadar bu iş yatar :)
Hesabı kiralarız artık ihtiyacı olanlara :)

kesasd

kesasd

Üye
Telefonu unlock edebilmek için SDK ile gelen aracı kullanmanız yeterli. Developer hesabınızın bağlı olduğu mail adresini girerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Uygulamanın adı "Windows Phone Developer Registration". Diğer paypal ödemesiyle yapılan unlock işlemlerine tavsiyem itibar etmeyin.

VMPlayer ile sanaldan işlemleri gerçekleştirebilirsin. Telefonu tanıması için sanal pc açıkken menüye girip çıkarılabilir diskler kısmından cihazı bağlaman yeterli.

Üst Alt