Tek Aparatla N8'i Profesyonel Foto Makinasına Dönüştürme

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Biliyorum ve de kullanıyorum nikon d90 +75 e 300mm lens sizin gibi cahiller anca boş konuşurlar evet se ve ipone 4 ün kamerası n8 güzel sendr giy megapiskeli ögren 12 mp diye daha iyi çekecekdeğil sayın cahil insan
:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: bak bu adamlar güler sana :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: ekran kartını öğrendin mi neymiş bakiyim? :zuhaha: :zuhaha: hala iphone diyo ya :kop:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ne Bilsin Birde Fotoğraf Makinası Kullanıyormuş iPhonede Renkler Daha Canlı Diye iPhone ye Daha İyi Diyor Ama Bilmiyorki N8 de Renk Ayarını ister Canlı İster Cansız Yapabilirsin :) + N8 Hem MP Olarak Hemde Çözünürlük Olrak iPhoneye Bin Basar N8 in Kamera da Tek Eksiği Noise si ;) ki O da Programla halledilebilen Birşey + N8 de Fotoğraf Düzenleyicisi de Var Ve Fotoğraflarınızı Pc den Düzenlemeden Bile Tek Tıkla Düzenleyip Sosyal Ağlarınızda N8 den Paylaşabilirsiniz. iPhoneninki Gibi Sadece Video Düzenleyici Olupda Sadece Video Kesme Gibi Saçma Bir Özelliği Yok :) Nokia Video Çekmeyi Yıllar Önce Telefonlarına Ekledi Ama iPhoneciler AaaAa Bak Bu iPhone Video Çekebiliyor Diye Seviniyorlar. Birde Bize Uygulama Görünce Seviniyorlar Diyor İlk Önce Video Çekme Gibi Yıllar Öncesinde Kalan Bir Teknolojiye Sevinmesinler Sonra Gelsinler :) iPhone Sadece Uygulama Yönünden Önü Açık Bir Telefon Diğer Türlü Gerek Donanım Gerek Kullanıcıya Hitap Eden Bir Telefon İçin Daha Çok Uğraşmaları Gerek.

• Beğen
Tepkiler: gablocu

forest_law

Üye
iyide aciklamada.her.telefona uyan diyor

çok şık xperia arc için üretilmiş ama sanıldığı gibi önemli bir şey değil zomun son kademesinde sadece net gösteriyor.ama bayağı farkediyor kalitesi 40 tl-60 tl ye değer bir takım.

Emre-45

Emre-45

Üye
Biliyorum ve de kullanıyorum nikon d90 +75 e 300mm lens sizin gibi cahiller anca boş konuşurlar evet se ve ipone 4 ün kamerası n8 güzel sendr giy megapiskeli ögren 12 mp diye daha iyi çekecekdeğil sayın cahil insan

sende nikon d90 var ama daha megapiksel demeyi bilmiyorsun bol keseden salla :D megapiskel ne :D

qsaw

qsaw

Üye
bu arkaya takılan şey çok kaba durmuyormu?:nono:

hectobos

Üye
arkadaşlar bende de n8 var acaba hangi marka iyi ve 6x veya 8x hangisi önerirsiniz..kullanan deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi

----------Eklendi @ 01:34:39 ---------- Yazıldı @ 01:29:03 ----------

arkadaşlar bende de n8 var acaba hangi marka iyi ve 6x veya 8x hangisi önerirsiniz..kullanan deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Ben 8x i kullanıyorum sanan6x öneririm. Çünkü zoomu ayarlayamıyorsun 8x de kalıyor hep. Çok uzak oluyor çekimler için, 6x daha iyi olur

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
desteklemiyor sade odak ayarlanıyor

qsaw

qsaw

Üye
:hmmm

mklo1234

Üye
arkadaşlar bunu istanbulda nerde bulabiliriz bilgisi olan bir arkadaş yanıtlarsa çok sevinirim saygılarla...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
İstanbulda Bulamazsın Siparişi Vericen Adamlar Çinden Getirtecekler. 15-20 günü bulur.

mklo1234

Üye
off çok uzun iş neyse çok teşekkürler.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Almıyacağınıza 20 gn beklersiniz ne olmuş :D

hakan_710

hakan_710

Üye
çok uzun zamanmış bende bir ara alırım diye düşünüyordum

arkadaşlar bana kalırsa böyle şeylere para vermeyin bende bu aparatın 6230i için olanı vardı babam 2007 yılında denk gelmiş hediye olarak almıştı. Yaptığı özel birşey yok bildiğimiz dürbün tarzı bişiy bendeki aparatta zoom filan yoktu yani odak olayı falan hikaye yanımda olsaydı resmini paylaşırdım ama belki bikaç gün içinde ayarlayabilirsem paylaşmaya çalışırım.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710 senin apart başka benimkinde zoom ayarlanmıyor ama odak ayarı var. İstediğin aralılta manuel olarak odak yapabiliyorsun.

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan_710 senin apart başka benimkinde zoom ayarlanmıyor ama odak ayarı var. İstediğin aralılta manuel olarak odak yapabiliyorsun.

anladım arkadaşım demek ki bu biraz daha gelişmişi.

.Murat.

.Murat.

Üye
burada var bi link bakabilirsiniz

Üst Alt