Tek Aparatla N8'i Profesyonel Foto Makinasına Dönüştürme

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Tek Aparatla N8'i Profesyonel Foto Makinasına Dönüştürme
8X Optik Zoom Yapabilen Teleskobik Lenste Profesyonel Fotoğraf Makinası Kalitesinde Odak Yapabilirsiniz. Nasıl mı ? Örnek;

Tek Kötü Yanı Zoom un Hep 8X de Durması Zoomu Geri Çekebilme Olsaydı Mükemmel Olurdu Ama Buna'da Şükür Çekeceğiniz Neseneye 8-10 Metre Uzakta Olup Çekseniz Bile Süper Bir Odak Yakalayabilirsiniz. Bunun İçin Her Telefona Uyan 40 Tl Değerindeki Aparatı Temin Etmeniz Yeterli OLucaktır.

• Beğen
Tepkiler: laz_kopat_ts ve TheORCUN

slmrt

slmrt

Üye
Bu aparatı nerden temin edebiliriz? Nasıl bişey ?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
internette bulabilirsiniz. Profesyonel foto makinalarındaki gibi benzer bir lens var kalem pilden biraz büyük. Aaratına takıp aparatıda telefona yerleştirip çekiyorsun fotoğrafı. Lensin üzerindeki ayar tekeribdende odağı ayarlıyorsun ister uzağa odak ister yakına.

ssuu18

Üye
nasıl bulabiliriz link verebilirsen ben bulamadım

zoniengi

zoniengi

Üye
en bunu aldım tripoduda var çok uzaktaki şeyleri güzel çelebiliyor ama öyle tahmin ettiğim kadar güzel bir şey çıkmadı...
2-3 haftada gönderdiler... tripod kullanışlı normal kamerayla video veya foto çekerken çok iş görüyor ayrıca aradaki aparat ile universal tüm tripodlara bağlama imkanı da mevcut hale geliyor..

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
ben çok memnun kaldım ama benimki 8X ve her telefona uyuyor fakat tripod yok .s

benighted

benighted

Üye
anladigim kadariyla c7 ye de uyuyor peki c7de otofocus yok odaklanmayi cihaz mi yapiyor.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
tahminlerimce C7 ye uyar ö
çünkü odak lensle ilgili birşey ve gözle bakıncada odağı görebiliyoruz. Yani olabilir.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Aparat olarak her telefona takılıp optik zoom yapabiliyor fakat odak yaptığı şüpheli. E72, 5800, LG KM900 arena ve N8 de gayet iyi çalışıyor :) KM900 ve N8 perfotmansı süper :)

3onur5

3onur5

Üye
buyrun arkadaşlar daha bi ucuzu

aletin fiyatı 11-15 dolar arası kargo ücretide 6-10 dolar arası değişiyor

mfb2

mfb2

Üye
Alet güzel micro sd aldım şuan dardayım en kısa zamanda aksesuarlara ekeyeceğim :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında n8 için süper bişi yha

nalcam22

nalcam22

Üye
konuyu açan prof makina ne onu bilmiyo herhal telefonun ucuna bi lens takıldı diye prof makina olmaz.

portakalmıyım

Üye
Eğer sizde varsa ürünün telefon üzerindeki fotoğrafını paylaşabilirmisiniz. Ben daha önce almayı düşünmüştüm ama telefon üzerinde görme imkanım olmadığı için vazgeçmiştim...

nalcam23

Üye
Sen kamera ne onu bilmiyosun napcaz? :zuhaha: :zuhaha: adama gülerler. :zuhaha:
Biliyorum ve de kullanıyorum nikon d90 +75 e 300mm lens sizin gibi cahiller anca boş konuşurlar evet se ve ipone 4 ün kamerası n8 güzel sendr giy megapiskeli ögren 12 mp diye daha iyi çekecekdeğil sayın cahil insan

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
nalcam22 Ben Profesyonel Makina Etkisi Yapıyor Dedim Prof. Makina Yapıyor Demedim. Yazımı Okursan Sadece Odak İçin Olduğunu Belirttiğimi Görürsün ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
boş verin onu siz adam gpu-ekran kartını bilmiyor 5800 da youtube da video izlenmiyor diyor ne bekliyorsunuz ondan

Üst Alt