Minik DEV-Canon PowerShot A620 Foto Mak. / Manuel ayarlara da imkan veren gelişmiş kompakt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

photo_canon1

Üye
    Konu Sahibi
Minik DEV-Canon PowerShot A620 Foto Mak. / Manuel ayarlara da imkan veren gelişmiş kompakt




Öncelikle canon; nikonun aksine hem D-SLR hem kompakt hem de d-slr like cihazlar da başarısını kanıtlamış bir markadır.. Canon PowerShot A620 de kompakt makinadaki bu kanıtın ve başarının en büyük göstergelerinden biridir.. Küçük, ancak bunun yanında işlevsel, manuel ayarların tümünü bünyesinde barındırması, büyük sensörü, dönebilen lcd ekranı, 1cm'den harika makro çekebilme kabiliyeti, manuel focus ile istediğinizi yeri netleyebilme olanağı, optik vizör gibi (+)ları onu gerçekten mükemmel bir makina yapıyor.

Canon A620; manuel ayarlara, manuel focusa imkan veren bünyesinde birçok ihtiyaca cevap verecek mod ve özellik barındıran, gelişmiş-ileri seviye kompakt bir fotoğraf makinasıdır.


Canon PowerShot A620
7.1 mp
4x optik zoom
1/1.8" ccd sensör
640x480 video/30 fps

Her satışımda olduğu gibi bunda da bolca fotoğraf bulacaksınız.. Canon PowerShot A620 hakkıda çok fazla şey yazmayacağım.. Zira bir D-SLR'nin yanında taşınabilecek kadar işlevsel, küçük ve kaliteli bir ileri seviye-gelişmiş bir kompakt bir fotoğraf makina olması onun ne derece mükemmel olduğunu gösteriyor.. Netten nereye yazsanız özellikleri çıkacaktır.. Yukarıya genel anlamda özelliklerini yazdım.. Ayrıca hemen alt kısımda önemli, öne çıkan özelliklerinin de bir kısmını yazdım ve açıkladım.. Satılacak makinanın kendi fotoğrafları en aşağıdadır.. Satışım sadece makina içindir kutu, cd, kitapçık vs bulunmuyor.. Makina + 4 Adet Alkalin Pil + E-kitap şeklinde CD içersinde kullanma klavuzu gönderilecektir.

Makinanın durumu:
Makinanın üstünde belli belirsiz çizikler/boya atması bir nebze de olsa vardır(aşağıdaki fotoğraflarda görebilirsiniz ki abartılacak düzeyde değildir..).. lcd'sinde lekeler ve birkaç küçük çizik bulunuyor. ancak lcd açıkken belli olmuyor, görünmüyor. objektifin içinde bikaç toz zerresi bulunuyor ancak fotoğrafa yansımıyor. herşeyden önce dürüstlük gelir.. [:'(] kısaca sorunsuz çalışan, işlevselliğinde herhangi bir problem olmayan bir makinadır.. [:'(]

Makinanın öne çıkan birçok özelliği var ancak bunlardan en önemlileri;

*D-SLR makinalarda olduğu gibi av(enstantene öncelikli mod) tv(diyafram öncelikli mod) p(program modu) m(manuel mod) gibi modların tümünün bulunması, bunların haricinde hazır modları da bünyesinde barındırması(20 farklı hazır modu bulunuyor..auto modu(otomatik ayar modu) gece modu, portre modu vs gibi..)
*Manuel Focusa imkan vermesi (siz kendiniz netlemek istediğiniz yeri ayarlayabilirsiniz)
*1 cm'den makro çekebilmesi (makro severler bayılacaktır.. 1cm'den gerçekten harika makrolar çekebiliyor..)
* elle kontrole imkan vermesi (kimi zaman farklı bir etki veya kafamızda canlandırdığımız fotoğrafı otomatik mod gibi modlar çekemez.. ancak manuel ayarlar ile entantene, diyafram, + veya - pozlandırma, iso gibi ayarları kendimiz girmemiz gerekir.. işte bu noktada harika işler çıkarıyor.. ki bunun yanında d-slr alma sürecinde olanlar için kendini geliştirme-alışma süreci içinde olanlar için.. Yine d-slr almaya bütçesi yetmeyen ancak gene de d-slr özelliklerinin birçoğunu bünyesinde barındıran bir makina arayanlar için de bulunmaz bir nimettir Canon A620.)
*15 saniyeye kadar uzun pozlandırma yapabilmesi (gece çok faydasını göreceksiniz)
*Sıradan birçok kompakta bulunan küçük görüntü sensörünün yerine; 1/1.8 " ebatında büyük sensörün bulunuyor olması (fotoğraftaki kaliteye bu büyüklük yansır bu sensör büyüklüğü.. sıradan kompaktlarda 1/2.3 ", 1/2.5" gibi küçük sensörler bulunur ki bunlardan kaliteli, net, keskin fotoğraf beklemek zaten yanlış olur..)
*Birçok yöne hareket edebilen döner LCD'yi bünyesinde barındırması.(kimi zaman eğilmek veya makinayı boyumuzu aşacak şekilde kaldırmamız gerekir böyle durumlarda normalde lcd'yi göremeyiz ancak a620nin döner lcdsi sayesinde her koşul altında lcdyi görebilir, dolayısıyla yanlış yerleri çekmezsiniz.. her açıdan çekeceğiniz fotoğrafı görebilirsiniz..)
*Optik vizör ile çekim yapabilme kolaylığı. (vizörden çekim yaptığınızda LCD açık olmayacağı için piliniz çabuk tükenmeyecektir.)
*Ayrıca menüsü TÜRKÇE'dir. (Kullanım kolaylığı ve anlam açısıdan + bir özellik)

Tüm bunlar birleşince yukarda da dediğim gibi a620'yi bir D-SLR'nin yanında taşınabilecek düzeyde kaliteli bir makina olduğunu gösteriyor.. Bunun yanında D-SLR gibi büyük makinaları taşımak isemeyen, ancak bir D-SLR kadar işlevsel, manuellerin tümüne imkan veren, kaliteli, kompakt bir makina isteyenlerin de tercihi olacaktır. Her zaman kaliteli, mükemmel, net fotoğraflar için Canon PowerShot A620


Artık bilinçli birer tüketici, kullanıcı olun.. MP aldatmacılarına kanmayın.. Kaliteli fotoğraflar için iyi bir lens ve büyük bir sensör şarttır.. Yoksa 100 milyon MP'de yazılsa nafile.. Bunlar aklınızın bir köşesinde kalsın.. Alacağınız makinanın öncelikle sensör büyüklüğüne, sonra lens kalitesine bakın..

FİYAT: 299 TL (Fiyat karşılaştırması açısından: A620'nin SIFIRI e-bay.com'da 399 DOLAR'dır.)

KISA BİR SÜRE İÇİN TÜRKİYE'NİN HER YANINA KARGO BENDEN.. (9 ARALIK'A KADAR) GEÇERLİDİR. SONRASINDA ALMAK İSTEYEN OLURSA KARGO ÜCRETİ KENDİSİNE AİT OLACAKTIR. BİLGİNİZE.)

PAZARLIK: Elbette var.. ABARTMAMAK koşuluyla..

TAKAS: Tabiki takasa açığım.. Hertürlü teklife/ürüne açığım.. Mantık koşulları çerçevesinde siz teklifinizi yapın ben değerlendireyim..

İLETİŞİM: PM (Özel Mesaj)
VEYA
MSN: [email protected]

HERGÜN FORUMA GİRERİM.. İLETİŞİM BAKIMINDAN SORUN OLMAZ.. [:)]

Makina ile çekilen örnek bir fotoğraf:

( adresinden alınma orjinal fotoğraftır.)

MAKİNA İLE ÇEKİLEN ÖRNEK FOTOĞRAFLAR İÇİN:



SATILACAK MAKİNANIN TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN:(TOPLAMDA 24 FOTOĞRAF) (Açılan sayfadan büyütmek istediğiniz fotoğrafa tıklayın, sonrasında yine açılacak olan sayfadan fotoğrafa tıklayarak büyük ebatını görebilirsiniz.)


Satılacak Makinanın birkaç fotoğrafı:(FOTOĞRAFLARIN TÜMÜ 30 MB BOYUTUNDA OLDUĞU İÇİN HEM SAYFANIN KASILMAMASI, HEM DE KOTALI FORUMDAŞLARIMIN KOTALARININ AZALMAMASI İÇİN İLANIMA TÜMÜNÜ EKLEMİYORUM. DİLEYEN YUKARDAKİ LİNKTE TIKLAYARAK SATILACAK MAKİNANIN TÜM FOTOĞRAFLARINI GÖREBİLİR..)












LCD'NİN GÖRÜNTÜSÜ FOTOĞRAFTAKİ GİBİ DEĞİL TABİKİDE..:) OLDUKÇA NET VE PARLAK BİR LCD EKRANA SAHİPTİR.. :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt