(TAVSİYE) Huawei İdeos x5???

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
hmm

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonda gün ortasında ve açık uygulamalar kapatılmış haldeki ram oranlarını yazabilirmisiniz?

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
PowerVR SGX530 GPU mu yoksa adreno 205 mi daha iyi cevabını burda alamazsam yeni konu açıcam lütfen yardım edin

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
emin misin ?

XER01

XER01

Üye

Huawei Ideos X5 ile LG Optimus Black'in NeoCore testinden aldığı fps aynı, 45.

Huawei Ideos X5 = 800 mhz + Adreno 205
LG Optimus Black =1 ghz + PowerVR SGX 530

Burdan sonuçla Adreno 205 daha güçlü diyorum.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
arkadaşlar telefonda gün ortasında ve açık uygulamalar kapatılmış haldeki ram oranlarını yazabilirmisiniz?

Arkada çalışanlara bağlı bende go launcher 30 mb wind live wallpaper 30 mb widgetlocker 7 mb go keyboard 10 mb fln sonuçta bana kalan değişiyo en az 150 160 ram kalıyo oda yetiyo zaten.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Arkada çalışanlara bağlı bende go launcher 30 mb wind live wallpaper 30 mb widgetlocker 7 mb go keyboard 10 mb fln sonuçta bana kalan değişiyo en az 150 160 ram kalıyo oda yetiyo zaten.

Çok çok kötü bir sonuç aslında bu.Gio,mini,ace,fit'in falan ram oranlarını düsünemiyorum :hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Çok çok kötü bir sonuç aslında bu.Gio,mini,ace,fit'in falan ram oranlarını düsünemiyorum :hmmm

Arkada çok uygulama çalışıyor bi kaçını yazdım o yüzden böyle.Bencede o saydığın cihazlar nasıldır bilemiyorum.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
512 mb gene iyiymiş androidin bu kadar fazla ram yediğini bilmiyordum:(

gio falan ram 150 nin üstüne çıkmıyordur o zaman...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bu bana özel bişey android sistemi 512 mb ramin 353 ünü kullanıcıya ayırmış bendede değerler en düşük 150 160 normal bişey.Live wallpaper , go launcher gibi çok ram harcayan uygulama kullanmazsan ram değeri 300 ü bulur.

kpln04

kpln04

Üye
Arkadaşım iyi diyosunda 1-Ekranı nasıl çabuk bozuluyor anlamadım bu telefon çıkalı 3 4 ay oldu zaten öyle bi sorunda kimseden duymadım ben. 2-Ben wifi sorunu yaşamadım bu zamana kadar gayet hızlı bir sürü oyun indirdim wifiden sorun çıkmadı. 3-Sesler gitmeme olayı kulliyen uydurma öyle bişey yok saçmalamayın. 4-Evet ekranı tft 1.5 aydır jelatinsiz kullanıyorum en ufak bi çizilme yok kaç kerede yere düştü.Samsung starı 2 hafta jelatinsiz kullandım çizikler oluşmuştu bu öyle değil. 5-Arka kapağı yanık fln kokmuyor oda baştan aşağı yalan. 6-Kamerası 5 mp bence çokta güzel çekiyor yeterli düzeyde gayette iyi. Konumuza dönelim arkadaşım bu fiyata bundan iyisi yok arkadaşın dediği sorunları cevapladım nerdeyse hepsi sallama 1.8 ghz overclocklanıyor ve stabil oluyor.Özelliklerini saymakla bitmez zaten.Adreno 205 diyip küçümsemeyin galaxy ace de adreno 200 var ve ekran çözünürlüğü düşük olduğu için hd oyun açamıyor açsada bi kaçtane.Son olarak Huawei çok kaliteli bi markadır araştırmışsınız zaten dandik çin malı fln kesinlikle değildir. ----------Eklendi @ 00:20:56 ---------- Yazıldı @ 00:19:27 ---------- Bu arada ideos x5 e gingerbeard gelecekmiş yıl sonuna kadar diye duydum.
içime su serptin sağol valla

coacoa

Üye
ideos x5 harika telefon 3 gün önce aldım beklediğimden daha iyi çıktı bilgisayarı açmıyorum kac gündür buda aynı işi görüyo :)

• Beğen
Tepkiler: av.AK ve onurgunay35
kpln04

kpln04

Üye
ideos x5 harika telefon 3 gün önce aldım beklediğimden daha iyi çıktı bilgisayarı açmıyorum kac gündür buda aynı işi görüyo :)
bilgisayar dedinde bu teli pcye nasıl bağlıyoruz?

onurgunay35

onurgunay35

Üye
içime su serptin sağol valla

Önemli değil arkadaşım.Sadece kullanıcı yorumlarına bakın derim kullanmayan atıp tutanlara inanmayın.Bu arada ideos x5 pcye wifi bluetooth veya usb kablosuyla bağlanıyor.

----------Eklendi @ 02:06:51 ---------- Yazıldı @ 02:06:25 ----------

Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

kpln04

kpln04

Üye
Önemli değil arkadaşım.Sadece kullanıcı yorumlarına bakın derim kullanmayan atıp tutanlara inanmayın.Bu arada ideos x5 pcye wifi bluetooth veya usb kablosuyla bağlanıyor.----------Eklendi @ 02:06:51 ---------- Yazıldı @ 02:06:25 ----------Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
valla abicim youtubeda biri herşeyde denemiş yıldız.tvden canlı yayın kanaldnin sitesinden canlı yayın video-foto denemesi oyunlar falan asphalt 5 süperdi

redshark

Üye
Bundan önce en son nokia n81 kullandım sonra htc touch 3g t3232 kullandım. sırf android e geçebilmek için telefon araştırdım. en sonunda huawei ideos x5 aldım. inanın bu fiyata daha iyisi olacağını zannetmiyorum. gerçekten çok güzel bir telefon bütün özellikler var. Almak isteyip kararsız olan arkadaşlara söylüyorum mutlaka alın kesinlikle pişman olmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
nalcam22

nalcam22

Üye
Bende almayı düşünüyorumda şu x6 bi gelse onda hdmı çıkışu var 4.1 ekran

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
bence vision x6 dan daha iyi:)