Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atacan usta ilk defa belle görünümlü bir cfw kullanmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım en az 50 kere belle cfw kurup silmissindir bide bizim halimizden anla istersen
atacan usta ilk defa belle görünümlü bir cfw kullanmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım en az 50 kere belle cfw kurup silmissindir bide bizim halimizden anla istersen
Bilmiyormuyum ?
Ben 1 kere yazılım sildim onuda kendini bilmez yüzünden.
Diğerdide zaten duruyor güncellemede gelecekti.Oda gelmiyor artık.
Bişey demiyorum ARTIK ...
bygokhan
Üye
ustalar size bir sualim var. şimdi bazı videolarda ses yada video izlenmiyor uyarısı veriyor ya bu real playere codec ekleme şansımız yokmu yani n8 de bunlar giderilmiş onun dosyasından alıp bizimkilere entegre edemezmiyiz.
ByKatre
Üye
Benim bildiğim eklenmiyor ama uc player acıyor çoğu videoyu
ustalar size bir sualim var. şimdi bazı videolarda ses yada video izlenmiyor uyarısı veriyor ya bu real playere codec ekleme şansımız yokmu yani n8 de bunlar giderilmiş onun dosyasından alıp bizimkilere entegre edemezmiyiz.
Bizim bildiklerimizin dışında bir sorunmuş o yüzden hallolacak basit bir sorun gibime geliyor. Bakalım test dosyasını tekrar göndereceğim. Şuan uploadlıyorum.