T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
yarin biz kullanıcılarda videolara bakabiliyor muyuz?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Yani bakabileceksiniz.Resimlerle pek az şey sunuluyor.Videolar daha iyi.
Cfw yarına gelebilir.

killer78

Üye
cfw yarin çıkabilir mi yani gerçekten?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Onu bilemem.Benim dediğim sadece bir olasılık.Ama Video yarın gelecekse büyük ihtimal olur.

killer78

Üye
tck v1in altyapısı var di mi tck v2de ayrıca yarın çıkamaz çünkü siz testerlara daha cfw kontrol için verilmedi :-)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Haklısın.Benim dediğim sadece bir olasılık idi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Rambo Cfw upload ediliyor mu?Haberler nasıl?

- - - Eklendi - - -

Furkan abi efekti gösetereceksek efekt görünürken ekranın görüntüsünü yakala.Ben ona uygun bişi düşünürüm.Bölme ayırma ekleme ile onuda videoya eklerim.Videoda sesler olmamalı.Zira fon müziği ile karışır.

- - - Eklendi - - -

Fon müziğimiz Ice Cube-It was a good day.

Fakat sadece müzik.Sözleri ayırılacak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo Cfw upload ediliyor mu?Haberler nasıl?

- - - Eklendi - - -

Furkan abi efekti gösetereceksek efekt görünürken ekranın görüntüsünü yakala.Ben ona uygun bişi düşünürüm.Bölme ayırma ekleme ile onuda videoya eklerim.Videoda sesler olmamalı.Zira fon müziği ile karışır.

- - - Eklendi - - -

Fon müziğimiz Ice Cube-It was a good day.

Fakat sadece müzik.Sözleri ayırılacak.

Upload ediliyor, modderlere ilettim bilgiyi. Ancak test edilmeden yayınlanmayacaklar.

Müziği dinleme fırsatım yok güzel birşey bekliyorum :) Videoyu Sony Ericsson Xperia Pro ile HD formatında çekeceğm ;)

killer78

Üye
yarin videoyu herkes izleyecek yani di mi?

- - - Eklendi - - -

ayrıca boot ekranları değiştirildi mi? Ayrıca symbian belle duvar kağıtları ve zil sesleri eklendi mi cfwye

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bunlar süpriz olsun artık.Çıktığında görürsün.

killer78

Üye
kısada olsa cfwdeki değişiklikler-gelişmeler konusunda bilgi verseniz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yarin videoyu herkes izleyecek yani di mi?

- - - Eklendi - - -

ayrıca boot ekranları değiştirildi mi? Ayrıca symbian belle duvar kağıtları ve zil sesleri eklendi mi cfwye

Yarın olduğunu kim söyledi :D Daha video hazır bile değil, yarın videoyu göndereceğim.

Evet değiştirildi. Evet eklendi.

- - - Eklendi - - -

kısada olsa cfwdeki değişiklikler-gelişmeler konusunda bilgi verseniz

Bunlar süpriz olsun artık.Çıktığında görürsün.

Can cevap vermiş :)

killer78

Üye
rambo usta birisi için sürpriz olan durum başka birini hiç ilgilendirmeyebilir anlatabiliyor muyum neyle karşılaşacağımızı bilmeliyiz bunun hakkımız olduğunu düşünüyorum yanlışsa düzeltin ???

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence de biraz bilgi verseniz daha iyi olur usta

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Sabırlı olun biraz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Verdiğim resimler herşeyi anlatıyordu aslında :hmmm Ben buna sürpriz demiyorum sadece zamanı gelince zaten öğreneceksiniz diyorum :) Ben sürpriz yaparsam hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sürprizler yapmaya çalışırım :) Yoksa T.C.K v2 Belle konusu bile açmazdım, aniden çıkarırdık, bir sürü tepki toplardık :ehe

killer78

Üye
rambo tck v2 de beta 1deki değişiklerden biraz bahsetsen artık

- - - Eklendi - - -

uf :(

Atacan-

Atacan-

Üye
Ne olabilir arkadaşlar rami attıracak değilya Habire sorup durmayın. Bu 3 4 sayfadır bunaltıyorsunuz sorularınızla hep aynı sorular:D
Görsellik adına iyi şeyler olacak biraz sabredin Boş sorular sormayın
Bana bile gına geldi..:) Ki kaldıki Bu beta sürümü olacak , İnanıyorum ki herkez bi sorun gördüğünde en az 20 defa aynı soru sorulmazsa ŞAŞARIM..!!!
Bu sitedeki çoğu kişilerin şu huyunu sevmiyorum hiç 2-3 sayfa geriye bakıpda sorulan soruları cevaplanan soruları okumuyor.
Ki bu sitedeki herkesde çok sabırlı hayret,herkes defalarca aynı soru sorulsa bile üşenmeden tekrar tekrar cevaplıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt