Symbiana gelen yeni güncelleme ile kısılan özellikler bu başlıkta toplayalım! (fp1 fp2 süreçleri)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmets38

Üye
Carla gelınce flash desteğide gelecekmi kardeşler :))

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
aliosman166

aliosman166

Üye
FP2 Facebook'a girmiyor !

mustafasen

mustafasen

Üye
FP2 Facebook'a girmiyor !
arkadaşlar bu çok garip bir durum sanki nokia browser birilerince engelleniyor. Ben iphone patch dosyasını tele yükleyip tarayıcıyı açınca Aynı tarayıcı sanki kanatlanıyor. Faceyede giriyor ama çok kasılıyor videoları daha hızlı açıyor ,çok tuhafıma gitti bilen varsa izah etsin

coolasker54

coolasker54

Üye
Bu konuda ben şöyle birşey demek istiyorum :
Ben telefonu ilk aldığımda fp1 yüklüydü.(fp2 sunulmuştu). Ve aldığım gün çok az kullanıp(2 saat kadar) fp2 ye güncelledim. yani fp1 den pek birşey hatırlamadığım için fp2 den memnunum. Bi sıkıntım yok. Tabi şu galeriden gönderme olayı felan saymazsak ki çok ihitiyacım olan birşey değil. Bide şu otofocus olayı varya. ah o oto focus (:

Herşeye rağmen. I love my Nokia 603. (:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
icine edilmis kisacasi

akondd

akondd

Üye
nokia ya mail atmıştım beni aradılar güncelleme cihazı daha verimli kullanmak için çıkan yazılımlardır diye biliyorum dedim arayan şahısa mesaj yazma konusunda ki rahatsızlığımı ilettim fp1 klavyesi çok iyiydi dedim. Bizim görüşlerimiz değerlendiriliyo mu dediğimde ise evet mail önerilere alındı dedi. Güncelleme gelecek mi sorusuna ise bir sıkıntı varsa kesinlikle düzeltilir dedi. Sizce güncelleme gelecek mi??

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
nokia ya mail atmıştım beni aradılar güncelleme cihazı daha verimli kullanmak için çıkan yazılımlardır diye biliyorum dedim arayan şahısa mesaj yazma konusunda ki rahatsızlığımı ilettim fp1 klavyesi çok iyiydi dedim. Bizim görüşlerimiz değerlendiriliyo mu dediğimde ise evet mail önerilere alındı dedi. Güncelleme gelecek mi sorusuna ise bir sıkıntı varsa kesinlikle düzeltilir dedi. Sizce güncelleme gelecek mi??

Sanmıyoruz. Umarım gelir. Gelmezse kendileri kaybeder :)

asigsasi

asigsasi

Üye
galeri yi geçtim de eski klavyeyi versinler yeter

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye

Yav gps bıle calısmıyor elımzıde ıkı tane 603 var. Biri bende biri agabeyımde.. Lanet olsun sorun üstüne sorun var..

o sorunlar bende yok Gpsde çalışıyo bende üstelik sıkıntı yaşamadım haritalara sonradan güncelleme geldi sıkıntısız çalışmakta

asigsasi

asigsasi

Üye
bende de sıkıntı yok harita gps navigasyon sıkıntı yok

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
bende de sıkıntı yok harita gps navigasyon sıkıntı yok

Bizde 2 tane 603 var. İnternetsiz konum bulma çalışmıyor. Eminmisiniz ? En son ne zaman denediniz? Ayrıca internetlide konul bulma bile berbat artık. Geçenlerde 3g ile baglanıyım dedim. 7 km ıcınde buldu konumu yolculuk sırasındayken. :) Forumda biraz araştırsanız 603lerdeki sorunu anlayacaksınız. Fp2 geldi flash attım düzeldi 1 2 hafta sonra tekrar bozuldu. Hatta aylar once actıgım baslıgın konu baslıgını bıle degıstırttırdım ama yıne aynı bozuldu. Eger boyle bır sıkıntı olmasaydı bu konu bu kadar hit almazdı. Buyrun

http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/gps-konum-bulma-sorunu-fp2-ile-duzeldi-664997.html
1

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim ben sınırsız internet paketi kullandığım için bende sıkıntı yok

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben sınırsız internet paketi kullandığım için bende sıkıntı yok

netsiz bulmuyor. Oyle denermsn. Onemli olan netsiz bulması. HATta nokia bunun reklamını bile yaptı. İnternetsız konumunuzu bulun diye. AMA Fp1 geldikten sonra oda gitti

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi denedim daha önce çevrimiçi olarak bulduğu konum da şimdi çevrimdışı olarak buluyor

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende denedim bendede hem internetli hemde internetsiz konum bulma sorunum yok..Benim için tarayıcıyı adam etsinler ve şöyle 5 6 pöpuler uygulama 5 6 populer oyun baska telefona bakmam bile ama insanın canı sıkılıyor böyle olmayınca

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Bende denedim bendede hem internetli hemde internetsiz konum bulma sorunum yok..Benim için tarayıcıyı adam etsinler ve şöyle 5 6 pöpuler uygulama 5 6 populer oyun baska telefona bakmam bile ama insanın canı sıkılıyor böyle olmayınca

telefonun 603 mu.?

- - - Eklendi - - -

şimdi denedim daha önce çevrimiçi olarak bulduğu konum da şimdi çevrimdışı olarak buluyor

cevrimici disi değil. Wifi ve mobil veri kapat. Sonra appstoptanda haritayi kapatip oyle denermisin?

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum kapattım 2 dakika içinde buldu

Üst Alt