Benim marka fanatikliğim hiç olmadı. Yanlış olan heryerde yanlış doğru olan her yerde doğrudur. Eskiden hep Nokia kullanırdım ama bataryanın gün içinde bitmelerinden bıkıp daha kullanışsız olsada Ercisson a geçtim. Ardından Nokia batarya sorununu düzeltmesi ve kullanışlılığını eskisine göre çok daha geliştirmesiyle beraber tekrar Nokia ya döndüm. Samsung markasını normalde hiç sevmem, monitörleri mesela kötüdür hatta hatalı üretim olan serileri vardır çokça (merak eden olursa söyleyebilirm), akıllı telefon üretmeden önce ürettiği telefonlarda son derece dayanıksız ve sorunlu telefonlardı ancak şuan ürettiği akıllı telefonları denemeye değer buluyorum. Batarya kullanım süreleri, SAR değerlerinin düşüklüğü, kullanışlı Android işletim sistemi ile bence gayet iyi. Bu arada şunu da netleştirelim, ben Symbian Belle işletim sistemini gerçekten seviyorum ancak benim burada rahatsız olduğum nokta bu kadar iyi donanımlı telefonları, bu kadar kullanışlı ve hoş işletim sistemi ile donattıktan sonra neden bu kadar REZİL updatelerle berbat ediyorlar? Belle kullanan çok fazla Nokia modeli yok, merak ediyorum bu updateleri bir defa olsun bu telefonlara yükleyip adam gibi herşeyini test etmiyorlar mı? 15-20 tane Nokia yazılım geliştiricisine bu updateleri bir hafta 10 gün kullandırsalar bu hataların hepsi gün yüzüne çıkar. Özetle, Nokia Symbiandan vazgeçti diye bu işletim sistemini kullanan müşterilerinden de vazgeçmemeli. Resmen umursamıyorlar, umursansa bu kadar BARİZ hatalar güncelleme piyasaya sürülmeden önce tespit edilip ortadan kaldırılırdı. "Anlayan anladı" gibi gereksiz bir laf sarfeden birine bu mesajı yazmak çok anlamlı değil aslında ama belki senden anlarsın diye uzattım. Kusura bakmayın.