Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)
Sponsorlu Bağlantılar
kttuna
Üye
valla arkadaşlar o yanıp sönen kırmızı ıkona basmaktan yoruldum yav birde 16 katta yım hani uydulara da yakınım ama yok yok çalışmıyor
konum bulması için internete baglanmasına gerek yok birçok program var örneğin yandex haritalar yüklenen haritaları sen silmedigin süre kalıyo bu nokiadada böyle
bende takır takır çalışıyordu. Geçenlerde harita güncellemesi gördüm yükle dedim ne olduysa ondan sonra oldu.nokia bilerek yapıyor galiba,nokia ana sayfada harita ve sürüşler sadece lumialarda diye bir yazı okudum kıllandım resmen nokiadan
bende takır takır çalışıyordu. Geçenlerde harita güncellemesi gördüm yükle dedim ne olduysa ondan sonra oldu.nokia bilerek yapıyor galiba,nokia ana sayfada harita ve sürüşler sadece lumialarda diye bir yazı okudum kıllandım resmen nokiadan
Evet güncellemelerden sonra harita özelliğimizinde içine ettiler malesef... Şuan elimdeki tel akıllı telefon olmaktan çıktı sadece mesajlaşma ve aramadan başka birşey yapılmıyorr
swiss47
Üye
arkadaşlar son günlerde beimde c7konum bulamıyor acaba genel bir sorun mu yoksa çözümü var mı