Gps Konum Bulma Sorunu (FP2 ile düzeldi sanmıştık)

Sponsorlu Bağlantılar

kttuna

Üye
valla arkadaşlar o yanıp sönen kırmızı ıkona basmaktan yoruldum yav birde 16 katta yım hani uydulara da yakınım :) ama yok yok çalışmıyor

kuzeypoyraz_22

Üye
sorunu çözmüşmüş!!!androidte internetsiz harita vamıydı???sen probleme balıklama dalmışsın
konum bulması için internete baglanmasına gerek yok birçok program var örneğin yandex haritalar yüklenen haritaları sen silmedigin süre kalıyo bu nokiadada böyle

achambo

achambo

Üye
valla arkadaşlar o yanıp sönen kırmızı ıkona basmaktan yoruldum yav birde 16 katta yım hani uydulara da yakınım :) ama yok yok çalışmıyor

kapalı alanda bulmasını bekleme

mustafasen

mustafasen

Üye
bende takır takır çalışıyordu. Geçenlerde harita güncellemesi gördüm yükle dedim ne olduysa ondan sonra oldu.nokia bilerek yapıyor galiba,nokia ana sayfada harita ve sürüşler sadece lumialarda diye bir yazı okudum kıllandım resmen nokiadan

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
bende takır takır çalışıyordu. Geçenlerde harita güncellemesi gördüm yükle dedim ne olduysa ondan sonra oldu.nokia bilerek yapıyor galiba,nokia ana sayfada harita ve sürüşler sadece lumialarda diye bir yazı okudum kıllandım resmen nokiadan

Evet güncellemelerden sonra harita özelliğimizinde içine ettiler malesef... Şuan elimdeki tel akıllı telefon olmaktan çıktı sadece mesajlaşma ve aramadan başka birşey yapılmıyorr

swiss47

Üye
arkadaşlar son günlerde beimde c7konum bulamıyor acaba genel bir sorun mu yoksa çözümü var mı

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
benimkininde bi cacık bulduğu yok

kağan1906

Üye
bendede nokia c7 var güncel olan sürümü sildim ve 3.6 sürümünü yükledim artık hemen bulabiliyor konumumu

erox200107

erox200107

Üye
nokia symbian için gpsin içine etti sonra gitti

Üst Alt