onurcngzhn34
Üye
wifide face twitter kullanimi 5 saat.onur video izlemek ekran suresini arttirir,normal kullanim daki,yani internet face twitter kullanimi ve 3g hatta internnet acikken birde olcum yap istersen
wifide face twitter kullanimi 5 saat.onur video izlemek ekran suresini arttirir,normal kullanim daki,yani internet face twitter kullanimi ve 3g hatta internnet acikken birde olcum yap istersen
orjinal pil mi onur,bendeki orjinal ve 1 yillik pil,4 bucuk saat aliyorum, ama 5 bucuk 6 yi falan hic goremedimwifide face twitter kullanimi 5 saat.
ben hertürlü 5 saat alıyordum. ha benim pilde cok iyi degil yani 2014 ekimden beri iste.orjinal pil mi onur,bendeki orjinal ve 1 yillik pil,4 bucuk saat aliyorum, ama 5 bucuk 6 yi falan hic goremedim
hangi romu kullaniyosun onurben hertürlü 5 saat alıyordum. ha benim pilde cok iyi degil yani 2014 ekimden beri iste.
Ekrani gecemiyorum derken resimde download modundasin sorun nedir tam olarak?acıl yardım bu ekranı geçemiyorum tuşlarda normalde sorun yok ama bu ekranda çalışmıyor
sorun download moda girdigim zaman ses tuşları çalışmıyordu en son ana kartı söküp başka s3 e taktım oldu o şekil formatladım ama hala sefe mod yani güvenli moddan çıkmadıEkrani gecemiyorum derken resimde download modundasin sorun nedir tam olarak?
Kardes telefonu kapat bataryayi cikar biraz bekle telefonu normal olarak ac telefon acilirken samsung yazisindayken ses acma ve kisma tusuna ayni anda basili tut 3-5 saniye sonra birak telefon acilsin ...sorun download moda girdigim zaman ses tuşları çalışmıyordu en son ana kartı söküp başka s3 e taktım oldu o şekil formatladım ama hala sefe mod yani güvenli moddan çıkmadıne yaparsam yapayım cıkmıyor ama diger kasada takılı iken ilk açılmada güvenli modda degildi
yaptım olmadı bu telde teknik bir sıkıntı var galiba yazılımsal olarak bütün yolları denedimKardes telefonu kapat bataryayi cikar biraz bekle telefonu normal olarak ac telefon acilirken samsung yazisindayken ses acma ve kisma tusuna ayni anda basili tut 3-5 saniye sonra birak telefon acilsin ...
Evet Her Aşamayı En İnce Ayrıntısına Kadar YaptımTelefonunu download moduna aldin mi?
Suan telefonunu kullanabiliyormusun hangi rom yukluEvet Her Aşamayı En İnce Ayrıntısına Kadar Yaptım
Sorunu Hallettim Hata Varken Telde S3 Nordic Rom Kullanıyordum Kurulumda Bu Sayfa Vardı Bende Burdan Bakarak YaptımSuan telefonunu kullanabiliyormusun hangi rom yuklu
Telefonun s3 ise odinden stock rom yuklucen. En son verilen i9300ugnb6 (4.3) ssurumunu indir telefonu download moda alarak odin programi uzerinden flashla....ben daha önce kullandığım bir romdan dolayı galiba telefonu bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor orjinal şarj aleti olsun driverlar olsun vs usb hata ayıklama ayarları falan yaptım stock romları recoveryden yüklemenin bir yöntemi var mı veya recoverye uyumlu bir dosya yardımcı olursan sevinirim