Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Belle TURKCE Dil+TURKCE Klavye
Sponsorlu Bağlantılar
sedat_2425
Üye
bende öyle sanıyodum ama seninkini ivo nunkine atıp yer değiştirdim hach ve efetk çıkmadı çokta önemli değil bu şekilde çok güzel teşekkürler
TurcpoweR
Üye
Ben daha Yüklemedim ama bu rofs2 dosyasını orjinal yazılımın üstüne mi atıyoz yoksa diğer dosyalarda var mı ? Teşekkürler
Öncelikle Forumda var. Symbian Belle yi telefonuna yükle [ Garanti gidebilir! ] Daha sonra türkçeleştirmek için de bunu kullan. Sadece N8 Symbian BELLE içindir.
Öncelikle Forumda var. Symbian Belle yi telefonuna yükle [ Garanti gidebilir! ] Daha sonra türkçeleştirmek için de bunu kullan. Sadece N8 Symbian BELLE içindir.
Öncelikle buradan yükle. hem symbian belle hemde anna yı indir. Anna yı gosterip belleyi yükleyeceksin bir nevi kandırma çakallık. Yükledikten sonra aç. Çalışyıro mu kontrol et yani. Yükledikten sonra bu rofs2 yi TEK BAŞINA yükle. Ama gene kandır Product Code yi Chine Anna gozukmeli o gozukecek. Bu arada verdiim Linkte Dediğim bu annayı bulamayabilirsin. linkini veriyim ben. =>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
forget_22
Üye
hocam iyi günler.2 ay önce annayi flaşladim şimdide belle yüklemek istiyorum telefonum c601 nasıl yükleyecegimi anlatırsan sevinirim.
Öncelikle Herkese İyi Akşamlar. Belle nin C601 için olanı var mı bilmiyorum. Çıkmadı diye biliyorum.. Büyük ihtimal 2012 de çıkıcak. O zaman flashlarsın.
Tekrar iyi geceler..
kakaleite1899
Üye
bu sadece n8 için mi ? c6-01 de kullanamaz mıyım ?