Symbian Belle TURKCE Dil+TURKCE Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

sedat_2425

Üye
bende öyle sanıyodum ama seninkini ivo nunkine atıp yer değiştirdim hach ve efetk çıkmadı çokta önemli değil bu şekilde çok güzel teşekkürler

TurcpoweR

Üye
Ben daha Yüklemedim ama bu rofs2 dosyasını orjinal yazılımın üstüne mi atıyoz yoksa diğer dosyalarda var mı ? Teşekkürler

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha Yüklemedim ama bu rofs2 dosyasını orjinal yazılımın üstüne mi atıyoz yoksa diğer dosyalarda var mı ? Teşekkürler

Öncelikle Forumda var. Symbian Belle yi telefonuna yükle [ Garanti gidebilir! ] Daha sonra türkçeleştirmek için de bunu kullan. Sadece N8 Symbian BELLE içindir.

TurcpoweR

Üye
Öncelikle Forumda var. Symbian Belle yi telefonuna yükle [ Garanti gidebilir! ] Daha sonra türkçeleştirmek için de bunu kullan. Sadece N8 Symbian BELLE içindir.
symbian belle yi hangi adresten yükleyeceğimi de verir misin ? Bi de belle yi yükledikten sonra rofs2 dosyasını tek başına mi yükleyecez?

kademli

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle yi hangi adresten yükleyeceğimi de verir misin ? Bi de belle yi yükledikten sonra rofs2 dosyasını tek başına mi yükleyecez?

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/phoenix-ile-nokia-n8-flash-symbian-belle-yukleme-hack-537089.html

Ö
ncelikle buradan yükle. hem symbian belle hemde anna yı indir. Anna yı gosterip belleyi yükleyeceksin bir nevi kandırma çakallık. Yükledikten sonra aç. Çalışyıro mu kontrol et yani. Yükledikten sonra bu rofs2 yi TEK BAŞINA yükle. Ama gene kandır Product Code yi Chine Anna gozukmeli o gozukecek. Bu arada verdiim Linkte Dediğim bu annayı bulamayabilirsin. linkini veriyim ben. =>

forget_22

Üye
hocam iyi günler.2 ay önce annayi flaşladim şimdide belle yüklemek istiyorum telefonum c601 nasıl yükleyecegimi anlatırsan sevinirim.

kademli

Üye
    Konu Sahibi
hocam iyi günler.2 ay önce annayi flaşladim şimdide belle yüklemek istiyorum telefonum c601 nasıl yükleyecegimi anlatırsan sevinirim.

Öncelikle Herkese İyi Akşamlar. Belle nin C601 için olanı var mı bilmiyorum. Çıkmadı diye biliyorum.. Büyük ihtimal 2012 de çıkıcak. O zaman flashlarsın.

Tekrar iyi geceler..

kakaleite1899

Üye
bu sadece n8 için mi ? c6-01 de kullanamaz mıyım ?

yilmazumut

yilmazumut

Üye
kardeş bu filaşı atarken diğer belle dosyalarının içine mi atıcaz yoksa sadece bu dosyayımı flaşlayacağız sadece bu dosyaysa nasıl flaşlıyorsun

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bu e 7 de oluyormu arkadaslar ben nasıl yukleyecem

yusuf_406

Üye
teşekkurler

mertc601

Üye
bu hangi telefonlar için geçerli

onlyqadir

Üye