Symbian Belle TURKCE Dil+TURKCE Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle TURKCE Dil+TURKCE Klavye
SYMBIAN BELLE TURKCE ROFS2 BELLEYI TURKCE KULLANIN

Eski linkte Turkçe olmuyordu. Yeniden gömdüm ve Test Ettim. 0 Türkçe'dir. Eski linkte olan olaylar herkesden için özür dilerim.

Bir arkadaşımız paylaşmıştı. Yapamayan çok kişi olmuştur diye bende Rofs2 ye gömüp veriyorum..

Düzgün çalışıyor. Denedim

Rofs2 İvo ya aittir..

NOT: Kurmadan önce içindeki "Kurmadan ONCE OKU.txt" yi Lütfen Okuyunuz.

Kolay Gelsin :)

Link Yenilenecektir =
Dil için "belco2‎" Ye Teşekkürler.

Yorum Atmanız Yeterlidir :)

belco2

belco2

Üye
birazda rofs2 içine türkçe dil gomüp yeni konu açıp yayınlarım

dogan64

Üye
evet aynen dğn akşam yükledim ingilizce ve rusca

freelion

Üye
Evet, bende de İngilizce ve Rusça (Bulgarca da olabilir). Ama Türkçe yok. Sadece yazım dilini Türkçe yapmama müsade ediyor. Başkaca da Türkçe Tarafı yok. Ayrıca "Kurmadan Önce Oku" dosyasını da okudum ve uyguladım ama sonuç değişmedi. Paylaşımınız için teşekkür ederim, cevabınızı bekliyorum.

kademli

Üye
    Konu Sahibi
Evet, bende de İngilizce ve Rusça (Bulgarca da olabilir). Ama Türkçe yok. Sadece yazım dilini Türkçe yapmama müsade ediyor. Başkaca da Türkçe Tarafı yok. Ayrıca "Kurmadan Önce Oku" dosyasını da okudum ve uyguladım ama sonuç değişmedi. Paylaşımınız için teşekkür ederim, cevabınızı bekliyorum.

Yeni link ekledim.. Onu indirip denedin mi?

----------Eklendi @ 16:51:31 ---------- Yazıldı @ 16:45:41 ----------

Yeni Link Türkçe. Az once denedim. Bu linkte sorun yaşayacagını zannetmiyorum.. Eski linkte olan olaylar için özür dilerim.

freelion

Üye
Şu anda indiriyorum, sonucunu yazacağım, yeni link için teşekkür ederim.

15.09.2011 tarih ve saat 18:11 itibari ile operasyon başarılı. :alkis Ellerinize sağlık...

kademli

Üye
    Konu Sahibi

Önemli değil Türkçe Dil ve Türkçe klavyesi var. Şuanda kullanıyorum. resim çekme programı biliyor musun ? Telden goruntuler çekecem de.

----------Eklendi @ 18:30:47 ---------- Yazıldı @ 17:46:07 ----------

15.09.2011 tarih ve saat 18:11 itibari ile operasyon başarılı. :alkis Ellerinize sağlık...

Teşekkürler :)

dogan64

Üye

hocam bu cfw ye türkçe yapamazmısınız bunu dahaiyidiyorlar forumlarda birde ivo nun efeklerrini bu cfw ye gömersen çok güzel olur herhalde
hocam senin verdiğin rofs2 yi denedim okey şimdi olmuş teşekkürler

belco2

belco2

Üye

hocam bu cfw ye türkçe yapamazmısınız bunu dahaiyidiyorlar forumlarda birde ivo nun efeklerrini bu cfw ye gömersen çok güzel olur herhalde
hocam senin verdiğin rofs2 yi denedim okey şimdi olmuş teşekkürler

tamam dostum türkçe yaparız

belco2

belco2

Üye
buyur dostum Rofs2 türkçe effects eklenildi Delight yazan yerler deyiştirildi belco2 yazıldı bir duanız yeter

dogan64

Üye
allah razıolsun herşey gönlünce olsun ustam çok teşekkürler kırmadınız sağolun varolun.

----------Eklendi @ 20:31:10 ---------- Yazıldı @ 20:28:18 ----------

buyur dostum Rofs2 türkçe effects eklenildi Delight yazan yerler deyiştirildi belco2 yazıldı bir duanız yeter

çok sagol allah razıolsun ustam çok çok teşekkürler.

belco2

belco2

Üye
sagol dostum herşey gönlünce olmak dilegiyle........................

sedat_2425

Üye
çok teşekkür ederim çok güzel olmuş yalnız bi ricam var tabi mümkünse ivo777 gibi hack dosyası ve efekt lerde olursa çok daha güzel olur gibime geliyor...

kademli

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim çok güzel olmuş yalnız bi ricam var tabi mümkünse ivo777 gibi hack dosyası ve efekt lerde olursa çok daha güzel olur gibime geliyor...

İvonun efeklerini beyenmemiştim.. Hack olayı UDA da oluyor rofs2 de olmuyor diye biliyorum

Üst Alt