Symbian Belle 3.2 by ivo777 (Yazma Dili ve Arayüz Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle 3.2 by ivo777 (Yazma Dili ve Arayüz Türkçe)
belco2 tarafından hazırlanan türkçe dil paketi kullanılmıştır görseller ivonun orjinalindendir resimlere bakıp ingilizce sanmayın şu anda ben kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Oyunlarda kasma yada oyundan atma problemi yok.

Yenilikler:
- Kapatma menüsüne !Reboot adı altında yeniden başlatma seçeneği eklendi
- Fotoğraf kalitesi %90 a ayarlandı
- Ekstra zoom için (6x) kamera modu eklendi
- Kinetic Scrooling geliştirildi
- Dodge Chalenger resmi ana ekrana default olarak eklendi (default artık siyah ekran değil)

[video] [/video]

dogan64

Üye
emeklerine teşekkürler inşallah belko2 hocamız türkçe ekler.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
forumda aslında anlatımı var ama nokiacooker programı "this version is too much old!" hatası verdiği ve açılmadığı için yapamıyorum ancak türkçe dil dosyalarını x-plore ile c ye atıp telefonu yeniden başltınca türkçe oluyor tabi rofs2 ye gömülmesi daha sağlıklı

dogan64

Üye
ustam nokiacooker programını açmak için bilgisayarın tarihini temmuz 30 olarak değiştir bakalım

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
türkçe dili ekledim şimdi upload ediyorum yaklaşık 20dk. sonra link vericem

----------Eklendi @ 16:10:55 ---------- Yazıldı @ 14:50:11 ----------

ana konuya türkçe yazılım linki eklenmiştir kendim şu anda kullanıyorum oldukça başarılı diyebilirim

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ivo777'nin v3.1 sürümü + ivo777'nin Türkçe yazma dili rofs3 dosyasını kullanıyorum. bu dosyalar ile tekrar refurbish etmeden flashlarsam sorun olur mu ? Rofs3 yine değiştireceğim türkçe rofs3 ile.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
linkteki dosyaları indirip direk flashlayabilirsin rofs3 değiştirmeye gerek yok rardan çıkarıp phoenix ile yükle

TheORCUN

TheORCUN

Üye
linkteki dosyaları indirip direk flashlayabilirsin rofs3 değiştirmeye gerek yok rardan çıkarıp phoenix ile yükle
ben dili türkçe istemiyorum; yazma dilini türkçe istiyorum sadece. indirdiğim dosyanın rofs3'ü türkçe mi yani ?

----------Eklendi @ 00:26:15 ---------- Yazıldı @ 00:25:37 ----------

bir de refurbish değil; restore user product mode ile flash atsam ? yani dosyaları yedekleme ile uğraşmak istemiyorum.

manisaa

manisaa

Üye
arkadaşlar belle nin şarjı az gittigi için anna yükledim bunun bi çaresi yokmu arkadaşlar

serkanet

Üye
bellenin şarjı az felan gittiği yok hatalı yazılım yüklemesi yapıyor olabilirsiniz 2.5 gün gidiyor benim şarjım

mıttık

Üye
    Konu Sahibi

ben dili türkçe istemiyorum; yazma dilini türkçe istiyorum sadece. indirdiğim dosyanın rofs3'ü türkçe mi yani ?

----------Eklendi @ 00:26:15 ---------- Yazıldı @ 00:25:37 ----------

bir de refurbish değil; restore user product mode ile flash atsam ? yani dosyaları yedekleme ile uğraşmak istemiyorum.

içindeki rofs3 te türkçe klavye var yani yazma dili türkçe restore user product ile flash atmayı ise daha önce denemediğim için birşey söyleyemem eğer istersen ivo nun türkçe dil eklenmemiş yazılımını linkinden indirebilirsin tabi ivo nun verdiği linkteki rofs3 türkçe yazma dili içermiyor bunun için forumdaki türkçe yazma dili içeren rofs3 lerden birine ihtiyacın var

manisaa

manisaa

Üye
sabah telefonu şarj dan çıkardım bubbles yükledim birde sileepingscreen yükledim şarjı bitane eksildi saat 4 30 ve ikitane eksildi

TheORCUN

TheORCUN

Üye
içindeki rofs3 te türkçe klavye var yani yazma dili türkçe restore user product ile flash atmayı ise daha önce denemediğim için birşey söyleyemem eğer istersen ivo nun türkçe dil eklenmemiş yazılımını linkinden indirebilirsin tabi ivo nun verdiği linkteki rofs3 türkçe yazma dili içermiyor bunun için forumdaki türkçe yazma dili içeren rofs3 lerden birine ihtiyacın var
Çok teşekkür ederim. Dosya sorununu çözdüm. Son emin olmak için sorayım. Konudaki ilk mesajdaki linkte arayüzün de türkçe olduğu v3.2 belle var; senin ayrıca verdiğin linkte sadece 3.2 var değil mi ?

tom jetland

Üye
bu versiyonda nokia panaroma çalışıyor mu acaba arkadaşlar ben 3.1 de çalıştıramadım panaromayı

atalay6116

Üye
s.a herkese iyi forumlar. ben bu videodaki açılış ve menü uygulamasını öğrenmek istiyorum nedir acaba?

[video=youtube;jvn014nNtX4]http://www.youtube.com/watch?v=jvn014nNtX4[/video]

mıttık

Üye
    Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim. Dosya sorununu çözdüm. Son emin olmak için sorayım. Konudaki ilk mesajdaki linkte arayüzün de türkçe olduğu v3.2 belle var; senin ayrıca verdiğin linkte sadece 3.2 var değil mi ?
evet verdiğim mediafire linki ivo ya ait ingilizce sürümdür

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
hacklimi

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
evet hackli rompatcher üzerinde yüklü geliyor

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye