hitafnalsa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Benim upload ettiğim dosyalarda sorun yok sen yanlış dosyalarla flashlıyorsun Rofs dosyam v05 flashladığın dosyaları kontrol et. İstersen tekrar link vereyimSon bir ricam daha olacak acaba benim indirdiğim dosyalardamı hata var diye düşünüyorum. Acaba bana gereken rm-356 ve jaf dosyalarının linklerini tek tek verebilirmisin? Çünkü bendeki rm 356 dosyasındaki ppm ye attığım dosyanın uzantısı v02 diye bitiyor. Muhtemelen sorun ondan değildir ama içim rahat etmiyor. Şimdiden teşekkürler.
Rom patcherdan Show ram and rom yamasını inaktif edersen sorun kalkar.Show ram and rom yaması aktif olduğunda o hatayı vermesi normal tamamen patchdan kaynaklıCfw için teşekkürler önceki sürümünden beri kullanıyorum.En beğendiğim cfw diyebilirim. Ancak önceki sürümdede bu sürümdede bazen bir şey yüklemeye çalıştığım zaman yada internette gezerken Z sürücüsü dolu.Önce Z sürücüsünden veri silin gibi bir hata veriyor. Birde nokia update deki navigasyon gibi bazı güncellemeler yüklenmiyor.Bunlarla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Benim upload ettiğim dosyalarda sorun yok sen yanlış dosyalarla flashlıyorsun Rofs dosyam v05 flashladığın dosyaları kontrol et. İstersen tekrar link vereyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O tamam fakat ben şimdi iş yerindeyim ve bu pc ye programları almamışım. Flashı atacağım program sanırım jaf oluyor onu bulamıyorum. Acaba onun içinde bir link verebilirmisin?
Şimdi buldum biryerden. Aynen dediğin gibi yaptım local mode yazdı bekledim. Sonra ekrandaki görüntü çizgi çizgi oldu sonrada kapadı ardından hemen açıldı. Ama sadece beyaz ekrandı, oda 3 4 saniye sonra karardı. Hala usb takılı ve jaf açık. şimdi tel i sökmeden açacağım bakalım yine aynı sorun olacakmı.şimdi veremem malesef mobildeym yolculuk var. Pc yok yanımda. Modifikasyon araçları kısmında olması lazım jaf.
Tekrar reset atıyor. Resetide şu şekilde oluyor. Eğer tuş kilidi açıksa yani ekran açıksa ekrandaki görüntü çizgiler haline dönüyor ve sonra kapanıp açılıyor. ve açıldığı zaman şu açılıştaki nokia sesi çıkmıyor. Servise vereceğim anlaşılan.Şimdi buldum biryerden. Aynen dediğin gibi yaptım local mode yazdı bekledim. Sonra ekrandaki görüntü çizgi çizgi oldu sonrada kapadı ardından hemen açıldı. Ama sadece beyaz ekrandı, oda 3 4 saniye sonra karardı. Hala usb takılı ve jaf açık. şimdi tel i sökmeden açacağım bakalım yine aynı sorun olacakmı.
birçok yerden taktik alıp denedim ama olmadı malesef.Yanls yapyn brader bende çokerttm kackez uyumsz mod yuzunden normal atnca skntı yok tlfcya bosa para werme admları iyi takp et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?