Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

hamzaunsal

Üye
Arkadaşlar Ben Phoenixten Baktım Şimdide RM-675 Hiç Yok ? Nasıl Getircez ?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar ! konuyu yakınen takip ediyorum ve iki unsurda merak ediyorum. Belle yükleyenlerden rica ediyorum, birincisi skype kuran ve çalıştıran var mı ? ikincisi ise e-posta kuran hatta mail for exchange kuran var mı ??? Eğer cevaplar olumlu gelirse anında flashlayacaam, bunlar benim için son derece önemli, cevaplayanlara şimdiden tşk ...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar 025.007 olanlar flash atamıyormuymuş? bir sitede okumuştum sanki ?

aydogdu_c7

Üye
arkadaşlar bu navifirm i nerden indirsem hata veriyo düzgün çalışan bi link verin lütfen

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar 025.007 olanlar flash atamıyormuymuş? bir sitede okumuştum sanki ?

Kardeş Flash atma komple yeni yazılım yükleme demektir, hele dead flash önceki yazılımın ne olursa olsun sil baştan telefona yeni yazılımı atar ... Anlıyacağın bu bir üst versiyon olduğundan pr. 14.2 ye de yüklersiiiin, 25.7 ye de ... Tek sorun bunu yüklediğinde, artık eskilere dönemiyorsun şimdilik ...

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar ! konuyu yakınen takip ediyorum ve iki unsurda merak ediyorum. Belle yükleyenlerden rica ediyorum, birincisi skype kuran ve çalıştıran var mı ? ikincisi ise e-posta kuran hatta mail for exchange kuran var mı ??? Eğer cevaplar olumlu gelirse anında flashlayacaam, bunlar benim için son derece önemli, cevaplayanlara şimdiden tşk ...

Haydeee beee yok mu bi cevap ???

taşkın111

Üye
bu sitenin hastASIYIZ DEDEEEEEEE SÜPER BİR PAYLAŞIM EMEĞİ GEÇEN HERKEZİN ELİNE SAĞLIK :) ALLAH RAZI OLSUN

taşkın111

Üye
Yazmayı unuttum ben yardımınız sayesinde yükledim çok güzel oldu

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
N8'ciler downgrade ile geçiliyor.

Meilo

Meilo

Üye
arkadaslar su an kurmak üzereyim.video daki herşeyi yaptım ama en son dead phone tuşuna basamıyorum aktif değil.bir sorun olur mu acil cevap lütfen

Meilo

Meilo

Üye
ohh be oldu sonunda.phoenixin son sürümünü kullanmayınca olmadı.belle harika herşeyle.mutlaka denemeye değer.
herkese çok teşekkür ederim

mezoart

mezoart

Üye
Şu C7 için bir cfw çıkartsanız ne de güzel olurdu, normali sanki yavaş gibi...
forum.dailymobile.se/index.php?topic=58092.0 Bu konudakini bile sunsanız türkçe anlatımla yeterli olurdu. ^^

• Beğen
Tepkiler: Meilo

J3y_SuskuN

Üye
Selam arkadaşlar flashı atamıyorum kabloyu takıyorum bataryaı takıyorum açam akağamaya kısa süreli basıyorum tel açılıyor işlem oplmur

rmzn027

rmzn027

Üye
Kesinlikle Yüklemeyin 1 2 gün düzgün çalışıyo sonra ikonlar kaybolmaya başlıyo geri dönüşü yok.. bekleyin ovide yayınlansın. telefonun resmen pert oldu 2 gün düzgün kullandım.. sadace..

rmzn027

rmzn027

Üye
Ferhat Göçeri Andım ya.. Pişmanım Çook Pişmanım Esasen Bu Sızdırılmış Bewlleyi Yüklediğim için pişmanııııııııım.. :D

isma55

Üye
belleyi yüledim inşallah sorun olmaz şimdilik güzel çalışıyor

metyuu

metyuu

Üye
ben 10 gündür kullanıyorum cok memnunum allah bozmasın.telefon annaya göre cok hızlı

mesut1979

Üye
Kesinlikle Yüklemeyin 1 2 gün düzgün çalışıyo sonra ikonlar kaybolmaya başlıyo geri dönüşü yok.. bekleyin ovide yayınlansın. telefonun resmen pert oldu 2 gün düzgün kullandım.. sadace..

bizde niye sorun yok ya gayet güzel calisiyor hatasiz.

Üst Alt