Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
belle den sonra donma sorunu yaşayan var mı?

ancelix1985

Üye
valla suana kadar sorunsuz bir sekilde kullanıyorum hem hızlı emde istedigim gibi + film izleyip indirme bile yaptım film bile indirdim.senin yuklemende bi sorun olusmus olabilir.ama dedigim gibi bilenlerin sana daha saglıklı bilgi vermesi daha iyi olacaktır.şimdiden sana kolay gelsin dostum insallah duzelir

devil____boy

Üye
valla suana kadar sorunsuz bir sekilde kullanıyorum hem hızlı emde istedigim gibi + film izleyip indirme bile yaptım film bile indirdim.senin yuklemende bi sorun olusmus olabilir.ama dedigim gibi bilenlerin sana daha saglıklı bilgi vermesi daha iyi olacaktır.şimdiden sana kolay gelsin dostum insallah duzelir
2 kere oldu. şuana kadar herhangi bir işimi yarım bıraktırmadı ama ekran koruyucu ile ilgili olabilir diye düşünüyorum başka karşılaşan yoksa odur sormak istedim cvp için :tşk:

mezoart

mezoart

Üye
C7 Belle CFW yapsalar birde ne güzel olurdu, efektli menü geçişleri ve büyük küçük widgetların ayarlanabildiği felan.Ben pek anlamam gerçi bunlardan... ^^

Silence45

Üye
Bende yükledim sonunda, gerçekten çok güzel bence de.Beklemeyin boşa.

ancelix1985

Üye
C7 Belle CFW yapsalar birde ne güzel olurdu, efektli menü geçişleri ve büyük küçük widgetların ayarlanabildiği felan.Ben pek anlamam gerçi bunlardan... ^^

valla dostum cfw bırak biz bunu buldugumuza sukrediyoruz :D

egebuca

Üye
Tüm bu işlemler sırasında tel açık mı kapalı mı olacak.

serkan_karakose

Üye
arkadaşlar ben evde uğraştım fakat birtürlü yapamadım dün akşam gittim bir telefoncuya yazılımı tekrar yüklettim ve daha sonra maxicepten belle dosyalarını indirdim adam kendisi belleyi de yükledi anlıycanız 10 liraya kapattım yine de anlatımlar için cok saolun.

egebuca

Üye
Tel i PC ye bağlayıp phonexi açıyorum.Videodaki gibi open product yapınca bende RM-67 çıkıyor.675 çıkmıyor.indirdiğim 2 dosyanın içindekileri product klasörünün içine attım.hata nerede.

ancelix1985

Üye
hatan oraya rm-675 diye bi klasor olusturup onun içine atıcaksın
bilgisayarında bunu bul (C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products)yada nereye yuklediysen phoenix i bu klasorun içine rm-675 diye bi klasor acıp indirdigin dosyaları rm-675 klasorune at sonra phoenixi acıp video yu takip et.en son rebufish tusuna bastıgında yazı cıkıyor orda bataryayı cıkarıp bekle 20 saniye kadar sonra tak acma kapama tusuna bas bırak basılı tutmadan o yuklemeye baslıyor.

kafter

kafter

Üye
arkadaşlar birşey soracam belleyi yükledikten sonra benim telefon gelen aramalarda arayanın ismini göstermez oldu sadece numara görünüyor. bu durum belleden midir yoksa telefon ayarlarından falan mıdır böyle bi durum başına gelen oldumu aranızda.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
arkadaşlar birşey soracam belleyi yükledikten sonra benim telefon gelen aramalarda arayanın ismini göstermez oldu sadece numara görünüyor. bu durum belleden midir yoksa telefon ayarlarından falan mıdır böyle bi durum başına gelen oldumu aranızda.

benim annada aynı sorun vardı cihazı açıp kapatınca düzeliyordu bellede olmadı hiç telefonu açkapa düzelmez ise , aynı numaradan rehberde 2 tane varsada aynı problem olur.

Suyaka

Suyaka

Üye
Evet, yükledim ve Swype da diğer uygulamalar da yani en azından şu ana kadar yüklemiş olduklarım kusursuz çalışıyor. :) Şimdilik sadece LanternSoft Equalizer çalışmadı. Sonuç olarak tahmin ettiğim gibi eskisine nazaran harika olmuş, artık kullandığım şeye Akıllı Telefon diyebiliyorum. Belle ile çok ciddi geliştirmeler ve stabilize gelmiş.

Suyaka

Suyaka

Üye
Şu an itibarı ile Belle'nin, Skype programının mevcut son sürümünü de desteklemediğini öğrendim.

greatkol

Üye
hayirlisi ile büyük bir korku ile yükledim ama muhteşem birşeyyy :):):):):)

----------Eklendi @ 07:38:40 ---------- Yazıldı @ 07:29:17 ----------

ama bi sıkıntı var ingilizce nerde hata yapmış olabilirimmm

Suyaka

Suyaka

Üye
ama bi sıkıntı var ingilizce nerde hata yapmış olabilirimmm

Açılışta Türkçe işaretli dil sekmesi geliyor, ilk açtığında orada yanlışlıkla ingilizceye dokunmuş olabilirsin. Tekrar telefonundan şu yolu izleyerek dil değiştirmeyi deneyebilirsin;

Menü»Ayarlar»Telefon Ayarları»Dil Ayarları»Türkçe»Yeniden başlat.

greatkol

Üye
yok özellikle türkçe yi aradım bulamadım sorun orda

greatkol

Üye
bende çok merak ediyorum nerde bi hata yaptım diye :) baştan baştan izliyorum ama herşeyi aynı yapıyorum

----------Eklendi @ 08:27:46 ---------- Yazıldı @ 07:47:12 ----------

yok mu bi yardım edecek admin çok güzel oldu ama ing pek hoşuma gitmedi yha

powerlogy

powerlogy

Üye
Eline sağlık sayende Belleli C7'miz oldu :tşk:

Üst Alt