2 kere oldu. şuana kadar herhangi bir işimi yarım bıraktırmadı ama ekran koruyucu ile ilgili olabilir diye düşünüyorum başka karşılaşan yoksa odur sormak istedim cvp içinvalla suana kadar sorunsuz bir sekilde kullanıyorum hem hızlı emde istedigim gibi + film izleyip indirme bile yaptım film bile indirdim.senin yuklemende bi sorun olusmus olabilir.ama dedigim gibi bilenlerin sana daha saglıklı bilgi vermesi daha iyi olacaktır.şimdiden sana kolay gelsin dostum insallah duzelir

C7 Belle CFW yapsalar birde ne güzel olurdu, efektli menü geçişleri ve büyük küçük widgetların ayarlanabildiği felan.Ben pek anlamam gerçi bunlardan... ^^

arkadaşlar birşey soracam belleyi yükledikten sonra benim telefon gelen aramalarda arayanın ismini göstermez oldu sadece numara görünüyor. bu durum belleden midir yoksa telefon ayarlarından falan mıdır böyle bi durum başına gelen oldumu aranızda.
Şimdilik sadece LanternSoft Equalizer çalışmadı. Sonuç olarak tahmin ettiğim gibi eskisine nazaran harika olmuş, artık kullandığım şeye Akıllı Telefon diyebiliyorum. Belle ile çok ciddi geliştirmeler ve stabilize gelmiş.ama bi sıkıntı var ingilizce nerde hata yapmış olabilirimmm
yok özellikle türkçe yi aradım bulamadım sorun orda