Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

kerem_16

Üye
aynn bi c6 kaldı :S

kafter

kafter

Üye
benim annada aynı sorun vardı cihazı açıp kapatınca düzeliyordu bellede olmadı hiç telefonu açkapa düzelmez ise , aynı numaradan rehberde 2 tane varsada aynı problem olur.

eyvallah hocam açıp kapattım düzeldi sağolasın

ancelix1985

Üye
Açılışta Türkçe işaretli dil sekmesi geliyor, ilk açtığında orada yanlışlıkla ingilizceye dokunmuş olabilirsin. Tekrar telefonundan şu yolu izleyerek dil değiştirmeyi deneyebilirsin;

Menü»Ayarlar»Telefon Ayarları»Dil Ayarları»Türkçe»Yeniden başlat.
orda dosyalardan RM-675_111.030.0607_02.01_Euro3_79u_prd.rofs2.fpsx bu dosyayı editleyip RM-675_111.030.0607_02.01_Euro2_79u_prd.rofs2.fpsx bunla değistir otomatik olarak dil turkce cıkacaktır ortaya

sanalmurat

Üye
Hocam eline sağlık sorunsuz çalışıyor, bir sorum olacak.

Nokia, C7 modeline Belle güncellemesini açtığında tekrar annaya dönüp ya da format tarzı birşey ile formatlayıp nokia dan güncellememiz mümkünmü acaba ?

best tiger

Üye
c7 me belle çok yakıştı bu forumdan faydalanarak yükledim herkese çok teşekkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eline sağlık sorunsuz çalışıyor, bir sorum olacak.

Nokia, C7 modeline Belle güncellemesini açtığında tekrar annaya dönüp ya da format tarzı birşey ile formatlayıp nokia dan güncellememiz mümkünmü acaba ?

Tabii ki. Ama ilk önce navi versiyonunu indirip kurmalısınız. Çünkü bunu kurarken Ürün kodunuz euro3 oluyor.

askmilitani38

askmilitani38

Üye
belle yükleyeli 2 gün oldu 2 gündür nete bağlanamıyorum ne wifi ne 3g bağlanmıyor doen etmek istedim oda olmadı belle macerası sorunlu başladı:(

yokmu bana yardım edebilecek

edit: yaptım arkadaşlar depo hafızasını biçimlendirip flashladım oldu flash atmadan önce depoyu biçimlendirmenizi tavsiye ediyorm 2 gündür boşa beklemişim:)

mutlu8890

Üye
bende yükledim. inanılmaz hızlı hiç problem yok. sanki yeni bir telefon aldım. belle muhteşem

romaz

romaz

Üye
rss ler neden widget olarak gorunmuyor

devil____boy

Üye
belle den sonra tarayıcı facede ki resimleri küçük gösteriyor tam kalitesinde görmek için indirmek gerekiyor eski haline nasıl getirebilirim bilgisi olan var mi

qwerty5757

qwerty5757

Üye
videodaki herşeyi yaptım ama bende dead phone butonu acılmadı. neden olabilir ?

romaz

romaz

Üye
rss ler neden widget olarak gorunmuyor

uribaju

uribaju

Üye
her telefonu açtığımda nete bağlanıyo baktım mesajlar yapıyormuş sanırım posta hesabından ara sıra posta alımı yapıyo kendi kendine..bunu nasıl iptal edeceğimi bilen var mı?

abdulkerim

abdulkerim

Üye
emeğine sağlık teşekkür ederim

qwerty5757

qwerty5757

Üye
sonunda bende yükledim belle. süper bişeymiş bu. bütün c7 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ediyorum :D

aydogdu_c7

Üye
arkadaşlar bu phoneix programını nerden bulurum bi söylermisiniz orjinal yükleme taraftarıydım ama dayanımıyorum flash lıcam :)

prof_81

Üye
selam benim telin product code 059b534 buna yüklenir mi?

rmzn027

rmzn027

Üye
Arkadaşlar Şimdi Yükledim Yaaa Yokk Böle Bişi Yaaaa. En Kısa Zamanda Foto Atçam Arkadaşlar...

Üst Alt