dailymobile de hackli uda upload edilmiş.ama burada bahsedilen versiyon hackli değil.hackli olanı kuracaktım ama türkçe yoktur diye şimdilik bununla idare ederim dedim ve bunu kurdum.
soran arkadaşlar için yazıyorum.bahsedilen 4 dosya şunlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
*önce phoenix products rm-675 klasörü içine anna 25.007 dosyaları atıyosunuz.belle dosyalarıda mesela masa üzerine atın.telefon kapalı olacak.dosyaların 3 tanesi belle dosyası 1taneside (rofs3 olan) anna 25.007 dosyası.zaten bu dosya 25.007 olarak devam ediyor diğerleri 111.020.0203 diye.herhangi bir tuhaflık yok yani.
**phoenixi açın connections bölümünde no connection seçili olacak şekilde flashing seçeninden firmware update e tıklayın.
***yazılımı otomatik görmez ise kendiniz seçerek gösterin.ok diyip çıktıktan sonra options a tıklayarak açılacak sayfada sadece bu 4 dosyanın (yani belle klasöründeki aynı uzantıya sahip olanları kastediyorum.yani core, rofs2, rofs3 ve uda yazanlar) anna versiyonları kalana kadar diğer dosyaları tek tek işaretleyerek silin.
****daha sonra kalan dosyaların tek tek üzerine tıklayarak aşağıdaki edit e tıklayın.açılan browse sayfasında kaydettiğiniz belle dosyaları neredeyse oraya gidin ve aynı dosyanın (core, rofs2, rofs3 ve uda) belle versiyonunu seçerek ok diyin.hepsi farklı zaten zorluk yaşamazsınız sadece dosya isimlerine dikkat ederek yanlış dosya ile değiştirmeyin.
***** bu işlem için n8 e anna ve belle nasıl yüklenir konusundaki videoyu takip edebilirsiniz.oradaki connection farklı oluo ama dosya değişim işlemi aynı.yani sadece dosya değiştirme işlemini dikkate alın ve aynısını yapın.
konu bu bahsettiğim video konu anlatımını en altındaki son video :
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html
****** hepsini değiştirdikten sonra deadflash a tıklayın ve yapacağınız işlem yani refurbish işlemi aktif hale gelsin.ve refurbishe tıklayın.
******* normal flash gibi işlem yapmaya başlayacak ve usb yi çıkar bataryayı çıkar gibi adımlar yazacak hepsini yapın ve flash işlemi devam etsin.
******** sona geldiğinde hata gibi birşeyler yazacak ve bağlantının yeniden sağlanmaya çalıştığını söyleyerek 25 ten 0 a kadar geri sayım yapacak.biraz uzun sürüyor sonuna kadar bekleyin.ve bittiğinde hatayla karşılaşıldığını söyleyerek 2 seçenek sunacak ve biz orada cancel e tıklayarak işlemimizi bitirmiş olacağız.
********* şimdi telefonun güç düğmesine basarak açılmasını bekleyin.titredikten sonra ekran bir müddet daha karanlık kalacak ama belle açılış ekranıyla karşılaşmanıza çok az kaldı.biraz sabırlı bekleyişten sonra telefon ekranında siyah zemin üzerine 5 tane beyaz parlak yuvarlak göreceksiniz.buda bellenin açılmakta olduğunun en büyük ispatı olacak.dediğim gibi başalngıç ekranının gelmesi anadan birazcık daha geç panik yok yani.
belleniz hayırlı olsun.elimden geldiği kadar açık yazmaya gayret ettim.ben bu şekilde yükledim ve oldu.ama yanlış bir işlem yapılması durumunda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.amacım sadece belleyi c7 ye kurmuş biri olarak nasıl kurduğunu daha açık anlatmak.
kuranlara şimdiden hayırlı olsun.gerçekten çok farklı bişey tavsiye ederim.
şimdilik bunu kuralımda hacklisi çıkınca ve yaygınlaşınca onuda kurarız evelallah.
herkese kolay gelsin....saygılar (üstadlara saygısızlık olmasın sadece amatör bir izah benimki)
bu arada hafıza kartınızdaki program ve widgetlar halen çalışmakta.istediğiniz kişiyi rehberden direk ana ekrana favori olarak atayabiliyorsunuz 6 ya kadar giriş ekranı yapabiliyosunuz.ve bir yerde gördüm hatırlamıyorum ama bir arkadaş altyazı desteği yok demiş.yanılıyor hiçbir ayar yada ekstradan programa gereksinim duymadan altyazılı film seyredebiliyosunuz bunlarda benim şimdiye kadar fark edebildiklerim.ve sanki şarjımda birazcık daha iyileşti.
adım adım resimli
1
2
3
4
5
6