Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
dailymobile a gir video ve resim var kimsenin ümidini kırmaya çalışma
Ümit kırma değil konuda resim yok yalanmı söylüyorum eğer bir daha bana karşı o yazıyı büyük font ile yazarsan olacakları düşün....

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
büyük mü ariel fontu o hem sen niye tehdit ediyosun dailymobile a baksaydın görürdün o resimleri

uribaju

uribaju

Üye
yapan?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yarın ben ama şimdilik burda yapan yok dailymobileda yapanlar var ama

emreipekci

emreipekci

Üye
ben bu klasörleri indirdim yalnız ne yapacağımı tam anlayamadım:islik

madnes: Euro3 rofs'unu silin. core, euro2 rofs2, rofs3 ve uda kalsın. Diğer dosyaları silin. 4 dosya kalacak.'
böyle demiş ama böyle silince 5 dosya kalıyo neden 4 demiş bu bir.

bide anna dosylarını demiş ama öteki klasörün hepsini mi yani?

bi yardım edin de atayım yav :d:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar acele etmeyin cogu telefon garantiye gidecek gibi görünyo burdan... :) braz daha bekleyin pişman olmayın sonra kesinlessin önce bi..

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum 2 dosyayı sildikten sonra 4 tane dosya kalcak edit sayfasında..core,rofs2 rofs3 ve uda onu dyo madness..acele etme bence bekle az daha..tabii sen bilirsin yinede

Emil_Ceferli

Üye
e7 kullanicisiyim arkadaslar. Bi belle bulamadim gitti

kalbimdesiin

Üye
Navifirm i beklemekte yarar var Bence

kraldost

kraldost

Üye
marifet konu açmakta değil marifet arkasında durmakta

arkadaşlar emin olmadıkça sazan gibi zıplamayın lütfen yazık olur teknik serviste bu işin farkına vardı bu durumda iki cihazımızıda garanti dışı diye geri gönderdiler yazıktır en ayrıntılı ve en profesyonel yardımı almadan denemeyin sakın

devil____boy

Üye
konuyu açan arkadaş zaten yazmış sorumluluk sizde dir diye bunun üzerine söz söylenemez isteyen dener istemeyen bekler

serinaga

serinaga

Üye
BEN Beklemeye karar verdim ...

mmb7982

mmb7982

Üye
önce paylaşım için teşekkürler.ama bir sorum var.farzedelim bunu kurduk c7 ye daha sonra orjinal belle çıktı yada ilerleyen zamanlarda hackli belle.o zaman bunları kurmakta herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalimiz varmı?zaten geri dönüşü yok birde böyle bir sorunla karşılaşırmıyız yani????
teşekkürler

Jerkez38

Jerkez38

Üye
önce paylaşım için teşekkürler.ama bir sorum var.farzedelim bunu kurduk c7 ye daha sonra orjinal belle çıktı yada ilerleyen zamanlarda hackli belle.o zaman bunları kurmakta herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalimiz varmı?zaten geri dönüşü yok birde böyle bir sorunla karşılaşırmıyız yani????
teşekkürler

sanmam ama bellide olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
serkanbb06

serkanbb06

Üye
ya şimdi tam anlamadım indireceğimiz iki dosya var bunları indirince Nokia_C7_RM-675_RC_Belle_Euro3_www.smartphonepro.hu bu isimli dosyanın içinde bir sürü dosya cıkıyor bunları annanın içine mi atcaz güzel bir anlatacak olan var mı acaba sunu

mezoart

mezoart

Üye
Eğer bilgisayarda ki Mcafee Enterprise'ı kapatabilirsem bende denemeyi düşünüyorum, yanlış anlamadıysam arkadaşın verdiği dosyalarla bir nevi manual Software Update yapacağım.Başımıza bir şey gelirse de artık yapacak bir şey yok.Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler... :aman2:
Konuyu başlatan dostuma teşekkür ederim.Lakin biraz ayrıntılandırırsa bizler için daha iyi olacaktır.

mmb7982

mmb7982

Üye
sanmam ama bellide olmaz :)

sen ne yaptın jerkez beklemedmisin yoksa benim gibi elin mediafire linkinde nefsinle savaşıyomusun???? :islik

yemin ediyorum sıyırıcam kafayı tutamıyorum kendimi ama sanırım kurucam yaaaa.bu kadar zaman bekle bekle şimdide güzelim belle karşımda şimdide bitarafım yemiyo biraz daha beklemek ne biliyim saçma gelio karşımda duruyo çünkü.bir sürü şeyler gelip gidiyo böyle ihtimaller delircem başka bir şey olmucak yani.

bide aklıma takılan şu var.annada kurabildiğim widget yada programları bunda kuramayacağım değilmi?bunun için belle versiyon widgetmı bulmam gerekcek acaba?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
biri bana düzgünce anlatsa kuracam ben :D
her seyi yapıyorum 4 dosyaya kadar bırakıyorum ama ölü flash atarken ki dosyaları secme kısmında en alttaki dosyayıda siliyorum euro2 rofs2 sinide gösteriyorum peki ya geriye kalan diğer 3 dosyayıda mı göstercem orda mesela rofs3 kalıyor uda ve core kalıyor onlarıda mı göstermem grek?

----------Eklendi @ 01:43:42 ---------- Yazıldı @ 01:40:06 ----------

işte kimse bunlara güzel bir acıklama getiremediği için atamıyorum :D neyse artık baskası güzelce anlattıgında yaparız :)

Üst Alt