Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen reel kardeşim şu dosya değiştirme falan varda neyse dailymobileda videolu vardı anlatım

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben yükledim arkadaşlar hiç bi sorun göremedim suana kadar çok güzel oldu :) yardım isteyenler pm atabilir..

mmb7982

mmb7982

Üye
arkadaşlar bir önceki sayfada elimden geldiği kadarıyla capslerle anlatım yapmaya çalıştım duyrulur.herkes tatsın bunu yaaa gerçekten çok güzel

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefon kapalıyken mi deat atcaz

mmb7982

mmb7982

Üye
evet önceki sayfada anlattım fotolu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefon kapalıyken usbye bağlıyom teli şarj ediyo :S

mmb7982

mmb7982

Üye
etsin bendede ediyodu ama batarya boşsa bırak önce şarj olsun.ama batarya durumun iyiyse sen işlemlere devam.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
5 yuvarlak gözüktü eyvallah usta

mmb7982

mmb7982

Üye
ne mutlu :good: bence birde yükleyen herkes görebildiği farklılıklarıda yazsın.hepimiz için faydalı olur.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dehşet bişey bu belle ya

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler Madness...birde resim olsa çok iyi olurdu. Kafalardaki soru işaretleri için "acaba doğrumu yaptım" gibisinden. :)
Resim eklenecek.

----------Eklendi @ 16:47:44 ---------- Yazıldı @ 16:45:38 ----------

Anlamadığım bi Olay var Biz anna dosyalarının Içine mi atacaz o 4 belle dosyasını yoksa isimleri aynı olanlarla değiştirme mi yapacaz
Phoenix içinden değiştireceksiniz.

----------Eklendi @ 17:41:53 ---------- Yazıldı @ 16:47:44 ----------

Video eklendi...

Re13eL

Re13eL

Üye
@nix ve @mmb7982 kardeşlerime çok teşekkür ederim sizin anlatımınızı birleştirerek flashladım belle yükledim sonunda :)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Konu neden kayboldu demeyin sabitlendi.

nix

nix

Üye
rica ederim kardeş biraz yardımcı olabildiysem ne mutlu zamanım kısıtlıydı görüntü de ekleyecek tim ama olmadı

• Beğen
Tepkiler: Re13eL
emreipekci

emreipekci

Üye
10 puanlık bi soru soracam şimdi :ehe

flash atarken türkçe dosyayla değiştirmedim ve ingilizce oldu telefon. yeniden aynı işlemleri yaparken de telefon hata verdi anna yüklü olmadığı için. ben şimdi öteki dosyayı katıpta nasıl flashlarım?
aklıma direk türkçeyle değiştirip bildiğimiz eski flashı atmak geliyo ama mantıklı bilemedim?
sizce ne yapmalıyım??? :ah

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
10 puanlık bi soru soracam şimdi :ehe

flash atarken türkçe dosyayla değiştirmedim ve ingilizce oldu telefon. yeniden aynı işlemleri yaparken de telefon hata verdi anna yüklü olmadığı için. ben şimdi öteki dosyayı katıpta nasıl flashlarım?
aklıma direk türkçeyle değiştirip bildiğimiz eski flashı atmak geliyo ama mantıklı bilemedim?
sizce ne yapmalıyım??? :ah
Doğru olanı yap düzelir anna yüklü olması gerekmiyor şimdi.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
usta bu hackli değil sanırım değilmi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
usta bu hackli değil sanırım değilmi ?

Değil. Ama hackli uda var elimde verebilirim?

----------Eklendi @ 19:44:35 ---------- Yazıldı @ 19:42:13 ----------

Buyur:

----------Eklendi @ 19:45:40 ---------- Yazıldı @ 19:44:35 ----------

orjinal diye biliyorum ben
yükledim gayet güzel

Orjinal zaten. Hacklenmişi de var uda olarak.

mmb7982

mmb7982

Üye
hackli ve türkçe olan versiyon varsa mediafire a yükleyebilecek olan varmı arkadaşlar?

Üst Alt