Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

askmilitani38

askmilitani38

Üye
arkadaşlar yaparken telefon kapandı ve artık açılmıyor lütfen yardım acil:((

askmilitani38

askmilitani38

Üye

umut1739

Üye
59b534 oldu yazılım kodu bunu paylaşayım dedi askmilitani38 videoyu harfiyen uygula orda optionsa tıklayıp bazı ayarlar yapılıyor + phonex Refurbish tıkla sonra usb kabloyu tak sonra bataryayı en son kısaca bi açma tuşuna bas olur

Suyaka

Suyaka

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak; konudaki dosyalarla yüklenen Belleye, Swype klavye kurulabiliyor mu? Net bilgi verilebilirse sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

muratsert

muratsert

Üye
yükledik hayırlısı bakalım iilk izlenim güzel ama

serkan_karakose

Üye
arkadaslar lutfen yardim edin telefonun kapandi acilmiyor simdi ne yapmam lazim bu konuda acemiyim keske yapmasaydim tel c7 yardimlarinizi bekliyorum tel titriyor ama acilmiyor belleyi yuklerken herseyi yaptim fakat deadphone tiklamayi unutmusum geri dondurebilirmiyim yardim edin

----------Eklendi @ 14:51:37 ---------- Yazıldı @ 14:50:00 ----------

askmilitani sen naaaptin yapabildin mi yaptiysan lutfen bana da anlatirmisin

askmilitani38

askmilitani38

Üye
arkadaslar lutfen yardim edin telefonun kapandi acilmiyor simdi ne yapmam lazim bu konuda acemiyim keske yapmasaydim tel c7 yardimlarinizi bekliyorum tel titriyor ama acilmiyor belleyi yuklerken herseyi yaptim fakat deadphone tiklamayi unutmusum geri dondurebilirmiyim yardim edin

malesef uğraşıyorum hala

----------Eklendi @ 16:47:20 ---------- Yazıldı @ 16:40:47 ----------

aynı sorun bende de var yapamıyorum bi türlü yardım ltfn

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorum olacak; konudaki dosyalarla yüklenen Belleye, Swype klavye kurulabiliyor mu? Net bilgi verilebilirse sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Yenisi kurulabiliyor.

----------Eklendi @ 17:10:08 ---------- Yazıldı @ 17:09:26 ----------

malesef uğraşıyorum hala

----------Eklendi @ 16:47:20 ---------- Yazıldı @ 16:40:47 ----------

aynı sorun bende de var yapamıyorum bi türlü yardım ltfn

Bataryayı çıkarıp videodaki işlemleri aynen yapın.

Suyaka

Suyaka

Üye
Teşekkürler Madness. Bu akşam flashlıyorum o hâlde ; )

askmilitani38

askmilitani38

Üye

Yenisi kurulabiliyor.

----------Eklendi @ 17:10:08 ---------- Yazıldı @ 17:09:26 ----------

Bataryayı çıkarıp videodaki işlemleri aynen yapın.

YAPTIM SONUNDA DEAD PHONE AMA NASIL OLDUĞUNU ANLAMADIM AMA NAVİDEN RM-675_M009.21.emmc.fpsx İ DE İNDİRDİM ONDAN OLDU GALİBA ŞUAN AÇILDI TELEFON :D

ancelix1985

Üye
madness sayende ölü telefonlarda canlanır oldu sanırım.arkadaslar dikkat etmek lazım bende cıldıra cıldıra kurdum ama gene yapan arkadasların sayesinde belle muhtesem.bir özelligi var deneyen oldumu gerci bendenedim ama genede bi soru olarak sorayım internet uzerinden film izleyebilen varmı ben yaptım bi şekilde oldu annada bilindigi uzere flv oynatmıyordu bunda oynatıyor.şimdiden tesekkurler

Re13eL

Re13eL

Üye
madness sayende ölü telefonlarda canlanır oldu sanırım.arkadaslar dikkat etmek lazım bende cıldıra cıldıra kurdum ama gene yapan arkadasların sayesinde belle muhtesem.bir özelligi var deneyen oldumu gerci bendenedim ama genede bi soru olarak sorayım internet uzerinden film izleyebilen varmı ben yaptım bi şekilde oldu annada bilindigi uzere flv oynatmıyordu bunda oynatıyor.şimdiden tesekkurler

evet bende farklı dizi ve film sitelerinden film izledim yeni tarayıcısı o yönden güzel olmuş ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

En sağlıklı yöntemi anlattım. Dead phone en iyi flash yöntemidir. Hem ölü telefonu canlandırır hem de en iyi şekilde telefonu flashlar.

----------Eklendi @ 20:54:29 ---------- Yazıldı @ 20:53:07 ----------

Teşekkürler Madness. Bu akşam flashlıyorum o hâlde ; )

Önemli değil. Flashla gitsin beklemenin gereği yok.

----------Eklendi @ 20:55:15 ---------- Yazıldı @ 20:54:29 ----------

evet bende farklı dizi ve film sitelerinden film izledim yeni tarayıcısı o yönden güzel olmuş ;)

Evet daha da stabilleşmiş ve hızlanmış. Flash entegrasyonu arttırılmış browsera.

blueyes42

Üye
madbumess belle yükledim ama hack li uda yi kurmak istiyorum aynı şekilde yapabilirniyim üstüne olur mu

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
askmilitani38

askmilitani38

Üye
arkadaşlar belleyi yükledim şimdi fakat hiçbişekilde internet bağlayamıyorum kullanılamıyor diyor. evde wifide var 3g netimde

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt