arkadaşlar yaparken telefon kapandı ve artık açılmıyor lütfen yardım acil(
bataryayi cikarip tak ve yeniden ac telefonu acilmasi lazim.
yükledik hayırlısı bakalım iilk izlenim güzel ama
arkadaslar lutfen yardim edin telefonun kapandi acilmiyor simdi ne yapmam lazim bu konuda acemiyim keske yapmasaydim tel c7 yardimlarinizi bekliyorum tel titriyor ama acilmiyor belleyi yuklerken herseyi yaptim fakat deadphone tiklamayi unutmusum geri dondurebilirmiyim yardim edin
----------Eklendi @ 14:51:37 ---------- Yazıldı @ 14:50:00 ----------
askmilitani sen naaaptin yapabildin mi yaptiysan lutfen bana da anlatirmisin
arkadaslar lutfen yardim edin telefonun kapandi acilmiyor simdi ne yapmam lazim bu konuda acemiyim keske yapmasaydim tel c7 yardimlarinizi bekliyorum tel titriyor ama acilmiyor belleyi yuklerken herseyi yaptim fakat deadphone tiklamayi unutmusum geri dondurebilirmiyim yardim edin
----------Eklendi @ 14:51:37 ---------- Yazıldı @ 14:50:00 ----------
askmilitani sen naaaptin yapabildin mi yaptiysan lutfen bana da anlatirmisin
Arkadaşlar bir sorum olacak; konudaki dosyalarla yüklenen Belleye, Swype klavye kurulabiliyor mu? Net bilgi verilebilirse sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
malesef uğraşıyorum hala
----------Eklendi @ 16:47:20 ---------- Yazıldı @ 16:40:47 ----------
aynı sorun bende de var yapamıyorum bi türlü yardım ltfn
Yenisi kurulabiliyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 17:10:08 ---------- Yazıldı @ 17:09:26 ----------
Bataryayı çıkarıp videodaki işlemleri aynen yapın.

madness sayende ölü telefonlarda canlanır oldu sanırım.arkadaslar dikkat etmek lazım bende cıldıra cıldıra kurdum ama gene yapan arkadasların sayesinde belle muhtesem.bir özelligi var deneyen oldumu gerci bendenedim ama genede bi soru olarak sorayım internet uzerinden film izleyebilen varmı ben yaptım bi şekilde oldu annada bilindigi uzere flv oynatmıyordu bunda oynatıyor.şimdiden tesekkurler
madness sayende ölü telefonlarda canlanır oldu sanırım.arkadaslar dikkat etmek lazım bende cıldıra cıldıra kurdum ama gene yapan arkadasların sayesinde belle muhtesem.bir özelligi var deneyen oldumu gerci bendenedim ama genede bi soru olarak sorayım internet uzerinden film izleyebilen varmı ben yaptım bi şekilde oldu annada bilindigi uzere flv oynatmıyordu bunda oynatıyor.şimdiden tesekkurler
Teşekkürler Madness. Bu akşam flashlıyorum o hâlde ; )
evet bende farklı dizi ve film sitelerinden film izledim yeni tarayıcısı o yönden güzel olmuş![]()
madbumess belle yükledim ama hack li uda yi kurmak istiyorum aynı şekilde yapabilirniyim üstüne olur mu
arkadaşlar belleyi yükledim şimdi fakat hiçbişekilde internet bağlayamıyorum kullanılamıyor diyor. evde wifide var 3g netimde
Yukardaki statusbarı aşağı doğru sürükleyip wifi ı aç.