Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

canavar149

canavar149

Üye
bende eşimin C7 sine yükledim.Telefon hızlandı ama Nokia 701 gibi olmadı.701 daha hızlı calısıyor.Ayrıca kamera performansıda aynı kaldı.Nokia 701 1 ghz işlemcisinden dolayı daha net çekiyor ama genel olarak Annadan daha iyi
peki c 7nin işlemcisi kaç ghz?

Burakkk250

Üye
kardeş ben de öyle diyordum ama hiç karışık değil.anna dosyalarına filan da gerek yok.phoenix i indir ve bilgisayarına kur.sonra linkteki 2 dosyayı indir ve madnessin söylediği yere at dosyaları.sonra videoyu izle çok basit

esatkaymak

Üye
arkadaşlar bu gri için geçerli değilmi

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
yaaa arkadaşlar herşey tamamnda bır turlu başlamıyor flashlama işlemi açma kapamaya basıp bırakıyorum yok yok yok ne yapıcam acil yardım

----------Eklendi @ 15:07:51 ---------- Yazıldı @ 15:07:10 ----------

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

sürekli bu hatayı veriyor uzun bir süre bekledıkten sonra

----------Eklendi @ 15:08:25 ---------- Yazıldı @ 15:07:51 ----------

Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode

deepsezzz

deepsezzz

Üye
merhaba arkadaslar telefonuma belle yüklemek istiyorum phoenix programını kurdum open productan RM-675 klasörünü ok ledim flashing ten firmware update deyip açılan penceredeki 3 noktadan 059B539 euro3_charcoal_black i seçtim fakat ondan sonra options a bastığımda açılan dosyaların hepsi bende kırmızı çıkıyor videoda 2 kırmızı dosya varken bendekilerin tümü neden kırmızı acaba ?

blueyes42

Üye
arkadaşlar doğru dürüst sırasıyla anlatacak kimse yokmu herşey karışık 4 dosya diyorsunuz hangidosyalar kalacak anna dosyaları gereklimi.

core uda rof2 ve rof3 kalacak anna dosyaları sonra bunların üzer'ne gelip aynı dosyaları belle nin dosyaları ile değiştireceksin edit yaparak basit aslında

----------Eklendi @ 15:38:59 ---------- Yazıldı @ 15:37:04 ----------

benim kafamı karıştıran sadece özel sürüm v025.007 yazması ilerde çıkacak versiyonlari yüklerken inşallah sorun olmaz

esatkaymak

Üye
bunu bizlerle paylaşan herkesten özellikle medness allah bin kere razı olsun tek yüklemede yaptım çokta güzel oldu

dhampir57

dhampir57

Üye
Madness kardeş ilerde orjinal belle çıktığında kurabilirmiyiz. Sen bizden daha bilgilisin bu konuda. Bi cevap lütfen :)

amiral_1976

amiral_1976

Üye
Arkadaşlar belleyi kurdum ama tekrar flash atmak istiyorum hangi dosyaları kullanmam lazım anna doyasını kullanamayacağım herhalde yerine hangisini kullanmam lazım

şimdiden teşekkürler

finalfantasy

Üye

flash tamamlanmıyor .. bu 2 hatayı peş peşe alıyorum tlefon açılıyor sorunsuz ama phonixte böyle bi sorun çıkıyo bi sorun olur mu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dosya değişimi yaptınız mı ve en alltakı dosyayı sildiniz mi

finalfantasy

Üye
Evet . hatta eksik bişi vardır diye 3 kez yaptım .. ama aynı sorun devam ediyo
telfonda belle ile açılıyo sorun yok gbi görünüyo ama bi skıntı olur mu soradan

nafirmdeki belle ile üstüne bi flash dha atsam ya da ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Navide belle yok ve belle açılıyosa sorun yok

finalfantasy

Üye
25.7 belle değil mi ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
25.7 anna 110.030.0607 belle

Re13eL

Re13eL

Üye

flash tamamlanmıyor .. bu 2 hatayı peş peşe alıyorum tlefon açılıyor sorunsuz ama phonixte böyle bi sorun çıkıyo bi sorun olur mu

sana sırası ile
1-usb kablosunu sök
2-pili sök
3-usb kablosunu tak
4-pili tak
5-yeniden deneye tıkla diyor(bendeki phoneixte telefonun açma kapama tuşuna 1 kere basılıcağını söylüuodu)

sen bunları sırası ile yapmayınca diğer kırmızı hata çıkıyo ve yüklenmiyo.

selmans

selmans

Üye
paylaşım için çok sağol arkadaşım az önce güncelledim biraz karasızdam ama ilk izlenimim gayet güzel

Üst Alt