Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

umut1739

Üye
Zaten bu yeni çıkacak sürüm. Sorun çıkmayacak güncellemede. Anna'ya dönüş yok şu anlık. Bulursam ilk sizinle paylaşacağım. Bu arada yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
çok teşekkürler ürün kodu kaç oluyor bi de en kötü ihtimalle navifarmdan çıkan belle yi indirip kurarız bi sıkıntı olmaz diye düşünorum

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler ürün kodu kaç oluyor bi de en kötü ihtimalle navifarmdan çıkan belle yi indirip kurarız bi sıkıntı olmaz diye düşünorum

Euro3 charcoal black oluyor. Değiştirebiliyorsunuz zaten sonradan.

• Beğen
Tepkiler: umut1739
dhampir57

dhampir57

Üye
Hiç sorun yaşayan varmı arkadaşlar belle ile ilgili. En ufakta olsa sorun yaşayanlar belirtirse yüklemeyi düşünenler için yardımı olur?

kafter

kafter

Üye
:aha::aha::aha:elinize emeğinize sağlık muhteşem oldu allah razı olsun hocam yeni telefon almış gibi oldum yaa:alkis

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sorun yaşayan varmı arkadaşlar belle ile ilgili. En ufakta olsa sorun yaşayanlar belirtirse yüklemeyi düşünenler için yardımı olur?

Hiç bir sorunu yok. Hatta artısı bile var. Neden bekliyorsun hemen geç :naughty:

berkeesmer

Üye
This is the BEST thing i've ever tried!!!!!

Çok manyak bişi bu ya.Arkadaşlar gönül rahatlığıyla yükleyin. Hiçbir sorun yok. Dead phone flashla attım telefonu kapatım yinede bir sorun çıkmadı gerçekten. ÇOK MUTLUYUM.
Annasını Bellediğimizin nokiası geldi.!

Re13eL

Re13eL

Üye
tarayıcıda büyük oranda düzelmiş ve bir kaç ayrı video sitesinden video izledim hiç bi sorun olmadan izleyebildim
örneğin dizimag.com sitesinden hd dizi izleyemiyodum anna da(belki benim sistemdeydi sorun) belle güzel olmuş :)

google896

google896

Üye
arkadaşalr ben adım adım uyguladum şu an telefonumda test mode yazıyor 5 dk dır boyle ne yapmam lazım

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: google896
google896

google896

Üye
arkadaşlar gerçekten mukemmel elinize saglık anlatımlar falan çok yardımcı oldu

Suyaka

Suyaka

Üye
Bir soru; Dead Phone Flashing değil de, sıradan flash yöntemiyle opsiyonlar bölümünden dosyaları değiştirip Refurbish desek flashlanmaz mı telefon?

metuzo

Üye
yaptım, oldu. çok teşekkürler :D

blueyes42

Üye
arkadaşlar talimatları izleyin anna dosyalarının hepsini rm-675 klasörüne atın indirdiğiniz her iki dosyayı ayrı dosya içinde tutun mesela ben belle ve türkçe diye iki yere koydum ardından telefonu bağlayın kapalı bir şekilde telefona format atmayı unutmayın tertemiz olsun sorun çıkmasın diye ben yaptim iyikide yaptım herneyse phoneix açın open product a gelin nokia rm-675 yazim kod çıkıyo hemen seçin sonra flashing tıklayın üç noktadan anna dosyalarını gösterin normal flaş atar gibi dosyaları gösterdikten sonra dead i işaretleyi options a girin core rof2 rof3 uda kalana kadar hepsini silin daha sonra sırası ile baştan başlayarak core yi edit yaparak masaüstüne veya nereye oluşturduysaniz indirdiğiniz belle dosyasını gösterin başka hiçbirşey yapmadan tamam deyin aynı şekilde rof3 ve uda dosyalarını gösterin en önemli nokta rof2yi indirdiğiniz ikinci dosyada olan türkçe olanı gösterin yoksa ıngilizce olur toplam dört adet dosya kalacak flaş a atarken zaten basit korkmayın herkes yapabilir işlemler bittikten sonra tamam ok deyip rebush yapın usb kablosu çıkartın batarya sökün kabloyu takın batarya takın açma kapama düğmesine kısa basıp çekin yükleme başlar en sonunda hata gibi birşey söyleyip 25den geri sayıma başlar bekleyin bittikten sonra çıkarın belle hayırlı olsun korkulacak bir durum yok karışık gelebilir işlemleri sırası ile takip ederseniz kolay olduğunu anlarsınız beş nokta yükleme yapmaya başlaycak biraz uzun sürüyo açılış ama yaptığınıza değecek sorumluluk yapan kişiye aittir yardım isteyen olursa ben burdayim

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bir soru; Dead Phone Flashing değil de, sıradan flash yöntemiyle opsiyonlar bölümünden dosyaları değiştirip Refurbish desek flashlanmaz mı telefon?

Flashlanır. Fakat dead kapalı şekilde flashladığı için sistem dosyaları daha sağlıklı değiştiriliyor.

----------Eklendi @ 19:00:08 ---------- Yazıldı @ 18:54:57 ----------

arkadaşlar talimatları izleyin anna dosyalarının hepsini rm-675 klasörüne atın indirdiğiniz her iki dosyayı ayrı dosya içinde tutun mesela ben belle ve türkçe diye iki yere koydum ardından telefonu bağlayın kapalı bir şekilde telefona format atmayı unutmayın tertemiz olsun sorun çıkmasın diye ben yaptim iyikide yaptım herneyse phoneix açın open product a gelin nokia rm-675 yazim kod çıkıyo hemen seçin sonra flashing tıklayın üç noktadan anna dosyalarını gösterin normal flaş atar gibi dosyaları gösterdikten sonra dead i işaretleyi options a girin core rof2 rof3 uda kalana kadar hepsini silin daha sonra sırası ile baştan başlayarak core yi edit yaparak masaüstüne veya nereye oluşturduysaniz indirdiğiniz belle dosyasını gösterin başka hiçbirşey yapmadan tamam deyin aynı şekilde rof3 ve uda dosyalarını gösterin en önemli nokta rof2yi indirdiğiniz ikinci dosyada olan türkçe olanı gösterin yoksa ıngilizce olur toplam dört adet dosya kalacak flaş a atarken zaten basit korkmayın herkes yapabilir işlemler bittikten sonra tamam ok deyip rebush yapın usb kablosu çıkartın batarya sökün kabloyu takın batarya takın açma kapama düğmesine kısa basıp çekin yükleme başlar en sonunda hata gibi birşey söyleyip 25den geri sayıma başlar bekleyin bittikten sonra çıkarın belle hayırlı olsun korkulacak bir durum yok karışık gelebilir işlemleri sırası ile takip ederseniz kolay olduğunu anlarsınız beş nokta yükleme yapmaya başlaycak biraz uzun sürüyo açılış ama yaptığınıza değecek sorumluluk yapan kişiye aittir yardım isteyen olursa ben burdayim

Benim yöntem daha kolay gibi?

Suyaka

Suyaka

Üye
Madness, öncelikle emek vermişsin sağolasın ilgi ve yardımların için. Dead phone bildiğim kadarıyla flash işleminde izlenecek en son yol olmalı. Yani şu anlamda söylüyorum, sürekli deniliyor ya servis tarafından farkedilebilen bir iz. Velhâsıl kelam, ben dead phone yöntemi olmadan flashlamayı düşünüyorum. Bu herhangi bir probleme sebep olmayacaksa yapacağım. Fikrin var mı ne olabileceğine dâir?

blueyes42

Üye

Flashlanır. Fakat dead kapalı şekilde flashladığı için sistem dosyaları daha sağlıklı değiştiriliyor.

----------Eklendi @ 19:00:08 ---------- Yazıldı @ 18:54:57 ----------

Benim yöntem daha kolay gibi?

dogrudur birşey diyemem sadece ben kendi yaptığım şekilde anlattım kardeş

kalbimdesiin

Üye
Ben belleyi kurdum hem hackli Hemde türkçe sürümü fakat tek sorun var *#0000# yapınca versiyon bölümü açılmıyor hackli uda da tek sorun o gerisi canavar gibi belle

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Suyaka, serviste görülebilen bir iz de garanti dışı bırakmaz. Yazılımsal sebeple bırakamazlar. Belle yüklü kaç kez dead attığım telefonu garantiye verdim ekranda sorun vardı baktım hala devam ediyor.

umut1739

Üye
çoook süpr oldu teşekkürler telefonum çok hoş oldu

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Söz vermiştim, yakında Belle Cfw si yapacağım C7'ye Jerkez38 hatırlar ;)

Üst Alt