Günceller olur biter beğenmezse.
Belle güzel çalışıyor ancak nokianın akıllı telefonlarında şarj sorunu bir gerçek. Angry bird - Asphalt 6 - Joikuspot - Fmobi - Tweeties programlarını ve Web i gün içinde kullanıyorum. Bazen 1 günde bazen 1 günde 2 kere şarj ediyorum ama telefonun hakkını veriyorum
Adam gibi kullanıyorum 3310 gibi değil
E6 kullanıcısı olarak sistem Anna iken şarj süresi mükemmeldi. Fakat bir kaç gün için Belle'yi bırakmayı düşünmüyorum. Bir kaç oyun haricinde şarjı sömüren birşey yok. Bir ara şu batarya kalibrasyonunu deneyim gözlemlemek istiyorum. Ayrıca Kaya.77 hocamızın sade bir belle modu varmış. Onu upload etsin birde onunla deneyeceğim.
Nokia N8 kullanıcısım Anna varken telefon güzeldi yani ozamanlar gözüme güzel görünüyordu şarj 2 gün falan gidiyodu belle yükledim telefon bambaşka geldi kısacası hızlandı resmen telefon tekerleksiz ferrari oldu şarj konusuna gelince hiç yakmıyor resmen kokluyor 4 gün çok rahat kullanıyorum
ilk defa mantıklı bir şey söyledin rizengin seni tebrik ediyorum. nokia sağlam telefondur. ama işte uygulama için millet androidi seçiyor.. ben nokiadan şaşmam... tek geçerim..
ilk defa mantıklı bir şey söyledin rizengin seni tebrik ediyorum. nokia sağlam telefondur. ama işte uygulama için millet androidi seçiyor.. ben nokiadan şaşmam... tek geçerim..
tatlım tam emin değilim ama galiba batarya azken belle güncellemesi yapan çoğu kişide bu sorun çıktı. şahsen benim bataryam annadan 1-2 saat daha uzun dayanıyor. yani daha iyi oldu.