ugur6565
Üye
Bende mesaj sesi olayı yok ama şarj sıkıntısı canımı çok sıkıyor akşam şarjı dolduruyorum sabah kalktığımda şarj %20 kalmış olacak iş değil.Bu şarj işine bir çare bulmalıyızbende annayı yükledikten yaklaşık 1 hafta sonra şarj sıkıntısı bende de başladı telefonumu genelde güç tasarrufuyla kullanıyordum yaklaşık 3 gün giden şarjım 1 güne düştü cumartesi akşam 23:30 da şarja tlf kapatıp taktım pazar sabah 11:30 da telefonumu açtım o gün fazla kurcalamadım yatarken baktım şarjım %80 gösteriyordu gece açık bıraktım sabah 06:30 da kalktım şarjım %10 gösteriyordu bu nasıl iş anlamadım biz o kadar sevindik anna gelicek herşey düzelicek diye ama yavaş yavaş herşey bozuluyor gibi geldi birde aklıma gelmişken arada mesaj alındı sesi geliyor bakıyorum telefonumda mesaj filan hiçbirşey yok sizde de böyle şeyler oluyormu acaba !
valla ben bugun servise gittim dedi bizim elimize daha güncelleme gelmemiş dedim 3 günden 1güne düştü neden dedim dedi nokia demek bir hal yemişti bize gelmiyor sorunlar olmu şo yüzden gelmiyor
yani flaş işi yalan kendinizi kandırmayın nokia servisinde niye yok ozaman demek bişi var li gelmiyor
Ram Blow bu program bendede var kardeş ama hiçbir faydasını görmedim senin yazdıklarının hepsini zaten yapmıştım sadece hard format atmadım ama şarj aşırı gidiyor sonuçlarım hüsran...Forumda bazı arkadaşların tavsiye ettikleri aşağıda yazdığım yöntemleri hep birlikte uyguladım şu an işe yaradı. 30 dk konuşma da yapmama rağmen 14 saat sonunda sadece 1 diş indi.Battery monitor % 80 gösteriyor şu anda.
1.*#7370# ile hard reset attım. Biraz uzun sürüyor sabırlı olun.
2. Sonra bir de *#7780# ile fabrika ayarlarına döndürdüm.
Bunlar forum tavsiyeleri idi.
3. Uygulamalar-Arama-Ayarlar-Otomatik yeniden başlatma-kapalı
-Şebeke arama-kapalı
Bu nokia müşteri hizmetlerinin tavsiyesi.
4.Ram Blow uygulaması ile hafızada çalışan 10 program sayısının 3'e düşürülmesi.İlginçtir menü tuşuna basılı tutulduğunda görülmüyor bu programlar.
Bir de bu 3 ile 4. maddeyi devre dışı bırakıp deneyeceğim kesin teşhis için ama eski durumda olsa çoktan yarıya inmişti.
Bu arada 3G açık.
Üstteki mesajımı dün diğer başlığa yazmıştım.
Şu anda 42 saat oldu ve şarj % 60'a indi.Yukardakileri yapınca şarjım 18-24 saattten birden bire düzelerek eski haline çıktı. Toplam 1 saat konuşma ve yarım saat internet kullanımımda var. Testlerim devam edecek maddeleri eleye eleye tek bir çözüme ulaşacağımı sanıyorum.Bu arada 10 defa flaşlamıştırım, flaşlayınca değişmeyen ama hard reset ile değişen nedir acaba? Belki Ram Blow programındandır. C7 24.01 versiyonu kullanıyorum.
Arkadas senin dedigin olay, telefonun dogasina aykiri... Telefonda kurulu gelen kullanim klavuzundaki tavsiyelere ve telefonun teknik ozelliklerine bakarsan ne kadar abarttigin ya da desteksiz heyecanlara neden oldugun ortaya cikar. Surekli video izlemek ya da surekli wifi ile internete bagli kalmak 6 saat civarinda kesin bitirir sarji. Bu budur. Inanmayan sarjli telefonunda wifi ile web'de sorf yapsin ve zaman tutsun 6 saati gecirebilene kol saati hediye edecegim...
nokia nın allah belasını versin 1 gün şarjım gitmiyor
arkadaşlar eğer evde beceremiyorsanız yapmayı benim gibi götürün servise walla hallediyorlar en azından benim ki tamamdır çok memnunum.Bende mesaj sesi olayı yok ama şarj sıkıntısı canımı çok sıkıyor akşam şarjı dolduruyorum sabah kalktığımda şarj kalmış olacak iş değil.Bu şarj işine bir çare bulmalıyız
Hard format attım şimdi gerekli güncellemeleri telden yapıyorum şarj sıkıntım için denemediğim tek şey bu kalmıştı şimdi onuda yaptım buda olmazsa artık atarım çöpe
Eğer olmazsa servis yolu gözüküyor zaten bu şarj olayı o kadar bunalttıki beni kırıp çöpe atasım geliyorDene bakalım ama çöp olayı nedir.Bu kadar kötümser olma götür bi servise diyorum.
Peki sen ne yaptın tele format falanmı attın nasıl düüzeldi?anlattığına göre belliki normale dönmüşbende bir düzelme var gibi 2 veya 3 kere telefonumun tam şarjı bittikten sonra şarj ettim dün sabah açtım birkaç görüşme yaptım internete girdim birkaç işlem falan yaptım ve gece kapatmadım sabaha kadar açık bıraktım şuan hala şarjım 0 gösteriyor bakalım ne kadar gidecek inşallah düzelmiştir.