SYGiC NAVIGATION 14 TR Tam Paket - 2014.03 Türkiye Haritası Dahil - DENENMİŞTİR!

Sponsorlu Bağlantılar

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Bazı telefonlarda (uygulamaların sdcarda taşınamadığı telefonlarda mesela s3, s3 mini) harici yani sdcardda çalışmaz. Bu telefonlarda cihaz belleğine klasörü atmaniz gerekir

TUFANER

Üye
emek veren arkadaşa teşekkür ederim navitel ile kıyaslayınca hız görünüm ve rota hesaplama olarak navitel daha iyi geldi

ultrAslan-BH1

Üye
Arkadaşlar full mü bu sürüm yani sonradan süresi bitmez dimi

aozaslan66

Üye
şimdi yükledim.türkçe dil mevcut ama ses almanca konuşuyor.türkçe yokburadan yüklemiş olduğum
Sygic> Res> Voices dosyasını silip yerine daha önceki sürüme ait vioces dosyasını yükledim.düzeldi.

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Sygic 14 (Beta Pro Sürümüdür)
Sygic klasörü içerisinde kurulum apk ları ile Türkiye Radar ve 2014 Türkiye Haritası mevcuttur.
S3 Mini'de test edilmiştir ve çalışmaktadır.
Sygic adlı klasörü dahili ya da harici karta atın. Klasör içindeki 14. sürüm olan apk yı kurun bu kadar :)

Bazı telefonlarda (uygulamaların sdcarda taşınamadığı telefonlarda örn: s3, s3 mini) bu uygulama harici yani sdcard'da çalışmaz. Bu telefonlarda Sygic klasörünü cihaz belleğine (dahili hafıza) atmanız gerekir. Ayrıca Ses Almanca olduğundan Bölgesel Ayarlardan Türkçe sesleri indirebilirsiniz

ADRES ==>

RAR şifresi:
Kod:
www.serdaruzun.com
Sorularınız için ile iletişime geçin.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
saol lg g2 sorunsuz çalışıyor

alirizacilekci

Üye
Dostlar şifre başında 3w ile serdaruzun.com dur. Admin kusura bakma. Reklam falan değil amacım :-) Zaten sitenin Reklamlik bir durumu da yok :-) Icini bile doldurmaya vakit bulamadımRAR şifresi eklenmiştir :)
Saol başkan bide kurabildik mi on numara beş yildizli olcek.

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Gardaşlar profilinize bir resim ekleyin yaw :-)

alirizacilekci

Üye
Mobildeyim demedim olmadi. Bilgiden yapcem amma daha sonra.

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk ile ekleniyor bilginiz olsun

alirizacilekci

Üye
Saol ama daha çok firin ekmek yirsem anca dediklerini anlarim uygulayabilirim. Hele az daha ogrencemYaren başkan sygic rar liya onuda acmadi telefon. Acmanin başka yolu yok mu mobilde.

RS-2144

RS-2144

Üye
paylasm icin Tesekkur. bu arada prog. full mu?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Saol ama daha çok firin ekmek yirsem anca dediklerini anlarim uygulayabilirim. Hele az daha ogrencemYaren başkan sygic rar liya onuda acmadi telefon. Acmanin başka yolu yok mu mobilde.
google playdan rar uygulaması yukle

deathwind

Üye
sesli yönderme almanca ayarladan türkçeyide indirmiyor

yolcuasog

yolcuasog

Üye
baska bir dil indirmeyi dene online. indirince de turkceyi secebileceksin. ben oyle yaptim bi cihaza oldu

RS-2144

RS-2144

Üye
programi denedim stabil calisiyo tekrar saol paylasim icin.

blade5234

blade5234

Üye
Emeğine Sağlık Hocam.... Uygulama Tıkır Tıkır Çalışıyor....

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Dün gece test ettim Ankara şehir içi 20 kilometrelik bir yolda. Hatasız çalıştı.

Üst Alt