Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

  • Çok güzel buldum.

    Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

    Kullanılan: 27 23.3%

  • Kullanılan toplam oy
    116
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü
Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung'un milyonlarca satan Galaxy S3 modelinin piyasaya çıkmasının üzerinden yaklaşık 8 ay geçti. Bizler Galaxy S3'ün önüne geçecek bir amiral gemisi beklerken Galaxy S3 Mini ortaya çıktı. Spekülasyonlara dayalı haberlerle kullanıcıları heyecanlandıran Galaxy S3 Mini, resmi duyuruyla birlikte biraz hayal kırıklığı yaratsa da, kendi klasmanında iddialı bir akıllı telefon olarak karşımızda.


-----------------------------------------Tasarım-----------------------------------------

Galaxy S3 Mini, ilk bakış itibarıyla Galaxy S3'ün aynısının küçültülmüş hali gibi görünüyor. Detaylara inildiğinde, ağabeyine oranla biraz daha tombul bir yapıda olduğu dikkat çeken Galaxy S3 Mini, 111,5 gram ağırlığa ve 9,9mm kalınlığa sahip.


Galaxy S3 Mini, tıpkı ağabeyi gibi parlak polikarbonat kasaya sahip. Telefon ele rahatlıkla oturuyor, kayıp düşecekmiş hissi oluşturmuyor. Bu kasa bazı kullanıcılar tarafından ağır eleştiriler alıyor olsa da, bizce genel olarak şık görünüyor.

Telefona karşıdan baktığımızda ilk dikkatimizi çeken öge; 4 inç boyutlu ekran ve bu ekranı koruyan yuvarlak hatlı Corning Gorilla Glass 2 ekran camı oluyor.

Galaxy S3 Mini'nin camı çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı yapıya sahip. Bu doğrultuda telefonu kullanırken -kılcal çizikler hariç- çiziklerden korkmanıza gerek yok.

Ekranın üst kısmında ön kamera, yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü ve ahize yer alıyor.

Alt kısımdaysa yine Galaxy S3'te olduğu gibi iki dokunmatik, bir fiziksel fonksiyon tuşu bulunuyor.

Fiziksel fonksiyon tuşunun basış hissi ve konumu sorunsuz, ancak tuşun yassı yapıda olması bazı durumlarda basmayı zorlaştırıyor.

Telefonun sağ yanında ekran kilidi / cihaz açma - kapama tuşu, sol yanında ses arttırma azaltma tuşu, üst kısmında 3,5mm kulaklık girişi, alt kısmındaysa mikrofon ve microUSB yuvası bulunuyor.

-

-

-


Ekran kilidi ve açma-kapama işlevlerini yerine getiren tuşun sağ üstte bulunuyor olması Samsung akıllı telefon kullanmaya alışık olanlara rahat gelecektir. Ancak benim gibi uzun süredir HTC kullanan biriyseniz bu tuşun konumuna alışmak biraz zor olabiliyor.

Yanlarda bulunan fonksiyon tuşları parmak uçlarıyla rahatlıkla hissediliyor ve basış sertlikleri ideal. Galaxy S3 Mini'nin tuşlarını kullanırken rahatsız olacağınızı düşünmüyoruz.

Telefonun arkasını çevirdiğimizde dış ses hoparlörü, LED flaş, 5MP kamera sensörü ve kapağa gömülü Samsung logosu dikkat çekiyor.

Kapağı çıkardığımızdaysa 1500mAh batarya ve standart SIM kart yuvası göze çarpıyor. Bataryanın çıkarılabilir olması büyük avantaj. Bu sayede telefonunuz müzmin bir şekilde kilitlendiğinde bataryayı çıkarıp takarak yeniden başlatma işlemini kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz. Ya da bir yedek bataryayı yanınızda taşımayı göze alırsanız telefonunuzun pil ömrünü ikiye katlayabiliyorsunuz.

Telefonun microSD kart yuvası bataryanın altında bulunuyor. Bu biraz olumsuz bir durum, çünkü çantasında birden fazla microSD kart taşımayı sevenler telefonu kapatmadan microSD kart değiştiremeyecekler.

Her şeye rağmen telefonda microSD kart yuvası bulunması oldukça büyük bir artı. Bu yuva sayesinde telefonunuzun depolama alanına ekstra 32GB ekleyebiliyorsunuz.

Galaxy S3 Mini'nin tasarım detaylarının ardından konuyu şöyle bir toparlamak gerekirse, Samsung'un başarılı bir çalışmaya imza attığını söyleyebiliriz. Galaxy S3 Mini, adındaki 'Galaxy S3' ibaresinin hakkını veriyor. Eğer Galaxy S3'ü çekici, fakat büyük buluyorsanız Galaxy S3 Mini'den çok hoşlanacaksınız.


-----------------------------------------Ekran -----------------------------------------

Galaxy S3 Mini'de 4 inç boyutlu 800 x 480 piksel çözünürlüklü Super AMOLED kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. Bu ekran - boyut oranı, 233ppi'lık piksel yoğunluğunu ortaya çıkarıyor. Ekran Corning Glass 2 çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı camla korunuyor. Bu cam hem sağlamlık, hem de kayganlık konusunda tatmin edici yapıda.

Ekranın parlaklığı, telefonda bulunan ortam ışığı sensörü aracılığıyla otomatik ayarlanabiliyor. Ayrıca renk tonunu otomatik ayarlamaya imkan tanıyan seçenek sayesinde fotoğraflar ya da videolarda daha doygun renk parlaklıkları görmek mümkün.

Cihazın dokunmatik hassasiyetinde de herhangi bir sorun bulunmuyor. Parmağınız ekran camı üzerinde kolayca kayıyor, dokunuş isabeti üst düzeyde seyrediyor.

Sonuç olarak Galaxy S3 Mini'nin ekranı parlaklık ve renk zenginliği açısından başarılı, ancak Pentile olmasaymış çok daha iyi olurmuş.


-------------------Donanım-Performans ------------------------------
Galaxy S3 Mini'de maalesef Galaxy S3 kadar güçlü bir donanım yok. Adı ilk duyulduğunda kullanıcılarda Galaxy S3'ün gücünün 4 inç ekranlı bir telefona sığdırılacağı hissi oluştu, ancak Galaxy S3 mini'ye güç veren donanım Exynos 4412 quad çipset değil, NovaThor U8420 çipset.

Galaxy S3 Mini'nin çipseti üzerinde 1GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci ve Mali-400 GPU bulunuyor. Bu ikili, 1GB RAM ve 8/16GB dahili depolama alanıyla desteklenmiş. Telefonda bulunan microSD kart sayesinde depolama alanına 32GB eklenebiliyor. Mevcut donanıma baktığımızda Galaxy S3 Mini; HTC Desire X ve Xperia sola ile yakın bir seviyede.

Galaxy S3 Mini'nin performansını Quadrant Standart ile test ettik. Telefon 2892 puan alarak yukarıda adı geçen rakiplerinin biraz önüne geçmeyi başardı. Piyasadaki başlıca akıllı telefonlarla Galaxy S3 Mini'nin Quadrant karşılaştırma grafiğine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Galaxy S3 Mini, donanımına göre başarılı sayılabilecek bir oyun performansı sunuyor. Telefonla Asphalt 7 ve Dead Trigger oynadık. Asphalt 7'de yavaşlamalar göze çarparken Dead Trigger oldukça hızlı çalıştı. Kısacası Galaxy S3 Mini, performansta mucizeler aramayan kullanıcıları doyuma ulaştıracak donanıma sahip bir telefon.


-----------------------------------------Batarya -----------------------------------------

Galaxy S3 Mini'de 1500mAh çıkarılabilir batarya bulunuyor. Bu batarya telefonu zorlayan bir kullanıcı olsanız bile en az 1 tam gün kullanım süresi sunuyor. Telefonun enerji kullanımında tutumlu ekranı ve fazla enerji harcamayan çipseti bataryanın tek şarjla uzun süre kullanılabilmesine olanak tanıyor.

Eğer ekran parlaklığını otomatik ayarlı kullanıp telefonu fazla zorlamazsanız Galaxy S3 Mini'yi tek şarjla 2 gün kullanmanız mümkün. Bu süre doğrultusunda Galaxy S3 Mini'nin başarılı bir batarya kullanım süresi sunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.


-----------------------------------------Yazılım-----------------------------------------

Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemiyle çalışan Galaxy S3 Mini, Samsung'un TouchWiz Nature arayüzüyle kullanılıyor. Telefonun arayüz hızı oldukça yüksek. Android Jelly Bean'in de avantajıyla, gerek sayfa geçişleri gerekse uygulamaların açılış ve kapanış hızları tatmin edici.


Galaxy S3 Mini'de Android 4.1.1'in temel fonksiyonlarının dışında bazı özel fonksiyonlara da yer verilmiş. Örneğin telefonun panjur panelinde birçok sistem özelliği bulunuyor. Bu panel üzerinden kablosuz bağlantıları, GPS'i, otomatik ekran döndürme özelliğini ya da veri senkronizasyonunu açıp kapatabiliyor, güç tasarrufuna geçiş yapabiliyorsunuz.

Galaxy S3 Mini'de özelleştirilmiş ekran araçları, doğa temalı canlı/sabit arka planlar, doğa temalı ses efektleri, dahili Samsung yazılımları ve sosyal ağ optimizasyonları bulunuyor. Samsung TouchWiz arayüzü genel olarak doyurucu bir içeriğe sahip.

Galaxy S3 Mini'nin sanal klavyesi otomatik düzeltme, Swype (sürekli parmak hareketleriyle yazı yazma), Türkçe dil desteği gibi önemli özelliklere sahip. Fakat klavye dikey modda biraz zor kullanılıyor. Tuşlar biraz daha büyük yapıda tasarlanabilirmiş. Ayrıca klavyede maalesef titreşimli dokunmatik geribildirim bulunmuyor. Dolayısıyla yazı yazmayı sevenler bu klavyede biraz hissizlik sorunu yaşayabilirler.

-

Telefonun müzik oynatıcısına özel olarak değinmek istiyorum, çünkü müzik dinlemek artık akıllı telefon kullanıcılarının vazgeçilmezlerinin başında geliyor. Galaxy S3 Mini'de oldukça hoş bir müzik oynatıcı bulunuyor.

Bu müzik yazılımı sayesinde hem arşivinizi istediğiniz şekilde görüntüleyebiliyor, hem çalma modlarını değiştirebiliyor, hem de ekolayzır seçenekleri aracılığıyla dinlediğiniz müziğin tarzına uygun ses tonlarını bulabiliyorsunuz.

Telefonda ayrıca Galaxy S3 ile tanıştığımız yazılımsal özelliklerin de büyük çoğunluğu yer alıyor. Örneğin mesaj geldiğinizde telefonu kulağınıza götürerek mesajı atan kişiyi doğrudan arayabiliyor, film izlerken film ekranını köşeye alıp diğer işlerinize bakabiliyorsunuz. Kısacası telefon yazılım konusunda 'Galaxy S3' adının hakkını vermeyi başarıyor.


-----------------------------------------Kamera-----------------------------------------

Galaxy S3 Mini'de 5MP otomatik odaklamalı ve LED flaşlı arka kamera ile VGA ön kamera bulunuyor. Arka kamerada seri çekim, coğrafi etiketleme, dokunuşla odaklama ve yüz tanımlama özellikleri ile 720p video desteği bulunuyor.

Açıkçası Galaxy S3'ün iki kamerası da beklentilerin altında seyrediyor. Arka kamerayla çekilen fotoğraflar iyi ışıkta net çıkıyor, fakat düşük ışıkta pek parlak bir performansla karşı karşıya olmadığımızı belirtmeliyiz. Telefonun ön kamerası da VGA çözünürlüğe sahip olduğu için vasat kalıyor.

Galaxy S3 Mini çekim örnekleri sizlerle.

Bol ışıklı ortam yakın çekim

Bol ışıklı ortam yakın çekim

Öğle ışığında açık alan

Tamamen karanlık flaşlı çekim


-----------------------------------------Teknik Özellikler-----------------------------------------
İşletim Sistemi: Android 4.1.1 Jelly Bean
Ekran: 4 inç Super AMOLED kapasitif, 480 x 800 piksel çözünürlük (233ppi)
Kullanıcı Arayüzü: TouchWiz Nature
Çipset: NovaThor 8420
İşlemci: 1GHz Çift çekirdekli ARM Cortex A9
Grafik İşlemci: Mali-400
Sistem Belleği: 1GB
Dahili Depolama Alanı: 8/16GB
microSD kart desteği: Var
Arka Kamera: 5MP otomatik odaklamalı, LED flaşlı, 720p video
Ön Kamera: VGA
Batarya: 1500mAh
Ağırlık: 112 gram
Kalınlık: 9,9mm

Techno-labs'dan Alıntıdır.

Alıntıdan sonra kendi alanımıza geçelim.


Ben burada çayımın son damlalarını yudumlarken bu konuyu da sizlere yararlı olması dileğiyle açmamın gerektiğini düşündüm.

İlk olarak kameradan bir kaç görüntü (kendi çektiklerim);
Tam kapıyı açacaktım o anı kareye aldım;


Nescafe :oke:;

Buna dök ve öyle iç;

Çok mu su kaynadı? Mutfağın camı;

--------Telefondan Screenshot---------
Arkadaşlar ortadaki 'Home' tuşu ve kapama açma tuşuna aynı anda basıp, 2-3 saniye kadar basılı tuttuğumuzda ekranın görüntüsü alınıyor.

Bolca Screenshots aldım. Bunları sizinle de paylaşmak isterim.

Buda benim menüm;


Arayüz;

Tuşlar kilitli;

Sygic Navigasyon Bağlanmadan Önce;

Ve Sygic Navigasyon Bağlantı Başarılı;

Pusula uygulaması ve çalıştığına dair bir görünüm;

Geçelim Telefonun İnternetine ve Screenshotlarına,
Telefonun en beğendiğim yönlerinden biri güzel bir internet deneyimi [&:]

Mynet'te kasma olmadan bir gezinti;


Merlin'in Kazanı, Haber365;

-


Aynı anda kasma ve donma olmadan 5 tane ağır flash içerik bulunan internet sayfası! (Maxicep, Mynet, Merlin'in Kazanı, Haber365, Donanımhaber)


Samsung Galaxy S3 Mini İncelemeler Video;
[video=youtube;oyibLSxhenQ]http://www.youtube.com/watch?v=oyibLSxhenQ[/video]
Oyun İncelemesi;
[video=youtube;fz92IuNniQo]http://www.youtube.com/watch?v=fz92IuNniQo[/video]
İnternet Flash Desteği;
İnternette flash'dan kaynaklı sıkıntılar çekenler olabilir.
Bunun çözümünü size kendi upload'ım olan flash.apk'sı ile vereyim.



Oyunlar
Telefonda oyunlar hakkında deneyimlerimi size aktarayım;
--Shadowgun kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;
Apk:
SD:

Location : sdcard/android/data/ (SD Dosyasını SD Kart Android/Data/ ya Bırakıyoruz)


--Grand Theft Auto Vice City kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;
Direk Apk'sını İndirin Ve Kurun:
İsterseniz Tek Tek Data Dosyaları Ve APK:
Part1:
Part2:
Part3:
Part4:
Part5:
1)Apk'yi Kur.
2)Şunu klasörü kopyala 'com.rockstargames.gtavc' =>Şuraya at 'sdcard/Android/obb'
3)Oyunu aç.



--Grand Theft Auto 3 kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;
Şu APK'yı indir ve Data dosyalarını Wifi ile çek:





--Need For Speed Most Wanted kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;
APK'yı indir, data dosyalarını Wifi ile çek:





--Modern Combat 4 v1.0.1 hafif kasarak oynanılabiliyor, buyrun linki;
SD Dosyaları:
Part1:
Part2:
Part3:
Part4:
Part5:
Part6:
APK Dosyası:
1)APK'yi kur.
2)Şu klasörü kopyala 'com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' Şuraya at 'sdcard/Android/data/'
3)Oyunu aç.





--Need For Speed Shift kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;




--Fifa 2012 kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;







--Dead Trigger kasmadan oynanılabiliyor, buyrun linki;
APK:
SD Data:





--GTA 3 Türkçe
APK:
APK'yi kur. Wifi ile Data dosyalarını çek.





--Critical Strike (counter strike)



Programlar
--BubbleBuzz - Bubble Alerts
*Bildiğiniz üzere telefonumuzda bildirim ışığı yok. Gerçekten bildirim ışığı büyük eksik ve bu olmadan telefonu kullanmam diyenlere göre bir program.*


İsteyenlere Google Play Store Yasal Linki:
[*URL="http://adf.ly/GMSrj"]BubbleBuzz- Bubble Alerts[*/URL]​
--WhatsApp
Hepinizin bildiği üzere internet üzerinden veri bağlantısı kullanarak mesajlaşma programı. Gerçekten kullanışlı bir program :oke:

İsteyenlere Google Play Store Yasal Linki:
[*URL="​
WhatsApp Messenger[*/URL]​
--Facebook
Facebook'un mobil ortamlar için yapılmış programı.

İsteyenlere Google Play Store Yasal Linki:
[*URL="​
*
İsteyenler için sadece Facebook Messenger uygulaması Google Play Store Yasal Linki:
[*URL="​
"]Facebook Messenger[*/URL]​

-ROOT
///i8190 Galaxy S3 Mini I8190XXALJL 4.1.1 Türkiye Kies Sürümü


Firmware: I8190XXALJL (4.1.1)
PDA: I8190XXALJL
CSC: I8190OXXALJ8

İndirme Linki :

Kurulum gerekli Odin 3.04:

///Root İsteyenlere i8190 Galaxy S3 Mini I8190XXALJL Jelly Bean 4.1.1 (Root / Stock)

Rootlanmış Stock Rom!

Firmware: I8190XXALJL (4.1.1)
PDA: I8190XXALJL
CSC: I8190OXXALJ8
Bölge: Britanya

İndirme Linki:

Kurulum için gerekli Odin 3.04:

~~Rom ve Root gibi işlemlerde sorumluluk kullanıcıya aittir. Doğabilecek hatalardan asla site sahibi ve üyeleri sorumlu tutulamaz~~

...Resmi Samsung Sayfası İçin

...Teknosa S3 Mini İçin

...Bimeks S3 Mini İçin

...Vatan Computer S3 Mini İçin

...Teknolojix S3 Mini İçin

...Turkcell S3 Mini İçin

...Avea S3 Mini İçin

...Vodafone S3 Mini İçin

Arkadaşlara yararlı olabildiysem ne mutlu..
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar, madafakababy, tirisis07 ve 11 diğerleri


HolyShock

Üye
Bu telefonla ilgili kafamda ki tek soru işareti hafızasının 8gb olması. 4 gb ı zaten android tüketiyomuş. Bize 4 gb lık alan kalıyor oyunlar falan bu alana yetiyor mu? Hafıza ile ilgili görüşlerini söylersen memnuniyet duyarım....
 

Nostambe

Üye
Evet aynı sorun bende de var.oyunları hafıza kartına yükleyemiyor muyuz.Kart bomboş duruyor.telefon doldu
 
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Evet oyunlarda hafıza konusunda yetersizlik var. Bende kuramıyorum. Root için bekleyeceğiz sanırım. Veya bilgili arkadaşların yardımlarını bekleyeceğiz. Hafıza problemi android telefonların genel sorunu...
 

soldan

Üye
telefonumuzda s3 gibi led ışıkları yok mu?
gelen çağrılar uzaktan anlaşılmıyor kötü olmuş...
 
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Evet malesef yok. Fakat elinize aldığınızda titreme modu var :)
 
besim.farhan

besim.farhan

Üye
konu için çok :tşk: emeğine sağlık güzel konu olmuş
 
53cc

53cc

Üye
Eşime yılbaşı hediyesi olarak düşüyorum. Fiyatıda makul 999 TL. BLN uygulaması iş görür bildirimler için.
 
53cc

53cc

Üye
Uygulamalar sd karta taşınabilir. :o
 
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
SD Karta taşımayı yapamadım :) Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Hasiki

Hasiki

Üye
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ama kafana takılan bazı sorular var. Internette yapılan yorumlarda genellikle görüntüsü berbat deniliyor, pikselleri sayılıyor diye yorumlar var. Gerçekten öylemi. Birde benim için önemli olan gps ve wi-fi çekimi nasıl? Ben lg optimus black aldım wi-fi çekimi süper ama gps bağlantısı berbat tı hatta bağlanmıyordu bende bir hafta sorsa telefonu iade ettim. Şimdi yeni tel araştırıyorum. Dediğim gibi gps uydu bağlantısı iyi olan bir cihaz arıyorum. S3 mini bu konuda nasıl? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
 
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Ama kafana takılan bazı sorular var. Internette yapılan yorumlarda genellikle görüntüsü berbat deniliyor, pikselleri sayılıyor diye yorumlar var. Gerçekten öylemi. Birde benim için önemli olan gps ve wi-fi çekimi nasıl? Ben lg optimus black aldım wi-fi çekimi süper ama gps bağlantısı berbat tı hatta bağlanmıyordu bende bir hafta sorsa telefonu iade ettim. Şimdi yeni tel araştırıyorum. Dediğim gibi gps uydu bağlantısı iyi olan bir cihaz arıyorum. S3 mini bu konuda nasıl? Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
S3 Mini bu konuda gayet üstün bir cihaz :) Bir ekranda gözü büyüteç olan arkadaşlarda sıkıntı oluyor :D Normal insanlar piksellerini sayamaz.
 

ufukışık

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım ve çözemediğim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.benim telefonda sayfa geçişleri çift dokunuşla oluyor yani tek parmağımla sayfa geçişi yapamıyorum bunu nasıl düselteceğim:hmmmbirde telefondan birini arıcam önce numarayı seçiyorum sonra çift tıklayınca giriyor yani numaraya bir kez basmamda yazmıyor bunu ne yapabilirim:)
 
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende bu telefonu yeni aldım ve çözemediğim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim.benim telefonda sayfa geçişleri çift dokunuşla oluyor yani tek parmağımla sayfa geçişi yapamıyorum bunu nasıl düselteceğim:hmmmbirde telefondan birini arıcam önce numarayı seçiyorum sonra çift tıklayınca giriyor yani numaraya bir kez basmamda yazmıyor bunu ne yapabilirim:)

Orjinal S3 Mini aldığından emin misin diyeceğim ama saçma olacak biliyorum. Arkadaşım telefonunda hata olabilir. Bir teknik servise göster istersen. Belirttiğin durumlar bende mevcut değil. Mesela çift dokunuşla sayfa geçişi. Bende tek parmakla sayfalar geçebiliyor.
 
ozgunb

ozgunb

Üye
Alalı 1.5 hafta oldu. Benim gibi S3'ü çok büyük bulanlar için güzel bir alternatif.
 
Progressivity

Progressivity

Üye
ileriki zamanlarda root yapılabilirse uygulama ve oyunlar hafıza kartına kurulabilir mi peki ? Böyle bi seçenek olursa 8 gb versiyon alınabilir. 1 -2 aya kadar zaten root işlemi düşer internete
 

Nostambe

Üye
Fifa 12 ve dead trigger yükledim.belli süre sorunsuz oynadım sonra beni oyundan atmaya başladı şu an oynayamıyorum nedeni nedir acaba bilen arkadaş yardımcı olabilr mi
 
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 12 ve dead trigger yükledim.belli süre sorunsuz oynadım sonra beni oyundan atmaya başladı şu an oynayamıyorum nedeni nedir acaba bilen arkadaş yardımcı olabilr mi
Ek olarak görev yöneticisi tarzı sistem ayarlarıyla oynayabilen programlar yüklediğiniz takdirde bu şekil sorunlar oluşabilir.
 

ceyhun302

Üye
hocam bende hazirana doğru alcm inş ama arkadşların dedği kdr sorn çıkartıyomu harbidn ya birde yaza kadar 800-850 tl arası fiyata düşermi
 


Üst Alt