Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SYGiC NAVIGATION 14 TR Tam Paket - 2014.03 Türkiye Haritası Dahil - DENENMİŞTİR!
Sponsorlu Bağlantılar
guide08
Üye
Konu Sahibi
Bazı telefonlarda (uygulamaların sdcarda taşınamadığı telefonlarda mesela s3, s3 mini) harici yani sdcardda çalışmaz. Bu telefonlarda cihaz belleğine klasörü atmaniz gerekir
TUFANER
Üye
emek veren arkadaşa teşekkür ederim navitel ile kıyaslayınca hız görünüm ve rota hesaplama olarak navitel daha iyi geldi
ultrAslan-BH1
Üye
Arkadaşlar full mü bu sürüm yani sonradan süresi bitmez dimi
aozaslan66
Üye
şimdi yükledim.türkçe dil mevcut ama ses almanca konuşuyor.türkçe yokburadan yüklemiş olduğum
Sygic> Res> Voices dosyasını silip yerine daha önceki sürüme ait vioces dosyasını yükledim.düzeldi.
Sygic 14 (Beta Pro Sürümüdür) Sygic klasörü içerisinde kurulum apk ları ile Türkiye Radar ve 2014 Türkiye Haritası mevcuttur.
S3 Mini'de test edilmiştir ve çalışmaktadır. Sygic adlı klasörü dahili ya da harici karta atın. Klasör içindeki 14. sürüm olan apk yı kurun bu kadar
Bazı telefonlarda (uygulamaların sdcarda taşınamadığı telefonlarda örn: s3, s3 mini) bu uygulama harici yani sdcard'da çalışmaz. Bu telefonlarda Sygic klasörünü cihaz belleğine (dahili hafıza) atmanız gerekir. Ayrıca Ses Almanca olduğundan Bölgesel Ayarlardan Türkçe sesleri indirebilirsiniz
Dostlar şifre başında 3w ile serdaruzun.com dur. Admin kusura bakma. Reklam falan değil amacım :-) Zaten sitenin Reklamlik bir durumu da yok :-) Icini bile doldurmaya vakit bulamadımRAR şifresi eklenmiştir
Saol başkan bide kurabildik mi on numara beş yildizli olcek.
guide08
Üye
Konu Sahibi
Gardaşlar profilinize bir resim ekleyin yaw :-)
alirizacilekci
Üye
Mobildeyim demedim olmadi. Bilgiden yapcem amma daha sonra.
guide08
Üye
Konu Sahibi
Tapatalk ile ekleniyor bilginiz olsun
alirizacilekci
Üye
Saol ama daha çok firin ekmek yirsem anca dediklerini anlarim uygulayabilirim. Hele az daha ogrencemYaren başkan sygic rar liya onuda acmadi telefon. Acmanin başka yolu yok mu mobilde.
Saol ama daha çok firin ekmek yirsem anca dediklerini anlarim uygulayabilirim. Hele az daha ogrencemYaren başkan sygic rar liya onuda acmadi telefon. Acmanin başka yolu yok mu mobilde.