SYGiC NAVIGATION 14 TR Tam Paket - 2014.03 Türkiye Haritası Dahil - DENENMİŞTİR!

Sponsorlu Bağlantılar

soneremir

Üye
Sygic14.0.2 rar şifresi nedir eski çalışmıyor

ata11111

Üye
TŞK ederim.Bilgisayara indiriyorum şu an prb olursa buradan yazarım.

Son düzenleme:

superfresh

Üye
Güncel speedcam dosyasını bulabilir miyiz?

kalamar3434

Üye
speedcam dosyası bende arıyorum. IGO ve sygic için elinde güncel speedcam dosyası olanlar paylaşırsa iyi olur..

cdevelopment

cdevelopment

Üye
Bence şifre belirtilmişken şifreyi sormak biraz ilginç
Yahu en başından bir işi dosdoğru yapmak dururken yok twitter yok internet yok bilmem ne yapıp da bu kadar laf ebeliğine girilmesi hiç hoş değil, sayfada ne var diye bakınırken sadece konuşmalara şahit oldum, arkadaşın biri aldım diyip yeterli açıklamayı yapmış bile fazla lafa dayanamayıp. Kendisini tebrik ediyor, sizi kınıyorum! Programı kuracak olan bile benim gibi sadece yorumları okusa, daha baştan vazgeçer sizden gelecek hayıra diye.. Ayıptır..

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Yahu en başından bir işi dosdoğru yapmak dururken yok twitter yok internet yok bilmem ne yapıp da bu kadar laf ebeliğine girilmesi hiç hoş değil, sayfada ne var diye bakınırken sadece konuşmalara şahit oldum, arkadaşın biri aldım diyip yeterli açıklamayı yapmış bile fazla lafa dayanamayıp. Kendisini tebrik ediyor, sizi kınıyorum! Programı kuracak olan bile benim gibi sadece yorumları okusa, daha baştan vazgeçer sizden gelecek hayıra diye.. Ayıptır..

Artistik üye, paylaşımın ilk sayfasını okumadan yorum yapma....! Bak bakalım orada şifre var mı yok mu?
İşiniz gücünüz milleti yerli yersiz eleştirmek. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya en güzel örnek senin yazdıklarındır sanırım.

NEXUS

NEXUS

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: guide08
bargnes

bargnes

Üye
Sygc son sürüm yüklü gps konum bulmuyor acil yardım uydular a bağlansada anlık oluyor yada hiç bulmuyor yardım lütfeeeee n

hsyn73

hsyn73

Üye
Ses yönlendirme calismiyor, diğer ozellikler güzel calisiyor. .. tesekkurler

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Sygc son sürüm yüklü gps konum bulmuyor acil yardım uydular a bağlansada anlık oluyor yada hiç bulmuyor yardım lütfeeeee n
Son sürüm yükleme birader o zaman! Uygulamanın hangi sürüm olduğundan daha çok Harita Sürümünün ne olduğu önemli!

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye

katran1

Üye
bende discovery var ve daha önce sygic 13.xx sürümlerinde sorunsuz çalışıyordu. şimdi bu sürümde yolculuk esnasında biraz gecikmeli çalışıyor. Geçtiğim bi kavşağı 1 dk gibi bir gecikmeyle gösteriyor ve haliyle yanlış yol tarifi vermiş oluyor. Çözüm önerisi olan var mı ya da böyle birşeyle daha önce karşılaşan var mı?

007wolverine

007wolverine

Üye
teşekkürler başka siteye upload eder misin ? zippyshare ,data file host,mediafire gibi

ek043413

Üye
Slm dosyayı indiremedim üzerine tıklanmıyor yardımcı olurmusun

gojojo

Üye
sildim gitti artist . şifresi de çalışmıyor denyonun

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
sildim gitti artist . şifresi de çalışmıyor denyonun
Terbiyesiz herif kullandığın kelimeye dikkat et. Admin uyuyor mu anlamıyorum ki. Böyle seviyesizleri neden engellemezler.

Beceremedim demiyor da şifreyi kabul etmiyor demiş. Herkese ayrı şifre mi var sanıyorsun. Yapan nasıl yapmış... Beceri yoksunu ukala

isoer

isoer

Üye
kurdum çok güzel çalıştı. fakat git ile yol tarifi alınca bir süre sonra program duruyor.
galaxy s4 4.4.2 . yardımcı olan var mı?

cemkelgokmen

Üye
Programi kurdum tesekkurler emegin icin fakat benim 2 sorunum olustu program acildiktan sonra duruyor ve kapatiyor bir digeride ses dosyalarini nasil yapabilirim ilginize tesekkur ederim

guide08

guide08

Üye
    Konu Sahibi
Programi kurdum tesekkurler emegin icin fakat benim 2 sorunum olustu program acildiktan sonra duruyor ve kapatiyor bir digeride ses dosyalarini nasil yapabilirim ilginize tesekkur ederim

Kardeş, durup kapanması için yorum yapamayacağım bir çok sebebi olabilir; ama bir çok cihazda denedik böyle bir sorunla karşılaşmadık. Çalışmıyorsa kaldır gitsin :) Ses dosyalarını ayarlardan yapıyorsun oldukça basit

clark77

Üye
Teşekkürler gayet güzel çalışıyo

Üst Alt