ayaz.87
Üye
sen yazmadan önce ayarlayabıldim.ses bolumunden azerbeycanı ındırdım.ındırdıgım yerde turkcede cıktı türkceyi sectim.kullanıyorum.emegine ve ilgine tesekkur ederim.arkadas bir engel cikmamasi gerekir ama standart sesler veya Söylenen sokak isimleri bölümüne girdiginde Türkce bölümünü
buldugunda karsidan yükle der yinede olmazsa Sygic dosyasinin icindeki Maps dosyasi var bunun icindeki ....footprint....
yazan yazilimi al icinden Sygic dosyasinin icinde birde Android yazan dosya var bunu ac icinde settings2 yazan yazilim var bunlari al
olduklari yerden naviyi tekrar calistir TR olmasi gerekir normalde indirmene engel yok internet baglantin olmasi gerekir kisa süre icin
ama sen tekrar dene yazdigim gibi ayarlardan girp indir.
bir bak bakalim senin Sygic dosyasinin icindeki Res dosyasinin icindeki voices
dosyasinin icine orada göreceksin Türkce var istersen lazim olmayan dilleride
oradan kaldirabilirsin ayrlara gir yazdigin yere dene olmasi gerekir
S&S
sen yazmadan önce ayarlayabıldim.ses bolumunden azerbeycanı ındırdım.ındırdıgım yerde turkcede cıktı türkceyi sectim.kullanıyorum.emegine ve ilgine tesekkur ederim.
selamın aleyküm ilk defa yükleyeceğim ama bilgisayardan indirip telefona nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
arkadas benim buradakini indirdiysen 2014.03 yani en yenisi ama kendin ekleyebilirsinselam.dostum bende 14.0 yuklu cokta memnunum ama harıta sanırım bıraz eski (mahallemızdeki dükkanlar degişik) yeni haritayı nereden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim
arkadas kapat tekrar ac tabiki bradan indirdigini düsünerek yaziyorum7 günlük deneme süresi dolmuş diyor? ??
iyi güzelde arkadas benim sundugum maps ta2014.03 istiyene Nt 2013.09 mapsida varken senin burayaBuyurun arkada$lar size Sygic 13.4.1 haritalari indirmeniz icin sygic map downloader (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSYGIC MAP DOWNLOADER ILE BÜTÜN HARITALARI INDIRIN!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denemeyi baslat alttada aktıflestır gerı yukle yazıyor hangısını yukluyecegız[/
neler yaptin bilmiyorum yazmadigin icin ama aktiflestirmeye tiklama denemeyi baslat
S&S
arkadas normalde GPS gidip geldiginde senin oldugun yerden devam ederGayet güzel bir program, paylaşım için de teşekkür. Son 14.0.2 versiyonunu deniyorum.
1 problemim var, tünele girince (eğer uzunca bir tünelse) GPS sinyali kaybolduğu için rota da kayboluyor.
GPS sinyali almaya başlayınca rota (veya hedef) geri gelmiyor.
Tekrar hedef belirlemek zorunda kalıyorum.
Bir ayarı mı var, yoksa Beta versiyon olduğu için bir hata mı?
arkadas sen bir yerlerde hata yapiyorsundur dogrudur uzun sürmekte ama kontrol etmedendeya arkadaş iki gündür harita indiriyorum hatalı dosya kontrol etmeden mi paylaştınız . alternatif link koyun düzeltinde faydalanalım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?