Swapit Expander ile Swap Alanı Yaratma (Anlatım - HacKLess)

Konu Sahibi
Swapit Expander ile Swap Alanı Yaratma (Anlatım - HacKLess)
[video=youtube;k9hctnvsQcs]http://www.youtube.com/watch?v=k9hctnvsQcs&feature=plcp[/video]

Ahan buda MOBİLLERE link :

2.5 gb ' a kadar swap alanı yaratmaya izin veren programdır. Videonun sonlarıyla ortaları arasında bi yerde sesim gitmiş mikrofonu kapattığım için ama orda bişey söylemiyordum

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Swapit Expander indirme linkleri :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eğer linkler kırılırsa ya konuya yada pm ile direk olarak bana bildirirseniz linkleri yenilerim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SD Card Speed Booster

Sd Card Speed Booster programınıda swapit expander ile işe yaradığını görmüş oldum. Eğer hafıza kartınızın hızı düşükse ve artırmak istiyorsanız SD Card Speed Boost u kurup değeri en yükseğe ayarlamanız iyi olacaktır ...

SD Card Speed Boost İNDİR
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videoyu çekmek için inanın dün saat 6 dan beri aha şuana kadar uğraşıyorum. En az abartısız söylüyorum belki 40 kere video çektim her seferinde bişey oldu ya eksik anlattım ya telefon kapandı bişey oldu ama sonunda başardım

Hayırlı swaplar

Tepkiler: angelsdraw ve ChorQlocQ

taylan08

Üye
sd card speed boster ext card i mi hizlandiriyor

PriZm

Üye
Hackness bi ara teamı açda sana gerçek swapı yapayım

saol deniyorum

- - - Eklendi - - -

Nawy banada yaparmısın acaba

PriZm

Üye
saol deniyorum

- - - Eklendi - - -

Nawy banada yaparmısın acaba

Yaparım yapmasına ama telefonunda swap destekli kernel var değilmi?

Send With My Legend/Ultimate/Killer/Destroyer (etc.) Galaxy S Using Tapatalk

Konu Sahibi
Hackness bi ara teamı açda sana gerçek swapı yapayım
lan olum geçen gün okadar söyledim gel yap diye tam müsait olduğum zamanda ses bile vermedin... Ayrıca bu swapitle bile çok güzel oluyo swap

Gerçeğini yapabilirsen yap hacı benim telefon lanetli biliyosun

PriZm

Üye
lan olum geçen gün okadar söyledim gel yap diye tam müsait olduğum zamanda ses bile vermedin... Ayrıca bu swapitle bile çok güzel oluyo swap

Gerçeğini yapabilirsen yap hacı benim telefon lanetli biliyosun

Bu sefer farklı birşey yapacam.madem senin telefon lanetli.ben o laneti bozarım.

PriZm

Üye
10 dk sonra teamı aç özelden at şifre ve id yi

Konu Sahibi

Bu sefer farklı birşey yapacam.madem senin telefon lanetli.ben o laneti bozarım.

Biraz zor

- - - Eklendi - - -

10 dk sonra teamı aç özelden at şifre ve id yi

Şuanda müsait değilim. Kritik durumdayım heran pcyi kapatabilirim

- - - Eklendi - - -

Veriyorum takipte kalın..

lazye

Üye
anlatım gayet güzel emeğine sağlık