Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

febzioglu

Üye
  • Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

rambo66

Üye
abi süperde ben linkini bulamadımm :(

omarion_tyfn

Üye
n73 4.0812.4.2.1 versiyonunun linkini atsanız çok sevinirm

ergindalcin

Üye
ddddddddddddddddddddddddddddddd

mustooo

Üye
güzel olmuş kardaş eline sağlık

tr qwe

Üye
arkadaşlar bende n73 ün 4.0736.3.2.1 versiyonu kurulu teli yurt dışından aldım mobil tv ve ses yükselmesi özeliklede sesin kulaklıkta yükselmesiyle ilgileniyorum bi updade olayı sorunumu çözer mi?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadasım aleti varmış diyorsun fazla kontör yiyiyormuş diyorsun da mobile tv özelliği buetooth ile kullanılıyor vede kontor fılan yemıyor bıldıgın gibi bluetooth üzretsiz bir paylasım aracıdır:oke::nono:

şu bt aletinin adı sanı fotosu yokmu arkadaşlar

bluertan

Üye
baba link link progrsm eywallah züpper bizde uçuralım telimizi ama link olmazsa telefonum nasıl ereksiyon olacak sizin ki gibi hehheheehh

kamufle

Üye
ben de n73 kullanıyorum şu n73 4.0839.42.2.1 yazılımını paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

mizu

Üye
yaptım süper (ME Oluyo) v 4.0839.42.2.1 oldu

geredelikemal

geredelikemal

Üye
Arkadaşlar oyunlar falan nasıl indirecem bıraz yardımcı olursanız sevinirim..

erhan_27

Üye
arkadaşlar ben güncelliyoken usb cıktı tlf açılmıyoo metrodan aldımdı garantili ora götürsem garantiye girermi

djomer05

Üye
kardeş
ben
bu
versiyonu
kullanıyorum
ama
en
versiyonu
daha
iyi
diyorlar

volkan3338

Üye
arkadaşlar acil yardım ederseniz sevinirim telofon ayarlarını kaydetmemişim telofonumu tekrar nasıl türkçe yapabilirim

Tekyön

Tekyön

Üye
5,1 gibi titriyo diyi :kop:

azadiya_welat

Üye
selam güzel miş

memo543

Üye
yazılım indiriyorum ama mevcut diye yüklemiyo acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirm teskkükr ederm

can18_06

Üye
Teşeeekkkkürrrller

taatan

Üye
arkadaslar ben n73 umuu ılk versıyonuna cevırmek ısttıyorumm nasıl yapabılırımm ??? n73 ME program falan yuklenmıoo ... !!! yardımcı olursanız sevınırımm .

Mr.SercanKANSU

Üye
Ya millet burda bu versiyon için indir filan yokmu nasıl yapacagız bunu ?

dewedil

Üye
:sn:
türkçesi için namesis den product kodunu 0539256 yapın güle güle kullanın
şimdiye kadar n73 versiyonlarının en iyisi diyebilirim.
özellikler:
1 kamera daha iyi çekim yapıyor gece modu daha aydınlık çekiyor.
2 müzik dinlerken kamerayı açınca müzik çalar durmuyo şarkı çalmaya devam ediyor yalnız kamera sesinde duraklıyo sonra devam ediyor.
3 telefon çıkış tarihi 21.03.2008 oluyor
4 mobil tv eklenmiş
5 4.0808 olan ram bozukluğu bu versiyonda düzeltilmiş çok hızlanmış uçuyo diyebilirim
6 ön kamera gündüz çekimlerinde 2 mp gibi süper foto çekiyo
7 ve en süper özellik müzik çalar muhteşem öyle bi ses çıkıyoki anlatamam ve ekodan basları ayarlayın telefon elinizde 5.1 gibi titriyo walla şahane tek kelimeyle
:sn: bnden bukadar beyler :sn:

Üst Alt