Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgiliye46

Üye
eline sağlık

brkksc

Üye
versiyonu nerden bulabiliriz?tşk.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
boşuna link aramayın Nokia Software Updater "ı nokianın sitesinden indirip bilgisayara kurun telefonu usb ile pc ye bağlayın ve sürümü yükleyin...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu eskidi bile yenisi çıkmadımı acaba

engin76

Üye
sa olun

ferdi0285

Üye
teşekkürler

metin_ol

Üye
süperrrrrrrrrrrrrrreerrrrrrrrrrrr

--------------- Ekleme ---------------

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh vcgdrtrt f t rtyryr

KaraŞahin1

Üye
teşekkürler

efeyüp

efeyüp

Üye
nerden indircez bunu link falan yok konuyla bi ilgilen usta

mehmet3471

Üye
teşekürler inşalah linki görürüm

demogro

Üye
kardes bı yerde ben muzık adamıyım demıssın ve bendekı eko ayarlarında ses harıka cıkıyo demıssın.bende n73 me var 812 versıyonunu yukledım. o eko ayarlarını paylasırmısın ? sımdıden saol:oke::oke::oke::oke:

zx6r

zx6r

Üye
hee yaa teli kullanmada yanında yat sağol

axbv

Üye
assa

ozt45

Üye
teşekkürler eline sağlık ama link görünmüyor

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teli Satalı 1 yıldan fazla oldu ezbere eko ayarı söyliyemem. Ve Link falan zaten yok verdiğim kodu namesis programı ile tele yükletip sonra normal güncelleme yapılacak tele okadar sitede bir çok yerde yazıyor güncelleme nasıl yapılır, namesis programı nasıl kullanır diye.

dEsErtLioN

Üye
tskLer.

hakan_0001

hakan_0001

Üye
dostum güncelliyorum eski sürümünü buluyor yenisini bulmuyor yardım edermisin şimdiden sağol

sekil_27

sekil_27

Üye
arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra n 73 e hiçbir modifiye olmadıgını gördüm .ben kendi çabamla bir fw yapmaya kara verdim.daha önce 5800 a yapmıştım.sistemleri farklıda olsa iş dfwy, düzenliyecek programlarda ve paketliyip tekrar yüklemekte.şayet basarılı olursam sizlerlede paylaşıcam.belkide modifiye yapılmaması gercekten nokianın mükemmellerinden olusudur.bende sadece gereksiz programlar(ofis.lifeblok .diller .temalar.v.b )gibi gereksizleri silip özellikle remi yükseltip daha kullanışlı hale getirecem.zaten sese ve kameraya diyecek yok.bir iki güncel proyuda ekleyince(flash player 4,internet tarayıcısı.)gibi süper olucak.bu konuda bilgisi olan arkadaşlarında yardımlarını ve çalışmalarını sitenin üyeleri olarak bekliyoruz.5800 a yapılanların yarısı n 73 e yapılsaydı yeni cıkan telefonların satışları ciddi derecede düşerdi diyebilirim

ckurtulus2

Üye
n73 ingilizce oldu türkçe yapamıyorum yardım

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
bendeki versiyonda bu, daha düşüğü olanlara tavsiye ederim :oke:

Üst Alt