Nokia 5230 C6v40 Port V50.0.001 (Çalışmalara başladım // Yeni OmegA versiyonu hazırlıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
Allah Allah sen kendin mi fw ye attın ben anlamadım bende hiçbiri yok yeni 3 tane şey gördüm browser emoticons slide to unlock
eklenmiş uygulama falan yok bende :hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
yeni tarayıcı html 5 destekli galiba :allalla:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim dışında adobesi olan biri yazabilir mi? İndirdiğim FW Nokia Turkey Black-Black, bunda var :hmmm :allalla: :bilmm

mardok

mardok

Üye
benimki Turkey Blue-White bende yok :hmmm:allalla:

ModderFurkan

Üye
Nokia ayrım yapmış galiba :ehe:kop::kop: ya da mardok sen blank UDA kullandın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence mardok henüz tamamlanmamış versiyon kullandı. Benim verdiğim indirme linklerini kullan. Orjinal fw bölümünde.

sawyer32

sawyer32

Üye
ben ovi den güncelledim,
tel siyah..
Mardok un da dediği gibi emoticons , swipe to unlock , browser var ama adobe yok. Zaten gerek te yok ;) smart office kullanıyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sawyer32, senin C sürücüsünde boş alan kaç mb (ilk formatta)?

sawyer32

sawyer32

Üye
60 ın sonları dur bakem ztn telden giriom :D
65 :( ama tekrar bi hard format atcam.
Bu arada browser de sadece 3 sekme açabiliyormuşuz... ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önceki browserda sekme değil pencere vardı o da max. 2 pencere. Telefonun yine 65 mb boş alanı var. Önceden 70 mb üzeriydi. 5mb kısılmış adobe atılmış.

Arkadaşlar, adobe sadece bana mı var:aha: Ne oluyoruz herkes bende yok diyor :hmmm İsteyene kendi orjinal fw mi önerebilirim :)

mardok

mardok

Üye
Nokia ayrım yapmış galiba :ehe:kop::kop: ya da mardok sen blank UDA kullandın

Bence mardok henüz tamamlanmamış versiyon kullandı. Benim verdiğim indirme linklerini kullan. Orjinal fw bölümünde.

navirimden blank uda veya tamamlanmamış versiyon indirdim he :D hey Yarabbim

bence o C deki kayıp yeni emoticons browserla falan alakalı :D ben anlamadım sende nası çıktı adobe
edit: ben galiba olayı çözdüm sen şu anda Omega kullanıyorsan
işte daha öncede ev ekranının döndüğünü yalnızca sen söylemiştin bence senin Omega'ya gömmüşsün yanlışlıkla heralde :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Omega ile bir alakası yok (insanlık hali, şuanlık ben öyle hatırlıyorum). Çünkü flashlamadan önce RM-588 klasörünü temizledim. Ardından bütün ofw dosyalarını attım. Öyle flaşladım.

Bir daha bakmam lazım :) Bu sefer resim koyacam görürsem. Yanlış hatırlamıyorum, ANNA ikonluydu. Benim omegada Adobe ve türevleri yok ayrıca :oke:

ModderFurkan

Üye
navirimden blank uda veya tamamlanmamış versiyon indirdim he :D hey Yarabbim

bence o C deki kayıp yeni emoticons browserla falan alakalı :D ben anlamadım sende nası çıktı adobe
edit: ben galiba olayı çözdüm sen şu anda Omega kullanıyorsan
işte daha öncede ev ekranının döndüğünü yalnızca sen söylemiştin bence senin Omega'ya gömmüşsün yanlışlıkla heralde :D

:ehe:kop::muha::disko::cigara::zuhaha::kıskıs:

sawyer32

sawyer32

Üye
yabancı sitelerde de yok adobe yüklenen :D
Uyaaaaan ! :ehe:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yok ben kafayı yiyecem aranızdan biri benim eklediğim orjinal fw ler arasından siyah olanı deneyebilir mi? Yeni kurdum VAR:vur:vur:vur Bu ikon gibi kafamı duvarlara vurcam yoksa :aha:

Daha yeni tekrar orjinal fw yi yükledim. Adobe'yi gördüm. Hafıza kartından olabilir diye hafıza kartı yedeğimi alıyorum. Ardından biçimlendiricem. Orjinal fw yi hard formatla yükleticem bakalım Adobe kalıyor mu :box

----------Eklendi @ 19:16:47 ---------- Yazıldı @ 18:46:25 ----------

Tamam, hallettim. Bende niye adobe reader var diyordum meğer hafıza kartında izi kalmış, telefonda ilk formatta onu yüklemiş. Telefona format atıldığında sistem dosyalarının hafıza kartından silinmemesi iyi olmamış. Benim gibileri önce heveslendiriyor sonra hevesini kursağında bıraktırıyor :aman2:

mardok

mardok

Üye
Yok ben kafayı yiyecem aranızdan biri benim eklediğim orjinal fw ler arasından siyah olanı deneyebilir mi? Yeni kurdum VAR:vur:vur:vur Bu ikon gibi kafamı duvarlara vurcam yoksa :aha:

Daha yeni tekrar orjinal fw yi yükledim. Adobe'yi gördüm. Hafıza kartından olabilir diye hafıza kartı yedeğimi alıyorum. Ardından biçimlendiricem. Orjinal fw yi hard formatla yükleticem bakalım Adobe kalıyor mu :box

----------Eklendi @ 19:16:47 ---------- Yazıldı @ 18:46:25 ----------

Tamam, hallettim. Bende niye adobe reader var diyordum meğer hafıza kartında izi kalmış, telefonda ilk formatta onu yüklemiş. Telefona format atıldığında sistem dosyalarının hafıza kartından silinmemesi iyi olmamış. Benim gibileri önce heveslendiriyor sonra hevesini kursağında bıraktırıyor :aman2:

ben biliyordum 3 kere baştan yükledim hard format hafıza kartına format internnete falan dolaştım baktım yok diyorum sende neden var :D :d:
edit: birde bişey soracam ovi maps sizdede 3.04 mü

ModderFurkan

Üye
Ovi Maps İçin Hala Güncelleme Vermiyor Bu Nokia :ehe zaten nokia'yı takan mı var :naughty: rofs2 düzenle vur flashı :pro:

• Beğen
Tepkiler: mardok
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, yazılım güncellemesi ile 3.6 yı yüklüyor. Ben şöyle bir mantığa vardım: Biz nasılki CFW'lerde AutoInstaller ile eksik programları yükletiyorsak, Nokia'da yazılım güncellemeleri adı altında eksikleri tamamlıyor :nono:

Ali Emre Çirik

Üye
5800 yapsan güzel olurdu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdilik 5230. Bitince 5800 için beta testerları ile hazırlayacağım :oke:

Üst Alt