Nokia ayrım yapmış galibaya da mardok sen blank UDA kullandın
Bence mardok henüz tamamlanmamış versiyon kullandı. Benim verdiğim indirme linklerini kullan. Orjinal fw bölümünde.
hey Yarabbim
ben anlamadım sende nası çıktı adobe
Bu sefer resim koyacam görürsem. Yanlış hatırlamıyorum, ANNA ikonluydu. Benim omegada Adobe ve türevleri yok ayrıca 
navirimden blank uda veya tamamlanmamış versiyon indirdim hehey Yarabbim
bence o C deki kayıp yeni emoticons browserla falan alakalıben anlamadım sende nası çıktı adobe
edit: ben galiba olayı çözdüm sen şu anda Omega kullanıyorsan
işte daha öncede ev ekranının döndüğünü yalnızca sen söylemiştin bence senin Omega'ya gömmüşsün yanlışlıkla heralde![]()

Bu ikon gibi kafamı duvarlara vurcam yoksa 

Yok ben kafayı yiyecem aranızdan biri benim eklediğim orjinal fw ler arasından siyah olanı deneyebilir mi? Yeni kurdum VARBu ikon gibi kafamı duvarlara vurcam yoksa
Daha yeni tekrar orjinal fw yi yükledim. Adobe'yi gördüm. Hafıza kartından olabilir diye hafıza kartı yedeğimi alıyorum. Ardından biçimlendiricem. Orjinal fw yi hard formatla yükleticem bakalım Adobe kalıyor mu
----------Eklendi @ 19:16:47 ---------- Yazıldı @ 18:46:25 ----------
Tamam, hallettim. Bende niye adobe reader var diyordum meğer hafıza kartında izi kalmış, telefonda ilk formatta onu yüklemiş. Telefona format atıldığında sistem dosyalarının hafıza kartından silinmemesi iyi olmamış. Benim gibileri önce heveslendiriyor sonra hevesini kursağında bıraktırıyor![]()