Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
arkadaşlar burada versiyonu arkadaş vermiş nasıl update edileceği hakkında diğer konularda bilgi verilmiş burada sadece versiyon kodunu öğretmiş arkadaşlar umarım anlaşılmıştır...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
anlıyorum siziyeni üyesiniz onun için sakin olucam şimdi bu program diğilki indirip yüklüyesin telefona . sen namesis programını bul indir yükle pc ne yani bilgisayarına sonra türkçe sorfware programını bul indir yükle pcye sonra maxicepte nasıl versiyon yüklenir yazıyo bisürü konularda araştır yap 20 dk almaz bu iş
İşte millet bu cevabı bekliyordu:):huhu:

ePeP

Üye
bu sürümde kamera da noise problemi yaşadığını belirten kullanıcılar var, Nokia'nın resmi forum sayfasında.Bu sürümde bu problemi yaşayan oldumu?

technonur

technonur

Üye
bu sürümde kamera da noise problemi yaşadığını belirten kullanıcılar var, Nokia'nın resmi forum sayfasında.Bu sürümde bu problemi yaşayan oldumu?
evet var ama bu bütün versiyonlarda var nedense son ses açıldığında bi parazit geliyor ama o kadar fazla değil sadece sessiz görüntülerde çok önplana çıkıyor kamera çekimi baya iyi bu arada ama bazen kamera ile çekim yaparken prog kapanıp tekrar açılıyor bişeler yapıyor bunu hala çözemedim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım herkezin fikrine saygılıyım ama ilk yorumunda n73 ün en iyi versionu demişsin bu yazdıgın version n73 müsic edition versionudur lütfen dikkat edelim product ünü değiştirirseniz telefonunuz düz iken me olabilir ama isteyen yapabilir bence bu version nokia nın n73 me için cıkardıgı en kötü version ram en fazla 17 mb a kadar cıkıyor toplam ram 43 mb ama biz 17 sini kullanıyoruz ve telefon kasıyor donuyor takılıyor hatta fazla kasarsanız kendine reset atıyor hiç bir yeni eklenti yok mobile tv hariç onunda nasl kullanıldıgını bilen yok gibi bir sey arkadaslar bana güveniyorsanız sakın ama sakın bu versionu yuklemeyin zaten 1.5 aya kadar yeni version cıkacak o zmana kadar 750 li versıon da kalın cunku su anda ki en iyi version o by by by by by by

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 750 li versiyonu öğmüşsün.arkanda beyaz bi duvar olsn foto çekilince seni kapkara çıkarıyo yani beyaz dengesini ayarlıyomuyo oysa 0812 de bu sorun tamamen ortadan kalkmış,gelelim ses ayarlarına bazıları son seste gıcırtı veriyo diyo tabi eko ayarını ayarlamayı bilmezsen öyle çıkar bn müzik adamıyım öyle bi eko ayarlıki bnde kıraç şarkılarında telefon elimde bas gibi vuruyo ve çok net bişekilde hıı bunuda belirteyim üstte bi arkadaşta kamera kendiliğinden kapanıyo açılıyo demiş o problen yazılımsan diğil donanımsaldır tamamen arka kapaktaki kamera sürgüsünden kaynaklanıyo eğer elinde böyle bi sıkıntı çeken warsa pm atsın onarımını göstereyim ona içiniz rahat olsn bu versiyon en iyisi ve uzun zamanda yenisi çıkmaz

schumici

schumici

Üye
denemek lazım

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar ben buğüne kadar n73'ün birçok versiyonunu denedim, bu versiyonun diğerlerinden eksi bir yanını göremedim.
varsa daha iyisi var diyen koysun linki'de onuda deneyelim.
arkadaşın emeğine saygı gösterelim lütfen:)

ePeP

Üye
ram problemi falan yaşıyoruz diyorlar. valla şaşırdım kaldım :S

sercanaktas

Üye
ben yükledim bu versiyonu. gayet memnunum. özellikle mesaj yazarken alt satıra geçerken bazen ekranda bi kayma oluyordu bu durum düzeldi. ses olayında ben pek bi değişiklik farketmedim ancak öndeki kameranın çekimi güzel oldu. mobil tv bluetooth arıyor. onu kullanmıyorum ama en ayar olduğum konu. nokia maps 1.3 mb.lık bi giriş yaptı harita 1.5 dakikada 42 kontürümü yedi. içime evlat acısı gibi oturdu.

eren6523

eren6523

Üye
willrock kardeş öncelikle sana teşekkür ediyim kod için telefonu türkçe yaptım tekrar

sonra ise bence 800 versiyon daha iyi ses açısından biraz daha artış olmuş bi de mobil tv eklenmiş ama nasıl kullanılcağını bilen yok :D

bi arkadaşlar bu N73 ün sesi ne kadar versiyon yükselirse yükselsin 6233 gibi çıkmıyor eski telefonumu özledim valla ha bi daha almayı düşünüyorum tamam N73 iyi güzel ama seste ezik kalıyor. I love you 6233

canted

canted

Üye
yeni n 73 üme yükliim bari inşallah olur

abd1984

Üye
kardeş s.a benim kod 0539256 ama yeni versiyonu nsu görmüyor

--------------- Ekleme ---------------

kardeş s.a benim kod 0539256 ama yeni versiyonu nsu görmüyor

ne yapmalıyım önceden yüklemiştim 750 3,2,1 versiyonu ingilzce olmuştu şu anki versiyonum v 4.0750,31,2,1 15 12 2007 n7me orjinal

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şu anki 750.3.2.1 olduğuna göre product kodun 0539256 değil . %100 0545034 bu koddur.çünki 750 li kodu yüklemen için 0545034 bu kodu girmişsindir zamanında ve öyle kalıyo telinde şimdi namesis programını dğru kullan ve başlıkta verdiğim 256 lı kodu yaz olucaktır

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardeş zaten ben sana 750 li versionda çok güzel fotograflar çekiliyor die bir sey soylemedim 750 li versionda ram acıp kapatınca 23 mb lara cıkıyordu bu 812 li versıonda ise acılıs ennnn fazla 17 mb ve kullnadıkca düsüyor rehber ve galeriyi actıgımız zaman bu ram 4,8 mb arası gidip geliyor ve telefon cok yoruluyor ve kasıyor hatta menide telefonu zorlayacak 6 tane filan programı acıp menü tusuna basıp cıkın telefon kendini reset liyor bende bu sorun var cok kötü video bile izlenmio genel hafıza dolu diyor ve video yu acmıoyr daha sonra deneyin dior bide bazı arkadaslar bu telefonda tasklist programları kullanarak telefonun ram ini ogrenebilirsiniz bana inanmıyorsanız bi deneyin bu programı kullanmayan arkadaslar ram sorununu goremez ve bilemez tasklist kurun ve bakın bakalım telefonun bu versıonu cok mu iyi yoksa orata mı:oke:

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
walla katılmıyorum sana s60 3rd için çıkmış tüm programları kullanıyorum,2 gb hafıza kartı kullanıyorum,buluetooht 24 saat açık bırakıyorum nickimi etrafa duyurmak için,3 program aynı anda açık bıraksam bile 4. işlemi bile çok rahat yapıyorum ama telefon hafızama hiç dokunmuyorum bile bn çok memnunum bazı arkadaşlarda bana katılmış aynen o senle senin telefonun arasındaki problem bilmem artık neyse adios koçum

muratay_35

Üye
arkadaşlar yeni versiyonu yükledik diyosunuz ama link verilmiyo neden linki verin bizde yükleyelim telefonlarımıza

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
arkadaşlar yeni versiyonu yükledik diyosunuz ama link verilmiyo neden linki verin bizde yükleyelim telefonlarımıza
Arkadasım bu link le olacak bir sey degıl sitemizde arat nokia software updater die cıkar bunu kur bilgisayarına ve telefonunu usb kablosuyla pc suıte modunda bagla daha sonra yeni versıona ilerle ve kutucuga negatıve ısareti koy sonra devam et ve yuklenmeye baslasın ama sakın telefona versıon yuklenırken telefonu usb den cekme veya elektrıkler gıtmasın cunku telefon kapanır ve bırdaha acılmas MESSULUYET KABUL EDİLMEZ NE YAPARSAN KENDİN YAPMIŞ SAYILIRSIN ben sadece yoll gosterrım:oke:

walla katılmıyorum sana s60 3rd için çıkmış tüm programları kullanıyorum,2 gb hafıza kartı kullanıyorum,buluetooht 24 saat açık bırakıyorum nickimi etrafa duyurmak için,3 program aynı anda açık bıraksam bile 4. işlemi bile çok rahat yapıyorum ama telefon hafızama hiç dokunmuyorum bile bn çok memnunum bazı arkadaşlarda bana katılmış aynen o senle senin telefonun arasındaki problem bilmem artık neyse adios koçum
Sanada KOÇUM kendine iyi bak senle biz bir cıkar yol bulamıycaz bence kötü sence iyi renkler ve zevkler olayı oke bays KOÇ:P::oke:

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Sanada KOÇUM kendine iyi bak senle biz bir cıkar yol bulamıycaz bence kötü sence iyi renkler ve zevkler olayı oke bays KOÇ:P::oke:[/quote]

Burda Benim Dediklerim Geçerlidir:pro: anladın mı amigo

Bellatricc

Bellatricc

Üye
arkadaşlar link nerde nereden indirecem n73 4.0812.4.2.1 yazılımı cevap bekliyorum

Üst Alt