İşte millet bu cevabı bekliyorduanlıyorum siziyeni üyesiniz onun için sakin olucam şimdi bu program diğilki indirip yüklüyesin telefona . sen namesis programını bul indir yükle pc ne yani bilgisayarına sonra türkçe sorfware programını bul indir yükle pcye sonra maxicepte nasıl versiyon yüklenir yazıyo bisürü konularda araştır yap 20 dk almaz bu iş

evet var ama bu bütün versiyonlarda var nedense son ses açıldığında bi parazit geliyor ama o kadar fazla değil sadece sessiz görüntülerde çok önplana çıkıyor kamera çekimi baya iyi bu arada ama bazen kamera ile çekim yaparken prog kapanıp tekrar açılıyor bişeler yapıyor bunu hala çözemedimbu sürümde kamera da noise problemi yaşadığını belirten kullanıcılar var, Nokia'nın resmi forum sayfasında.Bu sürümde bu problemi yaşayan oldumu?

Arkadasım bu link le olacak bir sey degıl sitemizde arat nokia software updater die cıkar bunu kur bilgisayarına ve telefonunu usb kablosuyla pc suıte modunda bagla daha sonra yeni versıona ilerle ve kutucuga negatıve ısareti koy sonra devam et ve yuklenmeye baslasın ama sakın telefona versıon yuklenırken telefonu usb den cekme veya elektrıkler gıtmasın cunku telefon kapanır ve bırdaha acılmas MESSULUYET KABUL EDİLMEZ NE YAPARSAN KENDİN YAPMIŞ SAYILIRSIN ben sadece yoll gosterrımarkadaşlar yeni versiyonu yükledik diyosunuz ama link verilmiyo neden linki verin bizde yükleyelim telefonlarımıza

Sanada KOÇUM kendine iyi bak senle biz bir cıkar yol bulamıycaz bence kötü sence iyi renkler ve zevkler olayı oke bays KOÇwalla katılmıyorum sana s60 3rd için çıkmış tüm programları kullanıyorum,2 gb hafıza kartı kullanıyorum,buluetooht 24 saat açık bırakıyorum nickimi etrafa duyurmak için,3 program aynı anda açık bıraksam bile 4. işlemi bile çok rahat yapıyorum ama telefon hafızama hiç dokunmuyorum bile bn çok memnunum bazı arkadaşlarda bana katılmış aynen o senle senin telefonun arasındaki problem bilmem artık neyse adios koçum