Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu
türkçesi için namesis den product kodunu 0539256 yapın güle güle kullanın
şimdiye kadar n73 versiyonlarının en iyisi diyebilirim.
özellikler:
1 kamera daha iyi çekim yapıyor gece modu daha aydınlık çekiyor.
2 müzik dinlerken kamerayı açınca müzik çalar durmuyo şarkı çalmaya devam ediyor yalnız kamera sesinde duraklıyo sonra devam ediyor.
3 telefon çıkış tarihi 21.03.2008 oluyor
4 mobil tv eklenmiş
5 4.0808 olan ram bozukluğu bu versiyonda düzeltilmiş çok hızlanmış uçuyo diyebilirim
6 ön kamera gündüz çekimlerinde 2 mp gibi süper foto çekiyo
7 ve en süper özellik müzik çalar muhteşem öyle bi ses çıkıyoki anlatamam ve ekodan basları ayarlayın telefon elinizde 5.1 gibi titriyo walla şahane tek kelimeyle
:sn: bnden bukadar beyler :sn:

• Beğen
Tepkiler: çalap42, ekrem336, dEsErtLioN ve 36 diğerleri

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bir link olması gerekmiyor mu???:islik

• Beğen
Tepkiler: sonsuz_eziyet
willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani bi link anlamadım bn bizzat kullanıyorum harika türkçe olmamasındada kuşkun olmasın

• Beğen
Tepkiler: sonsuz_eziyet
Dampierre

Dampierre

Üye
bende bu sürümü dün yükledim ama mobil tv yi kullanırken bluetooth bağlantışı istiyor.Ben neyle bağlantı kuracağım?

eren6523

eren6523

Üye
willrock hani sen bana çıkınca türkçesi vercektin kardeş unuttunmu beni ? tel ing bekliyor daha

ülkücügenç

Üye
gardas ben hiç bişi anlamadım biraz yardımcı olur musn rica etsem :s

güvercin

güvercin

Üye
bir ben yapamadım şu güncellemeyi sürekli şebeke bağlantısı kesildi deyip yarıda kalıyo

eren6523

eren6523

Üye
bir ben yapamadım şu güncellemeyi sürekli şebeke bağlantısı kesildi deyip yarıda kalıyo

evet kardeş aynı sorun bendede oluyodu ama zamanla kendi kendine düzeldi :) sende bekle düzelir belki :oke:

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
yaa kardeş beni maxicep engellemişti kaç haftadır bu sabah kalktı yasak ama dönüşüm muhteşem olucak demiştim ve old şimdi gelelim sana sen nss den yukarda yazdığım kodu yaz ve sofwareden güncelle zaten güncel derse bile yeni baştan yükle olucaktır ve şebeke yarıda kesilme bilgisayarda olan antivirüs programını kökten kapatın evin telefonunu çekin msn falan kapatın olucaktır...

sercanaktas

Üye
abi iyi hoş yazmışsınız. ellerinize sağlık. bir kişi de babasının hayrına bi link yazsa da indirsek... ne dersiniz hoş olmaz mı :)

• Beğen
Tepkiler: mertcank
xkadir61

xkadir61

Üye
abi iyi hoş yazmışsınız. ellerinize sağlık. bir kişi de babasının hayrına bi link yazsa da indirsek... ne dersiniz hoş olmaz mı :)
arkadaşım nokia softvare updater'i yükle, telefonu pc'ye bağla,yürü gitsin.:oke:

• Beğen
Tepkiler: mertcank
willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
anlıyorum siziyeni üyesiniz onun için sakin olucam şimdi bu program diğilki indirip yüklüyesin telefona . sen namesis programını bul indir yükle pc ne yani bilgisayarına sonra türkçe sorfware programını bul indir yükle pcye sonra maxicepte nasıl versiyon yüklenir yazıyo bisürü konularda araştır yap 20 dk almaz bu iş

xkadir61

xkadir61

Üye
anlıyorum siziyeni üyesiniz onun için sakin olucam şimdi bu program diğilki indirip yüklüyesin telefona . sen namesis programını bul indir yükle pc ne yani bilgisayarına sonra türkçe sorfware programını bul indir yükle pcye sonra maxicepte nasıl versiyon yüklenir yazıyo bisürü konularda araştır yap 20 dk almaz bu iş

arkadaşım ben direkt, software updaterle yükledim,
proğramı açtım>kabloyu taktım ve ilerledim,
yüklenecek versiyon; konu başlığındakiyle aynıydı, şuan yükleme başarılı ve produc kodu falanda girmedim. birtek mobil tv eklenmiş, müzikte değişme göremedim.

alemburda

alemburda

Üye
deneriz tabii alınca :ehe

technonur

technonur

Üye
nemesis prosu elinde olmayanlar

inşallah sesi bundan bi önceki gibi yüksektir bundan öncekinde kulakları patatıyordu resmen birde n73me değil dimi n73 ???

sercanaktas

Üye
benimki n73 me. nokia updater yükledim. pc.ye bağladım n73me.yi oldu sana v4.0750.31.2.1
neyse. bununla şimdilik idare edelim... yine de eyvallah.

technonur

technonur

Üye
benimki n73 me. nokia updater yükledim. pc.ye bağladım n73me.yi oldu sana v4.0750.31.2.1
neyse. bununla şimdilik idare edelim... yine de eyvallah.
tekrar eski kodu yükleyip n73me nin yeni versiyonun beklemek zorundasın malesef :)

bu arada versiyonu yükledim fazla inceleme şansım olmadı ancak iyiye benziyon

ePeP

Üye
gardaş ben versiyon yükseltme işlemini biliyorum, söze ilk böyle başlayım.

senin verdiğin code N73me için, ben düz N73 kullanıyorum.

Şimdi;
- product codemi değiştirmek istemiyorum, telefon orjinal kalsın diyorum (daha sonra eski pro codemi yazabilirim ama ne bileyim işte benimkisi bir takıntı hastalığı)
- sen düz n73 mü kullanıyordun yoksa zaten n73me ni yeni versiyonamı çıakrttın?
- n73 ler için 812 nolu sürüm 22 mayısta çıktı, lakin benim product code için yazılım çıkmadı. 0544984 nolu code için sence ne zaman yazılım çıkar?

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu verdiğim product kodu (0539256 ) yani (4,0736,3,2,1) bu sürümün bi üstü yani eskiden versiyonu 4.0736.3.2.1 olan arkadaşlar namesis programına girip product kodunu değiştirmeye gerek yok direk sofware programına girin teliniz için yeni güncelleme bulundu der ve yükleyin bide bu versiyon n73me nin aşamasıdır.sadece n73me için diğil tabi düz n73 e de verin bu kodu sizinde en son yazılımı olan n73me telefonunuz olsn telefonunuzun değeri 100 ytl daha artsın

seveb

Üye
mobil tv bluetoothla nereye bağlancak anlamadım daha bugün yükledim sürümü baktım kurcalıyım diye ne güzel bende rradyo gibi dinlicez sandım ama değilmiş :S sağlık olsun ileride onuda görürüz işallah

Üst Alt