ePeP
Üye
cevabı kimden bekliyon gankaarkadaşlar link nerde nereden indirecem n73 4.0812.4.2.1 yazılımı cevap bekliyorum

cevabı kimden bekliyon gankaarkadaşlar link nerde nereden indirecem n73 4.0812.4.2.1 yazılımı cevap bekliyorum

Bir onceki sayfada yani 4 de benım yazımı okuyun az cok anlarsınız bu software yukleme işini bence bir okuyum unutmayın bu bir program değil yukleyesınız komple telefonun yazılımını degıstırıyorsunu z aynen willrock un dedıği gibi yha kardesım bıde sana bi soru sen vahşi batıdanmı geldin kovboy gibi bir havan varda o bahapta soruyorum yaneöyle bi link yokki cevaplıyayım 50 kere anlatmışımdır bu program diğil ki arkadaşlar indirip yükliyesiniz. telefona yazılım atma klavuzu dolaşıyo maxicepte hiç mi nedir bu ne işe yarıyor diye bakmadınız mı bi bakın isterseniz

tabi yüklenmez çünki namesis programından telefonunun product kodunu başlıkta verdiğim nurayla değiştir ondan sonra sorfware yi kullanarkadaşlar nokia software updateri indirdim telefona yükleyecem gine yazılımın versiyonu aynı eski yazılım v4.0747.31.0.1 bu yazılım eskisi yenisini yüklemiyo
geçmiş olsn arkadaşım ama bu işlemleri yaparken ne kadar dikkatli olucağını bilmeliydin. şimdi kendine güveniyorsan yine çok dikkatli bi şekilde güncelle derim çünki baya geride telefonun şimdiBen Güncellerken Kablo Cıktı Telefon Acılmadı Garantiye Gitti Şimdi Sağlam
Versiyonu: N73 4.0736.3.2.1
abi iyi hoş yazmışsınız. ellerinize sağlık. bir kişi de babasının hayrına bi link yazsa da indirsek... ne dersiniz hoş olmaz mı![]()

bu zaten n73me kodu ama konuda n73 yazmışım yanlışlıkla ama fazla sorun olmaz yaaben n73me kullanmama rağmen product key i değiştirmek zorunda kaldım yoksa 750 deydim
sorma amigo ya küçükken anoreksia hastalığına yakalanmışım yani ( kimi çocuklar reklam ve çizgi film izlerken mamalarını yerken,ben kowboy flimleriyle,2.dünya savaşı filmleriyle büyümüş ve silahlar oyuncağım olmuş biriyim yani bu hastalığımın adı idöl seçme ve bundan önceki yaşamımda 2. dünya savaşında ölü bir teğmenim ve bundan sonraki hayatımda 2038 de yani 3. dünya savaşında insan oğlunun komutası olucak mışım öyle bi kabus gördüm işte)

oyun 721 mb cd sığmadı sıkıştırdım rar a attım 300 mb felan oldu doğru cd ye 
tşkler amigo ama WillRock oyununu defalarca bitirmiş biriyimarkadaşlar bende will rock oyunu var burda bir üyenin adı will rock onun için oyunu isterse rappid den alsın istersen söyle yapalım msn adresimi verim kaydet konuşur yüklenir
ama arkadaşlar will rock çok çok güzel bi oyun desteklen pc var desteklemeyen pc 256 mb ekran kartı lazım 1 gb ramoyun 721 mb cd sığmadı sıkıştırdım rar a attım 300 mb felan oldu doğru cd ye
![]()
Arkadasım aleti varmış diyorsun fazla kontör yiyiyormuş diyorsun da mobile tv özelliği buetooth ile kullanılıyor vede kontor fılan yemıyor bıldıgın gibi bluetooth üzretsiz bir paylasım aracıdırArkadaşlar Bu Version İle Gelen TV Yi Bi Alet İle İzleyebiliomuşuz Ve Aşırı Kontür Yiomuş Bşi Soracam Acaba Kamera Gece Video Cekimlerinde Işık Az Olunca Hani Karanlık Yerler Mavileşioya O Sorun Gidiomu Bu Versionda??