Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
öyle bi link yokki cevaplıyayım 50 kere anlatmışımdır bu program diğil ki arkadaşlar indirip yükliyesiniz. telefona yazılım atma klavuzu dolaşıyo maxicepte hiç mi nedir bu ne işe yarıyor diye bakmadınız mı bi bakın isterseniz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
öyle bi link yokki cevaplıyayım 50 kere anlatmışımdır bu program diğil ki arkadaşlar indirip yükliyesiniz. telefona yazılım atma klavuzu dolaşıyo maxicepte hiç mi nedir bu ne işe yarıyor diye bakmadınız mı bi bakın isterseniz
Bir onceki sayfada yani 4 de benım yazımı okuyun az cok anlarsınız bu software yukleme işini bence bir okuyum unutmayın bu bir program değil yukleyesınız komple telefonun yazılımını degıstırıyorsunu z aynen willrock un dedıği gibi yha kardesım bıde sana bi soru sen vahşi batıdanmı geldin kovboy gibi bir havan varda o bahapta soruyorum yane :oke::P:

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
sorma amigo ya küçükken anoreksia hastalığına yakalanmışım yani ( kimi çocuklar reklam ve çizgi film izlerken mamalarını yerken,ben kowboy flimleriyle,2.dünya savaşı filmleriyle büyümüş ve silahlar oyuncağım olmuş biriyim yani bu hastalığımın adı idöl seçme ve bundan önceki yaşamımda 2. dünya savaşında ölü bir teğmenim ve bundan sonraki hayatımda 2038 de yani 3. dünya savaşında insan oğlunun komutası olucak mışım öyle bi kabus gördüm işte)

yusufdemirel

Üye
tesekkrler

Bellatricc

Bellatricc

Üye
arkadaşlar nokia software updateri indirdim telefona yükleyecem gine yazılımın versiyonu aynı eski yazılım v4.0747.31.0.1 bu yazılım eskisi yenisini yüklemiyo

ksk_dennis

ksk_dennis

Üye
teşekkürler paylaşımın için;)

burak_179

Üye
Ben Güncellerken Kablo Cıktı Telefon Acılmadı Garantiye Gitti Şimdi Sağlam
Versiyonu: N73 4.0736.3.2.1

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia software updateri indirdim telefona yükleyecem gine yazılımın versiyonu aynı eski yazılım v4.0747.31.0.1 bu yazılım eskisi yenisini yüklemiyo
tabi yüklenmez çünki namesis programından telefonunun product kodunu başlıkta verdiğim nurayla değiştir ondan sonra sorfware yi kullan

--------------- Ekleme ---------------

Ben Güncellerken Kablo Cıktı Telefon Acılmadı Garantiye Gitti Şimdi Sağlam
Versiyonu: N73 4.0736.3.2.1
geçmiş olsn arkadaşım ama bu işlemleri yaparken ne kadar dikkatli olucağını bilmeliydin. şimdi kendine güveniyorsan yine çok dikkatli bi şekilde güncelle derim çünki baya geride telefonun şimdi

tektabancam

Üye

EXC*LUSiVE

Üye
ben n73me kullanmama rağmen product key i değiştirmek zorunda kaldım yoksa 750 deydim

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
eren6523

eren6523

Üye
sorma amigo ya küçükken anoreksia hastalığına yakalanmışım yani ( kimi çocuklar reklam ve çizgi film izlerken mamalarını yerken,ben kowboy flimleriyle,2.dünya savaşı filmleriyle büyümüş ve silahlar oyuncağım olmuş biriyim yani bu hastalığımın adı idöl seçme ve bundan önceki yaşamımda 2. dünya savaşında ölü bir teğmenim ve bundan sonraki hayatımda 2038 de yani 3. dünya savaşında insan oğlunun komutası olucak mışım öyle bi kabus gördüm işte)

ilginçsin amigo :D :oke:

ugur_utlu

Üye
slm arkadaşlar link nerde yaw

eren6523

eren6523

Üye
ne linki yaw. Mesaj yazmadan önce konuyu bi oku istersen link verilmişmi bakalım linkle alakalı bişiler varmı

ahmwer

ahmwer

Üye
Arkadaşlar Bu Version İle Gelen TV Yi Bi Alet İle İzleyebiliomuşuz Ve Aşırı Kontür Yiomuş Bşi Soracam Acaba Kamera Gece Video Cekimlerinde Işık Az Olunca Hani Karanlık Yerler Mavileşioya O Sorun Gidiomu Bu Versionda??

panher

Üye
arkadaşlar bende will rock oyunu var burda bir üyenin adı will rock onun için oyunu isterse rappid den alsın istersen söyle yapalım msn adresimi verim kaydet konuşur yüklenir
ama arkadaşlar will rock çok çok güzel bi oyun desteklen pc var desteklemeyen pc 256 mb ekran kartı lazım 1 gb ram :) oyun 721 mb cd sığmadı sıkıştırdım rar a attım 300 mb felan oldu doğru cd ye :D

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende will rock oyunu var burda bir üyenin adı will rock onun için oyunu isterse rappid den alsın istersen söyle yapalım msn adresimi verim kaydet konuşur yüklenir
ama arkadaşlar will rock çok çok güzel bi oyun desteklen pc var desteklemeyen pc 256 mb ekran kartı lazım 1 gb ram :) oyun 721 mb cd sığmadı sıkıştırdım rar a attım 300 mb felan oldu doğru cd ye :D
tşkler amigo ama WillRock oyununu defalarca bitirmiş biriyim

dada21

dada21

Üye
teşekkurler

güzel çalışma olmuş

devamını bekleriz

teşlekkurler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadaşlar Bu Version İle Gelen TV Yi Bi Alet İle İzleyebiliomuşuz Ve Aşırı Kontür Yiomuş Bşi Soracam Acaba Kamera Gece Video Cekimlerinde Işık Az Olunca Hani Karanlık Yerler Mavileşioya O Sorun Gidiomu Bu Versionda??
Arkadasım aleti varmış diyorsun fazla kontör yiyiyormuş diyorsun da mobile tv özelliği buetooth ile kullanılıyor vede kontor fılan yemıyor bıldıgın gibi bluetooth üzretsiz bir paylasım aracıdır:oke::nono:

Üst Alt