Süper Türkçe n73 4.0812.4.2.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

badboys15

badboys15

Üye
çok sağol kardeş ben nokia nın kendi sitesinden softvare updatir i indirdim telefonun dili ingilizce oldu türkçe olmuyo derken yardıma sen yetiştin. verdiğin kod sayesinde telefonumun hem versiyonu yükseldi hem de türkçe oldu emeğine sağlık.

dalgicer78

Üye
bende nemesis kurdumda telefonu görmüyor bir türlü error diyor yardımcı olursan sevinirim

hanoglu

hanoglu

Üye
Benim N73 telefonumun sürümü 4.0747.31.0.1
Telefonumun yeni güncellemesi gerekiyor yazınızdan okuduğum kadarıyla.
Ben bu güncelleştirmeyi yapınca telefonuma yüklediğim tüm programlarda kaybolacak mı? yani bunları tekrar bulup yüklemem gerekecek mi?
Yoksa üzerine mi kurmuş olacak da programlarımı aynen kullanmaya devam edeceğim.

yardımcı olurmusunuz.

paveHawk

paveHawk

Üye
gardaş telefonunda ki prolar silinecek...

canerpektaş

Üye
arkadaşlar bu n 73 versiyonu nerede bulamadım

sercangs

sercangs

Üye
ya abı nss nedemk ya bı bana anlatırsana sevınınrım ya bende sevınmıstım gusel bıse dıye ama yapamadım

harita02

harita02

Üye
arkadaşlar aciiiillllll yardımmmmmmn
N73 me marka tlf güncelleştirme yapmak için nss den kodu degiştirdim sonra güncelleştirmeye geçtim bi baç kere uyrı verid sarj az diye bende biraz bekledikten sonra tekrar denedim sarj aleti takılı günceleştirmeleri indirmeye başladı indirme bitti sonra güncelleştirme yapılıyor dedi ve 15 dk bekleyin dedi biraz geçtikten sonra telfon kurtarma diye menü geldi onda ileri gitmiyor.daha sonra tekrar bagladım yine aynı yerden başlıyor 15 dk kaldı diye ama yine güncelleme yapmıyor hep telefon kurtarmada kalıyor

elleriniz uzatın bana yardımcı olun lütfenn telefonu şuan rahat kullanıyorum ama güncelleştirme yapamıyorum ve tlf nu nss ne görmüyor artık güncelleştirme dosyası tlf da gizli çünkü

NE YAPAYIM NE YAPMAM GEREK BAŞINA GELEN VE NASIL KURTULDUKLARINI SÖYLESELER ÇOK SEVİNİRİM

HAYABUSA38

Üye
Kardeş bomba gibi bi haberim var daha 2 dakika önce tele fonu güncelledim önceki versionu 4.0812.4.2.1 di şimdi 4.0839.42.2.1 oldu eskisinden farkı türkçe olmasI VE EPEYDE HIZLIbaşka bişey bilmiyorum 2 dakka olduya

xkadir61

xkadir61

Üye
Kardeş bomba gibi bi haberim var daha 2 dakika önce tele fonu güncelledim önceki versionu 4.0812.4.2.1 di şimdi 4.0839.42.2.1 oldu eskisinden farkı türkçe olmasI VE EPEYDE HIZLIbaşka bişey bilmiyorum 2 dakka olduya

evet :spr
ben arkadaşımınkini 2 gün önce güncelledim. 27.09.2008 tarihli bir üretim tarihi ile çıkıyor. ama versiyonu aklımda değil

mehmedberad

mehmedberad

Üye
arkadaşlar bende teli güncelledim ama pişman oldum 4.0839.42.2.1 bu versiyonda telefonunuzun c/sys/bin dosyalarına erişemiyorsunuz yani imzalanmamış programlar yüklenmiyor..

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar bende teli güncelledim ama pişman oldum 4.0839.42.2.1 bu versiyonda telefonunuzun c/sys/bin dosyalarına erişemiyorsunuz yani imzalanmamış programlar yüklenmiyor..
imzasız uygulamalar her sürümde yüklenmiyor zaten.
mesela benimkine şuan imzalanmamış olanların hepsi yükleniyor.
ama kendim neden güncellemiyorum diye sorarsan. eğer güncellersem o unsigned yükleme için çektiğim tüm eziyet; telefona güncelleme sırasındaki atılan formatla çöpe gidecek.
versiyon yüklerken tele format atıldığını kabul edersek. yapılan ayarlarında sıfırlandığını göze almamız gerektiğinini bilmemiz gerekir.:ok2:

mehmedberad

mehmedberad

Üye
ben tam olarak anlatamadım ama c/cyc/bin dosyasına erişemiyorsunuz.

--------------- Ekleme ---------------

bence yeni versiyon atmayın.
geri dönüşünü de olmuyor ne zamandır uğraşıp duruyorum sinir oldum

mc1111

Üye
hani nerde pro

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekkürler.

canlitv

Üye
6230 bul

StaNOnE

Üye
ya nokia software instaLLer eski versiyonu buLuyo bende :S
en son ki versiyonum
v4.0747.31.0.1
teLefonunuz zaten qünceL diyor :s
ne yapmam Lazım HELP pLs..

eren6523

eren6523

Üye
ya nokia software instaLLer eski versiyonu buLuyo bende :S
en son ki versiyonum
v4.0747.31.0.1
teLefonunuz zaten qünceL diyor :s
ne yapmam Lazım HELP pLs..

arkadaşım bununla ilgili sitede bir sürü açıklama var telefona nemesis ile product kodunu yükleyeceksin sonra güncelleyeceksin ;)

kelleanj

Üye
tesekkurler

StaNOnE

Üye
arkadaşım bununla ilgili sitede bir sürü açıklama var telefona nemesis ile product kodunu yükleyeceksin sonra güncelleyeceksin ;)

yapmasına yaptık dostum ama yeni versiyonu keşke yükLememiş oLsaydım, eski wersiyona da dönemiyorum şimdi :/
bi program vs yükLemeye çaLıştıımda
"yükLenemiyor, bu bir biLeşen" hatası weriyor sürekLi :S
we bunun çözümünü biLen yok sanırım :S

Üst Alt