Nokia 5230 C6v40 Port V50.0.001 (Çalışmalara başladım // Yeni OmegA versiyonu hazırlıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

sawyer32

sawyer32

Üye
jaf haricinde nasıl flash layabilirim rambo ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben sadece jaf kullanıyorum ve oldukça kolay. Onun dışında phoenix anlatımları sitede mevcut onlara bakarakta yapabilirsin. Bu konudaki jaf anlatımını takip ederek flashlarsan sorunsuz flashlamış olursun.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
keşke anna iconlar olsaydı çok yakışıyo fw kesinlikle değiştirmeyecegim bi fw olurdu. Bu arada mesajlarda ok tuşunu yer değiştiren modu eklersen çok iyi olur

forumber

Üye
keşke anna iconlar olsaydı çok yakışıyo fw kesinlikle değiştirmeyecegim bi fw olurdu. Bu arada mesajlarda ok tuşunu yer değiştiren modu eklersen çok iyi olur
benim fw de anna iconlu ve ok tuşlarıda aşşağıda :oke:

Purgatory-

Purgatory-

Üye
benim fw de anna iconlu ve ok tuşlarıda aşşağıda :oke:

şu anda senin fwyi kullanıyorum:) ama anna iconlar tam oturmamıs biraz eksikleri var onun hariçinde çok güzel bi fw eline sağlık anna iconları da bi çözüm bulursun ins . Bide email uygulamasini kaldırmazsaniz iyi olur benim gibi kullananlar olabilir:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@CHt19: Bahsettiğin ekstra özellikler bir sonraki versiyonda olacak inşallah. Çünkü eklemeleri yeni versiyona yapıyorum. Ama hata ve düzeltmeleri bu versiyona uyguluyorum. Ayrıca orjinal fw'ye öyle ikon pakedi falan eklenemiyor maalesef. Core dosyalarıyla çakışıyor ve ortaya güzel olmayan bir görüntü çıkıyor. Klavye editlenmiyor. Klavyeyi hem patchlemeye çalıştım hem de c6v20 için verilen dosyasını denedim telefon her ikisinde de açılmadı.

Kısacası, orjinal fw den çok fazla birşey beklememek lazım. Yapılabileceklerin tümü bunlar. Eğer bunu da beğenmiyorsan c6v40 yüklersin ki o da hatalarla dolu maalesef :S

Purgatory-

Purgatory-

Üye
bu modları hazırlayacağın c6 v40 portu için önermiştim ofw için böyle bi hayalim olamaz zaten:) güzel bi fw çıkartacagına eminim sabırsızlıkla bekliyoruz

fettahh

Üye
kardeşim fwlerin güzel ama bi isteğim var telefona yazılımları gömerken nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama mesela ovi suite ovi maps güncelleme yapacağım zaman bu bileşen dahili hatası veriyor ve güncelleme yapmıyor ne yapacağız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onları yazılımdan çıkarırsak sorun kalmıyor. Bu kadar basit. Fakat sen yanlış yere cevap yazmışsın. Yeni versiyonlara geç ve aldığın sorunları ilgili konulara yaz.

fettahh

Üye
beta2 gerçekten güzel olmuş ama asıl sürümde kinetik scrolldaki alt ve üst yaylanmaları tekrar aktif edersen dokunmatikten daha güzel bir performans alınabilir bence

ertgrl mrmi

Üye
kardeş sensör kısayolunu unutma o çok kullanışlı oluyor :good:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Finali çıktı siz hala buraya mesaj atıyorsunuz :ehe . Final konusuna cevap atın buraya değil.

Üst Alt