Tavsiye Sony Xperia Z3 Android Surumu Degistirmek.

Sponsorlu Bağlantılar

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z3 Android Surumu Degistirmek.
Merhaba arkadaslar. Sony Xperia z3 cihazimi lollipop surumune guncelledim. Ve guncelleme sonrasi telefonumda ses problemi olustu. Muzik dinlerken gumbur gumbur ses gelirken arama geldiginde sadece alt hoprlrdeb ses geliyor ve duyulmasi cok zor. Kisacasi lollipop surumu beni etkilemedi ve hic hosuma gitmedi.Telefoncuyada goturdum yazilimsal dedi.

Sonuc olarak, telefonumu tekrar android 4.4.4 surumune guncellemek istiyorum Ancak garantinin bozulmssini istemiyorum. Cunku cihazm 23 gunluk orjinal ve vodafoneden aldim. Garanti disi birakmadan android surumunu nasil 4.4.4 yaparim? Riski varmi cihazin kapanip acilmamasi gibi. Bu konu hakkinda profsynl arkdaslar bilgi verirse sevinirim

zencibitc

zencibitc

Üye
garanti disina cikmadan yapabilirsin flash tool ve ftf konularini biraz arastir

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Farklı müdahale olunca garantiden her cihaz cıkar
cihazın garantisi bozulmasın dersen git sony servisine yazılımdan sonra böyle oldu dersin işi saglama al zaten gün icinde kontrol edip sorunu söylenir.
Güncelleme esnasında cihazın donanımları hasar görmüş olabilir 4.4.4 ten 5 gecişlerinde cok sık rastlamaya başladık bilginiz olsun.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Farklı müdahale olunca garantiden her cihaz cıkar
cihazın garantisi bozulmasın dersen git sony servisine yazılımdan sonra böyle oldu dersin işi saglama al zaten gün icinde kontrol edip sorunu söylenir.
Güncelleme esnasında cihazın donanımları hasar görmüş olabilir 4.4.4 ten 5 gecişlerinde cok sık rastlamaya başladık bilginiz olsun.

Calistigim icin servise veremiyorum malesf. Sony servisinide ariyorum zaten sacma sapan seyler soyluyorlar. Artan zil sesi secenegini acin,companiin yazlim onarim yapin vb herseyi yaptim bi turlu duzelmedi. bi sonraki guncrllemeyi beklersek bayagi beklicez gibi. Duzelirmi orasida belli dgl :)

0MG90

0MG90

Üye
Daha önce size anlatmıştım. Boşuna mı anlattım o kadar anlamıyorum.

Flashtoolu araştırın.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce size anlatmıştım. Boşuna mı anlattım o kadar anlamıyorum.

Flashtoolu araştırın.

Arastirdim zaten eger yapabilseydim tekrar konu acmazdim ayrintili bilgiye ihtiyacim var

0MG90

0MG90

Üye
Arastirdim zaten eger yapabilseydim tekrar konu acmazdim ayrintili bilgiye ihtiyacim var
Bende ayrıntılı bilgi verip konusunun linkini attığımı hatırlıyorum. Girin bakın Sony Android Yazılım kısmından.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt