Haber Sony Xperia Z5, Z3+ (Z4) ve Z4 Tablet için global Marshmallow dağıtımı başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
nisan ayında bir güncelleme ile stamina geri gelecekmiş bence nisanda sony x serisinde bulunan arayüzü diğer cihazlara da verecek sanırım bizim z3 inşallah android n yi de görür :ehe

Z3 görür de Z2 göremez, çok yüksek ihtimalle.
Z5C alıyorum o zaman. İtirazı olan var mı? :D
İki satır mesaj yazdım 40 satır gibi uzun görünüyor. Teşekkürler Obama.

Buğra

Buğra

Admin
Z3 görür de Z2 göremez, çok yüksek ihtimalle.
Z5C alıyorum o zaman. İtirazı olan var mı? :D
z5c küçük gelmiyorsa al

ama z5 neden almıyorsun :hmmm 1900-2000 e tam z5 var resmi garantili internette ?

Invoke

Invoke

Üye
z5c küçük gelmiyorsa al

ama z5 neden almıyorsun :hmmm 1900-2000 e tam z5 var resmi garantili internette ?

Netten telefon, bilmiyorum ki ya... PC aldım 2 kere gerçi. :D

bi de Z5'e çıkarsak elimiz değmişken Premium'a da çıkarız. :D
@smh60 yorum yapsana hacı, konudasın, seni bekliyorum. Bak alacağım Z5C? :korkuylabagir::korkuylabagir::korkuylabagir::korkuylabagir:

• Beğen
Tepkiler: smh60
Buğra

Buğra

Admin

@smh60 yorum yapsana hacı, konudasın, seni bekliyorum. Bak alacağım Z5C? :korkuylabagir::korkuylabagir::korkuylabagir::korkuylabagir:
semih z5 alacak :ehe ona z5 aldıracağım :ehe
geçenlerde z5p 2200 liraya satılıyordu resmi garantili epttavm sitesinde netten güvenilir yav sıkıntı olmaz

Murat Alper

Murat Alper

Üye

hepsiburadadan alsana hem bende zaten haziran temmuz gibi z5 premium düşünüyorum zaten

Invoke

Invoke

Üye
semih z5 alacak :ehe ona z5 aldıracağım :ehe
geçenlerde z5p 2200 liraya satılıyordu resmi garantili epttavm sitesinde netten güvenilir yav sıkıntı olmaz

Bu ne ya bildiğimiz PTT mi ? :D

Invoke

Invoke

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Haziran-Temmuz da yeni serinin yeni modelinin tanıtımın görselleri falan sızarken bekler gidersin bence. :D
zaten z serisini sonlardılar ama z5 premiumu'da ne zamandır bekliyorum aklımda arada lg g5 ile s7 edgeye kayıyor :ehe:dry:

Invoke

Invoke

Üye
zaten z serisini sonlardılar ama z5 premiumu'da ne zamandır bekliyorum aklımda arada lg g5 ile s7 edgeye kayıyor :ehe:dry:

Bloatware almak istiyorsan sen bilirsin tabi. :D
@Buğra Yeni Nexus'lar gelmeyecek herhalde?
ptt de 1500-1600'e gidiyor Compact. vatanda da 1.7. Hiç yorum yok ya bu ptt de

Buğra

Buğra

Admin
Bloatware almak istiyorsan sen bilirsin tabi. :D
@Buğra Yeni Nexus'lar gelmeyecek herhalde?
ptt de 1500-1600'e gidiyor Compact. vatanda da 1.7. Hiç yorum yok ya bu ptt de
valla nexus 5 ilk çıktıktan sonra şubat gibi gelmişti trye ama hala yenileri gelmedi bu gidişle gelmeyecek herhalde

Invoke

Invoke

Üye
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
X gelse de ucuz gelmiyor ki. 700€ civarında çıkmadı mı? Compact hakkında kötü yorum var mı, kasa açıklığı gibi?
Nexus geleydi hemen alırdım da...
Aslında S820'li bişi almak lazım da şu an biraz acil gibi oldu.
Bu arada 6.0'ın üstüne 6.0.1 eklemek o kadar da zor bir iş değil ki 6.0.1'de geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir sürüm de değil. Neredeyse ilk m'nin hemen arkasına geldi. Saçmalık yani 6.0 ile gelmesi.
Ben kötü yorum görmedim. Bir şey diyemem.
Sen neden Nexus'dan vazgeçtin? :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Ben kötü yorum görmedim. Bir şey diyemem.
Sen neden Nexus'dan vazgeçtin? :ehe

5 duracak da niye yenisini beklemiyorsun diyorsan gelmiyor çünkü yeni nexuslar. 5'den hala çok memnunum.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Staminayı işlemci kısarak kullanmıyor musunuz?
İşlemci kısmayı isaretlemeyince bi faydası olmuyor ama kisinca etki ediyor tabi performans düşük geliyor biraz çok değil ama bi tık ağır oluyor staminayı kapatınca telefon bi hafiflemis gibi geliyor daha seri oluyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Keşke Apple'ın yaptığı gibi direk netten nexus alabilseydik bizim memlekette.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
phasan

phasan

Üye
M4 agua gorunmuyor Android N yi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Stamina modunu ben de kullanmıyorum çok sosyal medya uygulaması olsa internet kullanımını düşürür işe yarar belki ama ben fark görmedim. Z5c düşenen varsa gerçekten güzel ben memnunum. İnternetten araştırırken gördüğüm takoz gibi bişeydi ama mağazada incelerken beğendim. Tek sorunum parmak izi okuyucu her koşulda güzel çalışmıyor. El hafif terliyken bile algılamadığı çok oldu. Bunun dışında kenar kısmı arka tarafa doğru çıkıntılı elde tutarken rahatsız ediyordu kırılmaz cam yapıştırdım ve aynı seviyete getirdim sorun kalmadı. Kamerayı ve cam yüzeyi de korumuş olur en azından
Staminayı işlemci kısarak kullanmıyor musunuz?
İşlemci kısmayı isaretlemeyince bi faydası olmuyor ama kisinca etki ediyor tabi performans düşük geliyor biraz çok değil ama bi tık ağır oluyor staminayı kapatınca telefon bi hafiflemis gibi geliyor daha seri oluyor :)
Ben o şekilde kullandım başka telefonlarda da denedim işkenceden başka bişey değil kimde güç tasarrufu açık görsem kapattırırım. Ultra staminayı denemedim henüz ondan ümitliyim ama wifi internet herşeyi kapatınca harcadığı kadar şarj harcıyorsa kötü yorum yaparım
Ve z5c alıp kutudan çıkan jelatini kullanmayacak varsa hiç dokunmadan bana gönderse çok makbule geçer benimki köşeden tozlanmıştı kestim biraz öyle kullanıyorum. Başka aldım o da gök kuşağı gibi rengarenk sinir oldum. Kırılmaz cam kandırmacasından piyasada jelatin kalmamış

• Beğen
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Stamina modunu ben de kullanmıyorum çok sosyal medya uygulaması olsa internet kullanımını düşürür işe yarar belki ama ben fark görmedim. Z5c düşenen varsa gerçekten güzel ben memnunum. İnternetten araştırırken gördüğüm takoz gibi bişeydi ama mağazada incelerken beğendim. Tek sorunum parmak izi okuyucu her koşulda güzel çalışmıyor. El hafif terliyken bile algılamadığı çok oldu. Bunun dışında kenar kısmı arka tarafa doğru çıkıntılı elde tutarken rahatsız ediyordu kırılmaz cam yapıştırdım ve aynı seviyete getirdim sorun kalmadı. Kamerayı ve cam yüzeyi de korumuş olur en azından

Ben o şekilde kullandım başka telefonlarda da denedim işkenceden başka bişey değil kimde güç tasarrufu açık görsem kapattırırım. Ultra staminayı denemedim henüz ondan ümitliyim ama wifi internet herşeyi kapatınca harcadığı kadar şarj harcıyorsa kötü yorum yaparım
Ve z5c alıp kutudan çıkan jelatini kullanmayacak varsa hiç dokunmadan bana gönderse çok makbule geçer benimki köşeden tozlanmıştı kestim biraz öyle kullanıyorum. Başka aldım o da gök kuşağı gibi rengarenk sinir oldum. Kırılmaz cam kandırmacasından piyasada jelatin kalmamış

Ben jelatinsiz kullanıyorum Eylül ayından beri z3c hiç çizilme vs olmadı 2 kez düşürdüm bel hizasından tahtaya düştü bişey olmadı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben jelatinsiz kullanıyorum Eylül ayından beri z3c hiç çizilme vs olmadı 2 kez düşürdüm bel hizasından tahtaya düştü bişey olmadı
Telefon ekranları bi tuhaf düşmeyle vurmayla bişey olmuyor ama pantolon ceplerinden biri sadece telefon için olsa da kendi kendine çiziliyor. Bu sefer bi değişiklik olsun dedim ilk defa jelatin kullanıyorum:D

• Beğen

Üst Alt